راسخون

اتاق چت راسخون

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

البته داداش من هم يك پدر بود :(((

واقعا سخت تر شد . خیلی سخته . بچه هاشون . وای

خدا رو شكر غصه هاشون كمتر شده. پسرش اوايل خيلي بي تابي مي كرد ولي الان نسبتا آروم تره . دخترش هم همينطور.

ببخشيد من بايد از حضورتون مرخص بشم.

yasbagheri کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6297
|

سلام خانومه سلما

واقعا متاسفم . هم برای خودم هم برای برادر شما . دوستامون هم بجای اینکه به درد دل هم گوش بدند دارند واسه هم جوک میگند . بنده عذر خواهی میکنم از شما . دقیقا مطلب پاتوق اینجا هم تکرار شد ، یکی ناراحته و نیاز به همدردی داره ، یکی دیگه کل کاری که میکنه اینه که پستشو لایک میکنه ... 

انشالله روح برادرتو قرین مغفرت الهی قرار بگیره

بعضیا چه فکری میکنند که... چی بگم والا...

سلام داداش صادق

نه اینطور نیست من الان از راه رسیدم داشتم پستهای قبل رو یکی یکی جواب میدادم اشتباه نشه

منم دعا میکنم خدا رحمتشون کنه در این ماه عزیز

انشاالله دیگه غم نبینید

مطالب داداش صدری و اجی سلما رو خوندم متاسف شدم منم دوستمو سال سوم دبیرستان از دست دادم روز چهارشنبه که دیدمش دیگه ندیدم تا شنبه رفتم مدرسه دیدم اعلامیه چسبوندن

پس دیدی داداش ما هم خاطرات تلخ داریم

زود قضاوت نکن برادر من

a_sadri کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 2189
|

داداش صادق عزیز خوبی ؟

نکنه شما هم مثل ما داغ عزیزی رو دیدی ؟

s4d3gh کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 2659
|

ممنون از شما. من اشتباه كردم كه وسط خوشحالي دوستان از رفتگان حرف زدم. اين مطلب جاش تو هر چه مي خواهد دل تنگت بگو بود. به هر حال از شما ممنونم. راستي چند روز ديگه تا كنكور مونده؟؟ البته دوستان قبلا خبر داشتند و تسليت گفته بودند. باز هم تشكر

کنکور ریاضی ششم تیر ماه .

خیلی ماذرت میخام که این سوالو میکنم ، از صمیم قلبم آرزو میکنم اشتباه متوجه شده باشم : خانوم سلما پدر شما در قید حیات اند؟؟؟

yasbagheri کاربر طلایی1
|
|

سلام خواهر

البته قبلا این موضوع را برای من تعریف کرده بودید ولی باز هم اینجا تسلیت میگم

s4d3gh کاربر طلایی3
|
|

سلام خانومه سلما

واقعا متاسفم . هم برای خودم هم برای برادر شما . دوستامون هم بجای اینکه به درد دل هم گوش بدند دارند واسه هم جوک میگند . بنده عذر خواهی میکنم از شما . دقیقا مطلب پاتوق اینجا هم تکرار شد ، یکی ناراحته و نیاز به همدردی داره ، یکی دیگه کل کاری که میکنه اینه که پستشو لایک میکنه ... 

سلام داداش صادق

نه اینطور نیست من الان از راه رسیدم داشتم پستهای قبل رو یکی یکی جواب میدادم اشتباه نشه

انشاالله دیگه غم نبینید

مطالب داداش صدری و اجی سلما رو خوندم متاسف شدم منم دوستمو سال سوم دبیرستان از دست دادم روز چهارشنبه که دیدمش دیگه ندیدم تا شنبه رفتم مدرسه دیدم اعلامیه چسبوندن

زود قضاوت نکن برادر من

بله حتما همینطوره . معذرت میخام اگه تند خویی کردم .

salma57 کاربر طلایی1
|
|

ممنون از شما. من اشتباه كردم كه وسط خوشحالي دوستان از رفتگان حرف زدم. اين مطلب جاش تو هر چه مي خواهد دل تنگت بگو بود. به هر حال از شما ممنونم. راستي چند روز ديگه تا كنكور مونده؟؟ البته دوستان قبلا خبر داشتند و تسليت گفته بودند. باز هم تشكر

خیلی ماذرت میخام که این سوالو میکنم ، از صمیم قلبم آرزو میکنم اشتباه متوجه شده باشم : خانوم سلما پدر شما در قید حیات اند؟؟؟

