اتاق چت راسخون
هیچ کس پست منو ندید ؟ آجیهام کجان ؟
آجی سلام .چرا من دیدم.خوبی؟از صبح نبودی ؟
آجی صندوق
آجی ها میشه بگید تو این صندوق ها چی میگذره که ما نباید بدونیم .
تو این صندوق ها چیزای دخترونه مثل
من یه سوال برام پیش اومد داداش فنودی شما تو این فاصله چه جوری درس میخونی؟چون هی میای و میری
فردا به جای تاریخ خاطره دوستان رو ننویسی یه وقت؟
فکر کنم همینارو بنویسه !!!
بالاخره اینا هم جزئی از تاریخِ دیگه نه !!!
من یه سوال برام پیش اومد داداش فنودی شما تو این فاصله چه جوری درس میخونی؟چون هی میای و میری
من هر چند درس يا چند نکته اي که مي خونم استراحت مي کنم تا مغزم بيشتر کشش پيدا کنه و توي وقت استراحت هم با موبايل يه سري به راسخون مي زنم.ما هم يه معلم خوب داريم که تمام نکاتو خلاصه کرده و بهمون گفته تا يادداشت کنيم.چون خود کتاب خيلي به هم ريخته نوشته.من الآن به نکته ي آخر رسيدم ولي همين نکته که درباره ي دستاورد هاي انقلابه 3 صفحس.
آجی سلام .چرا من دیدم.خوبی؟از صبح نبودی ؟
آجی صندوق
آجی ها میشه بگید تو این صندوق ها چی میگذره که ما نباید بدونیم .
تو این صندوق ها چیزای دخترونه مثل
وای وای ... پس ما نباید اصلا بدونیم .
ولی زیاد درگوشی صحبت کردن خوب نیست هااااا !
واااااااای سلام دلم برا همه تنگ شده انگار 1 سال نبودم خدا رو شکر خوبم آجی نازنین دیدم الان با گوشیم رسیدم خونه جواب میدم وااااااای داداش طهمورسم بهم میادااااا
من چون داداش ندارم بدم نمیاد بگم داداش
واااااااای سلام دلم برا همه تنگ شده انگار 1 سال نبودم خدا رو شکر خوبم آجی نازنین دیدم الان با گوشیم رسیدم خونه جواب میدم وااااااای داداش طهمورسم بهم میادااااا
آجی یه بار هم ما بودیم ولی شما نبودید . این همه هم منتظر شدیم .
با اجازه دوستان از خدمتتون مرخص میشم .
به به.يه دور تاريخ تمام شد.حالا مي رسيم يه دور دوم.آجي طهمورس يه ثانيه هستي 10 ثانيه نيستي؟؟؟؟؟؟
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
سلام داداش با گوشی بودم شارژ گوشیم تموم شد گوشیم خاموش شد خوبید تاریخ بپرسم بلدید ؟
ای وااییییی دیر رسیدم همه رفتن امیدوارم شب بیاین
راستی عید همه مبارک
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز راسخونی!
اینجا چه خبره؟!! در عرض چند روز تعداد صفحات اینقدر زیاد شده؟!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~``
سلام به به خوش اومدید صفا اوردید چه عجب مدیر بخش تلفن همراه رو هم دیدیم
بله دیگه بچه های اینجا خیلی با هم صمیمی هستن زود به زود میان
شما چرا تشریف نمیارید ؟
به به.يه دور تاريخ تمام شد.حالا مي رسيم يه دور دوم.آجي طهمورس يه ثانيه هستي 10 ثانيه نيستي؟؟؟؟؟؟
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
سلام داداش با گوشی بودم شارژ گوشیم تموم شد گوشیم خاموش شد خوبید تاریخ بپرسم بلدید ؟
بله.از ضفويه تا الآن تاريخو سيوم.
داداش شب میام میپرسم تقلب هم نداریم
شب عیده به اتفاق خانواده و دوستان میرم مسجد جای همه خالی شب میام
عید به همتون خوش بگذره
من هر چند درس يا چند نکته اي که مي خونم استراحت مي کنم تا مغزم بيشتر کشش پيدا کنه و توي وقت استراحت هم با موبايل يه سري به راسخون مي زنم.ما هم يه معلم خوب داريم که تمام نکاتو خلاصه کرده و بهمون گفته تا يادداشت کنيم.چون خود کتاب خيلي به هم ريخته نوشته.من الآن به نکته ي آخر رسيدم ولي همين نکته که درباره ي دستاورد هاي انقلابه 3 صفحس.