اتاق چت راسخون
مثل اينكه يكي جواب دقيق داده !!!!!!!. قراره عكس بذاره. حالا مي ذاره يا نه نمي دونم.
حالا من نمي دونم چرا آقاي نجاران اين عكس رو قرار دادن. ولي فكر كنم مي خواستن بگن من رفتم رستوران حافظيه غذا خوردم و ساحل زيباي خليج هميشه فارس رو ديدم شما نديدين. شايد هم غذاهاش خوب بوده. دارن اينجا تبليغ مي كنن.
احتمالا هم خودشون عكس گرفتن و آپلود كردن.
مثل اينكه يكي جواب دقيق داده !!!!!!!. قراره عكس بذاره. حالا مي ذاره يا نه نمي دونم.
اجی
من از خیر این مسابقه گذشتم بیشتر اعصابم خورد میشه ولش کن
شرکت در تالارهای دیگه بهتره
اینها تکلیفشون با خودشون هم مشخص نیست به دلیل عدم ثبات شخصیتی که دارن
بهتره به بحثهای خودمون در این تالار ادامه بدیم
واقعا اعصابم خیلی خورده
اجی
واقعا اعصابم خیلی خورده
بي خيال آجي! اين نيز بگذرد. اعصابت براي چي خورده؟ من كه خيلي بي خيالم.
اجی
واقعا اعصابم خیلی خورده
جالبه يكي اومده مي گه من زودتر حدس زدم
اجی
واقعا اعصابم خیلی خورده
همین که درک میکنی خواهر یه کم اروم میشم
نمیدونم چرا ولی اصلا حرفها قابل توجیه نیست باور کن اصلا حوصله ندارم دیگه کارامو انجام بدم تو اداره
ما فراموش کردیم که دوباره ادامه بدیم باز شروع میکنه
شما جای ما چیکار میکنی؟
خوبه مدیر این تالار نشد باورکن میرفتم اصفهان اعتراض خودمو نشون میدادم
وای خندم گرفته
چرا این مسابقه این قدر حواشی داره
اجی سلما
میخوای ادامه ندیم مثل اینکه اینا با خودشون هم درگیری دارن چرا اینطوری هستن
به نظر من مدير تالار همسفران به شدت از اينكه نتونسته اين مسابقه رو خودش برگزار كنه ناراحته و يه جورايي حس مديريتش تحريك شده و دوست داره فرماني بده. اگه الان هم اون نظر رو داده به خاطر اينه كه محمد 98 تو قوانين تاپيك بنويسه اگه مشكلي پيش اومد مدير تالار وساطت كنه. مي گيد نه؟! وقتي قوانين عوض شد نگاه كنيد.
آخه جزيره كيش چقدر هست كه بخواد ميدون و پارك و ... داشته باشه. همه جاش هم كه سرسبزه ، فقط مثل اينكه با شما دوتا مشكل پيدا كرده و مي خواد يك جوري اشكال ديروز رو به نفع خودش تموم كنه.
به نظر من هم فعلا تا اطلاع ثانوي از شركت در اين تاپيك خودداري كنيد. بي خيال. اين نيز بگذرد. زياد حساسيت به خرج ندين!
خودتان رو ناراحت نکنید . من چند بار متوجه زبان تیز مدیر تالار ... که نام بردید رو تجربه کردم . اگر یادتون باشه چند روز پیش متنی که واسه مدیر تالار اینترنت نوشته بود رو من واسه شما کپی کردم و نظر خواستم . بیشتر وقت ها برخورد ایشان اینگونه است .
کافی است مدتی رو تو تالار ایشان باشید و همه دست نوشته ها رو بخونید اون وقت متوجه می شوید که شما بی جهت ناراحت نشدید
اجی
واقعا اعصابم خیلی خورده
جالبه يكي اومده مي گه من زودتر حدس زدم
وای خدا چرا این تاپیک اینجوریه
دست خطّم قشنگه؟؟! نکات تاريخو نوشتم. http://upload.tehran98.com/img1/547l1pem5jsrin9fkel.jpg فکر کنم توب خراسان جنوبي تکه!!! معلّما که خيلي راضين!!!
واقعا اعصابم خیلی خورده
آجی ناراحت نباش ولش کن
خودشون ضرر می کنن دیدی دوباره مسابقه از رونق افتاد
اجی سلما
میخوای ادامه ندیم مثل اینکه اینا با خودشون هم درگیری دارن چرا اینطوری هستن
به نظر من مدير تالار همسفران به شدت از اينكه نتونسته اين مسابقه رو خودش برگزار كنه ناراحته و يه جورايي حس مديريتش تحريك شده و دوست داره فرماني بده. اگه الان هم اون نظر رو داده به خاطر اينه كه محمد 98 تو قوانين تاپيك بنويسه اگه مشكلي پيش اومد مدير تالار وساطت كنه. مي گيد نه؟! وقتي قوانين عوض شد نگاه كنيد.
آخه جزيره كيش چقدر هست كه بخواد ميدون و پارك و ... داشته باشه. همه جاش هم كه سرسبزه ، فقط مثل اينكه با شما دوتا مشكل پيدا كرده و مي خواد يك جوري اشكال ديروز رو به نفع خودش تموم كنه.
به نظر من هم فعلا تا اطلاع ثانوي از شركت در اين تاپيك خودداري كنيد. بي خيال. اين نيز بگذرد. زياد حساسيت به خرج ندين!
خودتان رو ناراحت نکنید . من چند بار متوجه زبان تیز مدیر تالار ... که نام بردید رو تجربه کردم . اگر یادتون باشه چند روز پیش متنی که واسه مدیر تالار اینترنت نوشته بود رو من واسه شما کپی کردم و نظر خواستم . بیشتر وقت ها برخورد ایشان اینگونه است .
کافی است مدتی رو تو تالار ایشان باشید و همه دست نوشته ها رو بخونید اون وقت متوجه می شوید که شما بی جهت ناراحت نشدید
بله درست میگید .منم دیده بودم ولی به روی خودم نمیاوردم
دست خطّم قشنگه؟؟! نکات تاريخو نوشتم. http://upload.tehran98.com/img1/547l1pem5jsrin9fkel.jpg فکر کنم توب خراسان جنوبي تکه!!! معلّما که خيلي راضين!!!
من G302 دارم ازش هم راضيم.فقط دوربينش 5 واقعي نيست.کلاٍ هوآويا همشذن همين طورن.مي خواي بگيري؟؟؟
وای خدا من دارم میمیرم از خنده نمی تونم بنویسم .این مسابقه چرا اینجوری شده جدی؟
شرکت میکنی میگن چرا شرکت میکنی حالا که کسی شرکت نمیکنه دارن التماس میکن که بیایین شرکت کنین
یعنی این ثبات شخصیت منو کشته