بله خدا رو شكر

s4d3gh کاربر طلایی3
|
|

داداش صادق عزیز خوبی ؟

مطمئن باش اگه داغ نداشتم اینجوری وسط حرفاتون نمیپریدم . بله یه دوست نازنینی که یک ماهه دیگه هم تولدشه یعنی بود ... نمیخام در موردش حرف بزنم ... به صحبتاتون برسید . بازم بابت تندخوییم عذر میخام

yasbagheri کاربر طلایی1
|
|

سلام خانومه سلما

سلام داداش صادق

انشاالله دیگه غم نبینید

زود قضاوت نکن برادر من

بله حتما همینطوره . ماذرت میخام اگه تند خویی کردم .

سلام داداش نبودید از صبح نگرانتون شدیم اینجا بدون دوتا داداشمون شما و داداش صدری صفایی نداره سوت و کوره

من تازه از اداره امدم دارم یکی یکی پستها رو میخونم

اگه بنده هم صحبتی میکنم به حساب خستگی بگذارید

راستی داداش دوباره غلط املائی داری که ماذرت یا معذرت

s4d3gh کاربر طلایی3
|
|

بله خدا رو شكر

آخییی واقعا مثل یه آب بود که بریزند رو آتیش.ببخشید که فکر بد کردم.خداوند سایه ی همه ی پدر و مادرای عزیزمون رو روی سرمون نگه داره

salma57 کاربر طلایی1
|
|

داداش صادق عزیز خوبی ؟

مطمئن باش اگه داغ نداشتم اینجوری وسط حرفاتون نمیپریدم . بله یه دوست نازنید که یک ماهه دیگه هم تولدشه یعنی بود ... نمیخام در موردش حرف بزنم ... به صحبتاتون برسید . بازم بابت تندخوییم عذر میخام

دوستان فقط براي موقع شاديها دوست نيستند. مطمئن باشيد با ناراحتي شما دوستان شما هم ناراحت مي شن. اميدوارم خدا رفتگان شما از دوست و آشنا و فاميل رو بيامرزه.

a_sadri کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 2189
|

سلام داداش صادق

انشاالله دیگه غم نبینید

زود قضاوت نکن برادر من

آره آجی برای من هم یه همچین حادثه غیر منتظره ای افتاد .

باورتون نمیشه تازه یه هفته از اعلام نتایج گذشته بود . خوابیده بودم یه دفعه گوشیم زنگ زد و دایش بهم گفت : بهزاد ....  بیچاره رفتن به دانشگاه تو دلش موند .

الان هم که دارم این مطلب رو مینویسم اشک تو چشام جمع شده .

yasbagheri کاربر طلایی1
|
|

داداش صادق عزیز خوبی ؟

مطمئن باش اگه داغ نداشتم اینجوری وسط حرفاتون نمیپریدم . بله یه دوست نازنید که یک ماهه دیگه هم تولدشه یعنی بود ... نمیخام در موردش حرف بزنم ... به صحبتاتون برسید . بازم بابت تندخوییم عذر میخام

دوستان فقط براي موقع شاديها دوست نيستند. مطمئن باشيد با ناراحتي شما دوستان شما هم ناراحت مي شن. اميدوارم خدا رفتگان شما از دوست و آشنا و فاميل رو بيامرزه.

دقیقا حرف اجی سلما درسته

من و اجی نازنین صبح ناراحت بودیم همه ارامش میدادن به ما

دوست فقط برای شادی نیست غمی داشتید به اجی هاتون بگید

ما کمک میکنیم

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|
سلام دوستان ببخشید امروز نتونستم بیام حال روحیم خوب نبود ببخشید امیدوارم همه خوب باشن شنیدم منو داداش طهمورس کردن ؟ درسته دوستان من با گوشیم یه دفع پست ندادم بدونید قطع شده
s4d3gh کاربر طلایی3
|
|

سلام داداش نبودید از صبح نگرانتون شدیم اینجا بدون دوتا داداشمون شما و داداش صدری صفایی نداره سوت و کوره

من تازه از اداره امدم دارم یکی یکی پستها رو میخونم

اگه بنده هم صحبتی میکنم به حساب خستگی بگذارید

راستی داداش دوباره غلط املائی داری که ماذرت یا معذرت

بله من غلط املایی خیلی دارم . شما بذار پای بی سوادی من . دیشب هم بحث همین بی سوادی من بود . شما به بزرگیتون ببخشید...