راسخون

اتاق چت راسخون

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|

دست خطّم قشنگه؟؟! نکات تاريخو نوشتم. http://upload.tehran98.com/img1/547l1pem5jsrin9fkel.jpg فکر کنم توب خراسان جنوبي تکه!!! معلّما که خيلي راضين!!!

یا خدااااااااااا

تازه دیروز امتحان انشا داشتیم اوّل توی چک نویس نوشتم بعدش که خواستم توی برگه ی امتحان بنویسم خطّمو به سختی خوندم.یه سوتی جالبی هم دادم : 

بعضی از مردم باید رای دهند و دیگران باید بقیه را آگاه کنند هم چون جنگ که کسانی که توانایی دارند باید رای دهند!!!

ولی یه جورایی راست و ریستش کردم.

داداش باورت نمیشه الان دلم واسه اون کسی که میخواد برگت رو تصحیح کنه سوخت .

ولی از شوخی گذشته تمیز بنویس ایناییکه برگه های امتحانات نهایی رو تصحیح می کنن اکثرا خانومن ، بهت نمره نمیدن ها!!!

نو الآن معلّما صحیح می کنن.چه کنیم دیگه؟؟؟این همه می گن خطّ ارثیه الکیه.بابا و مامانم چنان خوش خطّن ولی من ... .

mina_k_h کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 12298
|

اول اینکه : آجی مینا من هم به نوبه خودم اول شدنتون رو تبریک میگم .

جایزشم نوش جونتون(واقعا استحقاقش رو داشتین) !!!

فقط داداشی رو فراموش نکنین !(خواهرای خوب اول به داداشاشون میرسن بعد به خواهرای دیگشون )

دوم اینکه : چرا عکستون اینجوری شده آدم وحشت می کنه  (البته مال همه اینجوری شده ؛ که البته جالب نیست)

خیلی ممنونم داداشی.

والا همون جوری که به آجی یاسی هم گفتم من از تغییر آواتارم بی خبر بودم :(

اینا رو خود روابط عمومی انتخاب کرده و خودمم اصلاً خوشم نیومد.

کاش برش گردونند حالت اولشون :(

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
|

سلام اجی مینا

ناراحت نشی ها ولی چرا اواتارا این شکلی شده خنده ام گرفت

عین خانوم معلم ها شده

سلام یاسی جون.

والا من هیچ کاره ام.

خود روابط عمومی تغییرش داده. منم خوشم نیومد :(

به نظر من که آواتار قبلیتون بهتر بود.مگه نه؟؟؟راستی خطّمو دیدین؟؟؟

a_sadri کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 2189
|

ولی از شوخی گذشته تمیز بنویس ایناییکه برگه های امتحانات نهایی رو تصحیح می کنن اکثرا خانومن ، بهت نمره نمیدن ها!!!

نو الآن معلّما صحیح می کنن.چه کنیم دیگه؟؟؟این همه می گن خطّ ارثیه الکیه.بابا و مامانم چنان خوش خطّن ولی من ... .

آره من یه لحظه با سوم دبیرستان اشتباه گرفتم .

حالا اشکالی نداره ناراحت نشو . یه کم تمرین کنی درست میشه .

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
|

آره من یه لحظه با سوم دبیرستان اشتباه گرفتم .

حالا اشکالی نداره ناراحت نشو . یه کم تمرین کنی درست میشه .

نه بابا.خط به این باحالی.به آدم یه حسّ خوبی دست می ده وقتی این خطّو می خونه!!!

a_sadri کاربر طلایی3
|
|

اجی های عزیز شنیدم گرد و خاک کردین  ودست به دست هم دشمنا رو به خاک و خون کشیدین  !!!

(آجی یاس و نازنین )  

خلاصه گفتم اگه میخواین داداشی بیاد جلو همه رو نابود کنه !!!(غیرتمونو به جوش آوردن ها )

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

نه بابا.خط به این باحالی.به آدم یه حسّ خوبی دست می ده وقتی این خطّو می خونه!!!

