اتاق چت راسخون
آجیا و داداشا سلام منم اومدم
خوبیی؟چه خبرا؟البته پست هایی که نخونده بودم رو خوندم و در جریانه کارای امروز هستم
سلام. خوش اومدي. از آجي ياس چه خبر. امروز اصلا نبود. ! دو تا مهمون جديد داشتيم. كه هنوز نمي شناسيمشون. شايد بعدا بيان خودشون رو معرفي كنن و باهاشون آشنا بشيم.
بله تا حدودی با مهمونای جدید آشنا شدم.مثل اینکه امروز دیر اومدم دوستان رفتن.داداش صادق و آجی یاس نیستن؟غایبای امروز این دونفر هستن انگار؟
خوبیی؟چه خبرا؟البته پست هایی که نخونده بودم رو خوندم و در جریانه کارای امروز هستم
سلام. خوش اومدي. از آجي ياس چه خبر. امروز اصلا نبود. ! دو تا مهمون جديد داشتيم. كه هنوز نمي شناسيمشون. شايد بعدا بيان خودشون رو معرفي كنن و باهاشون آشنا بشيم.
بله تا حدودی با مهمونای جدید آشنا شدم.مثل اینکه امروز دیر اومدم دوستان رفتن.داداش صادق و آجی یاس نیستن؟غایبای امروز این دونفر هستن انگار؟
البته داداش صدري و صالحي هم كم پيدا شدن
داداش فنودی امتحان تاریخ چه جور بود؟بیست دیگه مثل همیشه؟ایشالا همیشه موفق باشین
تبریک داداش به خاطر کاربر طلایی شدنتون
امتحاناي زينب تموم شد. من اصلا نفهميدم كي امتحان داشت. فقط ديروز تاريخ داشت. فردا هم روز آخر مدرسشه. معلمش گفته شاگرداي ضعيف بايد تا آخر هفته ديگه بيان. زينب هم مي گه من مي خوام برم. نه اينكه درسش بد باشه. مدرسه رو دوست داره. مي گه تا روز آخر مدرسه مي خوام برم چون دلم براي دوستام تنگ ميشه. شايد ديگه نبينمشون. :)
چقدر زود امتحان زینب خانوم تموم شده؟خوش به حالش .البته برام جالبه که اینقدر عاشق مدرسه رفتنه
امشب رضويون همه شادند
دل در حرم رضا نهادند همه
عيدى ولادت از پدر مى گيرند
خشنود ز مقدم جوادند همه
«تولد امام جواد (ع) برشما مبارک باد»
داداش فنودی امتحان تاریخ چه جور بود؟بیست دیگه مثل همیشه؟ایشالا همیشه موفق باشین
تبریک داداش به خاطر کاربر طلایی شدنتون
امتحاناي زينب تموم شد. من اصلا نفهميدم كي امتحان داشت. فقط ديروز تاريخ داشت. فردا هم روز آخر مدرسشه. معلمش گفته شاگرداي ضعيف بايد تا آخر هفته ديگه بيان. زينب هم مي گه من مي خوام برم. نه اينكه درسش بد باشه. مدرسه رو دوست داره. مي گه تا روز آخر مدرسه مي خوام برم چون دلم براي دوستام تنگ ميشه. شايد ديگه نبينمشون. :)
چقدر زود امتحان زینب خانوم تموم شده؟خوش به حالش .البته برام جالبه که اینقدر عاشق مدرسه رفتنه
آره . پارسال هم معلمش گفت ديگه نيا! اينقدر گريه كرد تا راضيش كرد باز هم بره مدرسه. دو سه روز اضافه رفت تا آروم شد. حالا شايد امسال گذاشتم بره. مثلا دخترم شاگرد اوله.
فقط مدرسه رفتن رو دوست داره. تو خونه درس نمي خونه ولي خدا رو شكر هميشه نمره هاي عالي و خوبي مي گيره. من هم خيالم راحته پيگيري نمي كنم. گهگاهي ازش مي پرسم اگه بلد نباشه مي گم بخونه. همين!
البته داداش صدري و صالحي هم كم پيدا شدن
سلام خدمت همه آجی ها و داداشای عزیز . هستیم آجی یه نگاهی به پست های دیشب بندازین می بینین تنها کسایی که دیشب بودن ما بودیم .
سلام دوستان.من پس از 7 ماه و چند روز تلاش بالاخره توانستم کاربر طلایی 1 بشم.این پیروزی شکوهمند رو به همه ی راسخونی ها و اتاق چتی ها و به ویژه جناب نجّاران تبریک می گم.
حال کردین اعتماد به نفسو؟؟؟
فکر نمی کردم بتونم این همه رو یه نفس بگم!!!پس به نَفَسم اعتماد دارم.
اینم کنتور پیروزی ها :
داداش تبریک می گم . بالاخره به آرزوت رسیدی !!!
این همه پیامک چه خبره آخه !!!
سلام. شرمنده ببخشيد. ولي من پست شب نميام. هم پول برقم زياد ميشه هم اينكه روز كارم زياده. توصيه اي هم كردم به دوستان كه شب بيدار نباشين! :))
در كل امروز اينجا خلوت بود. (صبح رو مي گم الان من شلوغش كردم)
امتياز اهداييش از كل امتيازات من بيشتره. :)
ياد كارتهاي بازي قديمي افتادم كه موتورها و ماشين ها رو با هم مقايسه مي كرديم. حالا من دارم امتيازات علي آقا رو با خودم مقايسه مي كنم :)))))))))))
امتيازات اهدايي بيشتر از مشارکت در بحثا و کاربر برتر و وبلاگ برتر شدنه.من تمام ماه ها به جز شهريور کاربر برتر شدم.من دو سه روز آخر شهريور هم عضو شدم و همون ماه کاربر فعّال شدم.
امتيازات اهدايي بيشتر از مشارکت در بحثا و کاربر برتر و وبلاگ برتر شدنه.من تمام ماه ها به جز شهريور کاربر برتر شدم.من دو سه روز آخر شهريور هم عضو شدم و همون ماه کاربر فعّال شدم.
من هم از جنبه مثبت گفتم كه به خاطر فعاليت خوبتون مسئولين انجمن امتيازات رو به شما اهدا كردند. من خودم كم كار مي كنم و زياد وقت ندارم كه براي انجمن بذارم. براي همين توقعي هم ندارم.
ياد كارتهاي بازي قديمي افتادم كه موتورها و ماشين ها رو با هم مقايسه مي كرديم. حالا من دارم امتيازات علي آقا رو با خودم مقايسه مي كنم :)))))))))))
شما و قمار بازي؟؟؟ منم تا چند سال پيش فهميدم قماره ولي واقعاً درسته.يادمه چند روز سر کارتامون با دوستم قهر کردم. هي جووني کجايي که يادت به خير!!!
سلام همه خوبید ؟؟
عید همه مبارک
شما و قمار بازي؟؟؟ منم تا چند سال پيش فهميدم قماره ولي واقعاً درسته.يادمه چند روز سر کارتامون با دوستم قهر کردم. هي جووني کجايي که يادت به خير!!!
فكر نمي كنم كارتهاي بازي كه هيچ شرطي نداشت و مقايسه بين تعداد سيلندر ماشين باشه قمار حساب بشه. اصلا اين كارتها به منظور قمار تهيه نمي شد. تعداد سيلندر ماشين و موتور و يا سن فلان بازيكن فوتبال هم قمار حساب ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدايا توبه!!