اتاق چت راسخون
سلام دوستان.من پس از 7 ماه و چند روز تلاش بالاخره توانستم کاربر طلایی 1 بشم.این پیروزی شکوهمند رو به همه ی راسخونی ها و اتاق چتی ها و به ویژه جناب نجّاران تبریک می گم.
حال کردین اعتماد به نفسو؟؟؟
فکر نمی کردم بتونم این همه رو یه نفس بگم!!!پس به نَفَسم اعتماد دارم.
اینم کنتور پیروزی ها :
مباركه انشاءالله. حالا اون بالا بالاها چه حسي داره. ماشاالله چه همتي داري. من كه هنوز كاربر برنزي هستم. هيچ احساسي هم ندارم. :)
سلام دوستان.من پس از 7 ماه و چند روز تلاش بالاخره توانستم کاربر طلایی 1 بشم.این پیروزی شکوهمند رو به همه ی راسخونی ها و اتاق چتی ها و به ویژه جناب نجّاران تبریک می گم.
حال کردین اعتماد به نفسو؟؟؟
فکر نمی کردم بتونم این همه رو یه نفس بگم!!!پس به نَفَسم اعتماد دارم.
اینم کنتور پیروزی ها :
مباركه انشاءالله. حالا اون بالا بالاها چه حسي داره. ماشاالله چه همتي داري. :)
راجع به اعمتماد به نفستون هم بايد بگم واقعا اعتماد به نفس فوق العاده اي دارين. مخصوصا در مورد دست خط برتر!! :)
امروز آجی سلما نیستن؟؟؟
سلام. من هستم. امروز صبح فقط در حد چند تشكر بودم. مدرسه زينب دعوت كرده بودن صبح رفته بودم. الان هستم. البته قطع و وصل ميشم. :)))
دیر اومدین آجی طهمورث یعنی همون داداش طهمورث اومدن رفتن.
سلام مگه امتحانات شروع شده چه زود
سلام. به اتاق چت خوش اومدين. معرفي نمي كنيد؟ گرچه تو تريبون آزاد با هم گفتگوي مختصري داشتيم ولي خب اگه دوست دارين معرفي كنيد. مثلا اينجا چي صداتون كنيم؟
امروز آجی سلما نیستن؟؟؟
سلام. من هستم. امروز صبح فقط در حد چند تشكر بودم. مدرسه زينب دعوت كرده بودن صبح رفته بودم. الان هستم. البته قطع و وصل ميشم. :)))
دیر اومدین آجی طهمورث یعنی همون داداش طهمورث اومدن رفتن.
الان كه ديگه آجي طهمورث هست. (تهمورس - طهمورس - طهمورث- تهمورث) همه جور نوشته ميشه اسمش :)) براي همين ميگم خانم معلم. راحت تره :))
احتمالا شما هم از همكاران راسخوني هستيد! اگه درست فهميده باشم. !!
ولي تريبون باحالي دارين! يك نظر مي گذارم بعد از 2 روز عمومي ميشه!
دوست داشتم بحث رو ادامه بدم ولي خب ديگه نشد! ديدم بعد از 2 روز مطلبم عمومي شد حالم گرفته شد ديگه ادامه ندادم. :)
دوست داشتم بحث رو ادامه بدم ولي خب ديگه نشد! ديدم بعد از 2 روز مطلبم عمومي شد حالم گرفته شد ديگه ادامه ندادم. :)
ناظر انجمن احساس می کنه نیروهای نفوذی دارن زیاد می شن.فکر کنم می خوان ما رو دستگیر کنن.
ناظر سایت احساس می کنه فوتر سایت همین الآن عوض شد.
فعلا نمي تونم. نه مطالعه كردم و نه انگيزه دارم. نمي دونم چرا! ولي شايد دوستان شروع كنن من هم قاطي بحث شدم.
ناظر انجمن احساس می کنه نیروهای نفوذی دارن زیاد می شن.فکر کنم می خوان ما رو دستگیر کنن.
شما يه بار رفتي تو نخ بود و نبود من بعد يه دفعه غيبت زد. من جواب دادم ولي كسي نبود جواب بده. در مورد تشكر و حضور و غياب.
شما ناظر و ناظم باش من هم گشت نامحسوسم :)
الان ديگه محسوس شدم... :)
آجیا و داداشا سلام منم اومدم
خوبیی؟چه خبرا؟البته پست هایی که نخونده بودم رو خوندم و در جریانه کارای امروز هستم
داداش فنودی امتحان تاریخ چه جور بود؟بیست دیگه مثل همیشه؟ایشالا همیشه موفق باشین
تبریک داداش به خاطر کاربر طلایی شدنتون
آجیا و داداشا سلام منم اومدم
خوبیی؟چه خبرا؟البته پست هایی که نخونده بودم رو خوندم و در جریانه کارای امروز هستم
سلام. خوش اومدي. از آجي ياس چه خبر. امروز اصلا نبود. ! دو تا مهمون جديد داشتيم. كه هنوز نمي شناسيمشون. شايد بعدا بيان خودشون رو معرفي كنن و باهاشون آشنا بشيم.
داداش فنودی امتحان تاریخ چه جور بود؟بیست دیگه مثل همیشه؟ایشالا همیشه موفق باشین
تبریک داداش به خاطر کاربر طلایی شدنتون
امتحاناي زينب تموم شد. من اصلا نفهميدم كي امتحان داشت. فقط ديروز تاريخ داشت. فردا هم روز آخر مدرسشه. معلمش گفته شاگرداي ضعيف بايد تا آخر هفته ديگه بيان. زينب هم مي گه من مي خوام برم. نه اينكه درسش بد باشه. مدرسه رو دوست داره. مي گه تا روز آخر مدرسه مي خوام برم چون دلم براي دوستام تنگ ميشه. شايد ديگه نبينمشون. :)