يعني واقعا اعتماد به نفس بعضي ها منو كشته!!! البته بگم خط من خوب نيست. ولي خط داداش هاي خودم از اين هم بدتره :))))

داداشم هميشه نمي تونست خطش رو بخونه مي داد من براش مي خوندم.  :((( 

a_sadri کاربر طلایی3
|
|

راستی چرا آجی طهمورس نیست ؟؟؟ جای خالیش احساس میشه !

آجی یاس هم که میاد یه پست میذاره بعد یکی دو ساعت غیبش میزنه !!!

salma57 کاربر طلایی1
|
|

آواتار مديرا رو چرا اين ريختي كردن آخه؟!!! توخالي!! واقعا مسخره است. بايد طراحشو گردن بزنن با اين نبوغش.!!! چيه آخه. آدم قالب تهي مي كنه تا يكي از اينها كه شكل روحه به آدم تذكر بده. فكر كنم خانم معلم هم براي همين نيومده؟ مي ترسه بهش بخنديم :))))

تقصير آجي ميناست . گفت آواتارها رو عوض كنيد و خانم و آقا معلوم بشن اينا هم زدن همه رو بي ريخت كردن...... واااااي از دست اين جناب نجاران و كياني

a_sadri کاربر طلایی3
|
|

يعني واقعا اعتماد به نفس بعضي ها منو كشته!!! البته بگم خط من خوب نيست. ولي خط داداش هاي خودم از اين هم بدتره :))))

آره آجی کاملا حست رو درک می کنم چون یکی رو همین تابستون تجربه کردم و یکی دیگش رو سالها پیش . ولی چه میشه کرد

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

اجی های عزیز شنیدم گرد و خاک کردین  ودست به دست هم دشمنا رو به خاک و خون کشیدین  !!!

(آجی یاس و نازنین )  

خلاصه گفتم اگه میخواین داداشی بیاد جلو همه رو نابود کنه !!!(غیرتمونو به جوش آوردن )

داداش آره گرد و خاک کردیم .راستش  من داداش ندارم اگه شما بودین میومدین میرفتین ازمون دفاع می کردین (یه داداش نیومد جلو ازمون دفاع کنه)

من اصلا قصد جسارت و بی ادبی نداشتم خدمت این مدیر ولی نمیدونم چرا اینجوری شد.امروز دیدیم جناب نجاران اومدن گفتن بیایین دوباره شرکت کنین بازم ما رفتیم از شانس، من دوباره برنده شدم ولی به این اقا برخورد و دوباره جنجال دیروز شروع شد.داداش یه چیز جالب اینه که هر وقت من و آجی یاس میرفتیم تاپیک شلوغ می شد میومدیم بیرون دیگه کسی نمی رفت

خلاصه داداش کلی معروف شدیم هر تالاری میریم همه دارن می پرسن که چی شدهخلاصه معروف شدیم رفت

a_sadri کاربر طلایی3
|
|

آواتار مديرا رو چرا اين ريختي كردن آخه؟!!! توخالي!! واقعا مسخره است. بايد طراحشو گردن بزنن با اين نبوغش.!!! چيه آخه. آدم قالب تهي مي كنه تا يكي از اينها كه شكل روحه به آدم تذكر بده. فكر كنم خانم معلم هم براي همين نيومده؟ مي ترسه بهش بخنديم :))))

تقصير آجي ميناست . گفت آواتارها رو عوض كنيد و خانم و آقا معلوم بشن اينا هم زدن همه رو بي ريخت كردن...... واااااي از دست اين جناب نجاران و كياني

تازه مسئولین عزیز یه سوتی دیگه هم دادن عکس آجی طهمورس رو مرد گذاشتن .

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

تازه مسئولین عزیز یه سوتی دیگه هم دادن عکس آجی طهمورس رو مرد گذاشتن .

داداش برو تو تاپیک سوتی ها اینم بزن .پس بگو چرا اجی امروز نیومده

only_n85 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 66
|

با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز راسخونی!

اینجا چه خبره؟!! در عرض چند روز تعداد صفحات اینقدر زیاد شده؟!!

salma57 کاربر طلایی1
|
|

آره آجی کاملا حست رو درک می کنم چون یکی رو همین تابستون تجربه کردم و یکی دیگش رو سالها پیش . ولی چه میشه کرد

در مورد پدرتونه؟ كي؟ درست حدس زدم؟!