اتاق چت راسخون
بچه محله امام رضا(عليه السلام)
http://www.rasekhoon.net/forum/thread/60343/page1/
با سلام به همه دوستان . من حضورم رو با این لیک از سایت خودمون اعلام میکنم
بچه محله امام رضا(عليه السلام)
http://www.rasekhoon.net/forum/thread/60343/page1/
با سلام به همه دوستان . من حضورم رو با این لیک از سایت خودمون اعلام میکنم
با سلام
خوش امدید
علی آقا برو درست رو بخون . به قولی دوستمان سر جلسه تاریخ از تاریخچه راسخون خواهی نوشت .
من یک لینک داده بودم قبلا که میزان اعتیاد به نت رو نشون می داد . حتما ارزیابی کردی خودت رو .
پاشو برو تا دعوات نکردم
سلامت باشد . و متشکر
آجي نازنين مسابقه جهانگردي و ايرانگردي رو ادامه بده
آجی اخه مدیر زده بگین کجای کیشه.و الا من می خواستم بزنم
اجی مثل اینکه تذکرات جناب نجاران را ایشون مطالعه نکردن که مدیر نباید دخالت کنه
تازه میبینی که به محمد 98 میگه به من بگو تا با هم تغییر بدیم قوانین رو
این همه تو تالارها شرکت میکنیم بحث نداریم اینجا نمیدونم چرا اینطوریه
شما بگيد ساحل نيلگون خليج فارس جزاير مرجاني كيش.
شما بگيد ساحل نيلگون خليج فارس جزاير مرجاني كيش.
اجی خودت بزار منو اجی نازنین هم وقتی شما عکس گذاشتید ادامه میدیم
سلام ، دوستان یه خبر خوش بدم ، از شروع این تاپیک 28 روز می گذرد و الان حدود 1000 پست ارسالی دارد یعنی یجورایی حدود دوماه دیگه جزء پرکاربرد ترین ارسالی ها هستید :)
اجی سلما
میخوای ادامه ندیم مثل اینکه اینا با خودشون هم درگیری دارن چرا اینطوری هستن
سلام ، دوستان یه خبر خوش بدم ، از شروع این تاپیک 28 روز می گذرد و الان حدود 1000 پست ارسالی دارد یعنی یجورایی حدود دوماه دیگه جزء پرکاربرد ترین ارسالی ها هستید :)
با سلام خدمت شما برادر بزرگوار
خوشحالیم انشاالله با حضور گرم شما و دیگر کاربران گرامی شاهد افتخار این تاپیک باشیم
اجی سلما
به نظر من مدير تالار همسفران به شدت از اينكه نتونسته اين مسابقه رو خودش برگزار كنه ناراحته و يه جورايي حس مديريتش تحريك شده و دوست داره فرماني بده. اگه الان هم اون نظر رو داده به خاطر اينه كه محمد 98 تو قوانين تاپيك بنويسه اگه مشكلي پيش اومد مدير تالار وساطت كنه. مي گيد نه؟! وقتي قوانين عوض شد نگاه كنيد.
آخه جزيره كيش چقدر هست كه بخواد ميدون و پارك و ... داشته باشه. همه جاش هم كه سرسبزه ، فقط مثل اينكه با شما دوتا مشكل پيدا كرده و مي خواد يك جوري اشكال ديروز رو به نفع خودش تموم كنه.
به نظر من هم فعلا تا اطلاع ثانوي از شركت در اين تاپيك خودداري كنيد. بي خيال. اين نيز بگذرد. زياد حساسيت به خرج ندين!
چكار كنيم ديگه. فعال تر از ما تو راسخون سراغ دارين. اين همه پست دستنويس. پست كپي پيستي در اين تاپيك نداريم. همه هم با هم همكاري مي كنيم. بايد هم زود بريم جزء پركاربردترين ها.
شما هم تشريف بيارين. خوشحال ميشيم از نظرات و پيشنهادات و انتقاداتون باخبر بشيم. بعد مدير ارشد هم همكاري كردن لوگو طراحي كردن و گذاشتن صفحه اول انجمن خودش تبليغه. (البته اولش موفق نبودن) ولي خب كم كم نظرشون رو جلب كرديم :))))
اجی سلما
به نظر من مدير تالار همسفران به شدت از اينكه نتونسته اين مسابقه رو خودش برگزار كنه ناراحته و يه جورايي حس مديريتش تحريك شده و دوست داره فرماني بده. اگه الان هم اون نظر رو داده به خاطر اينه كه محمد 98 تو قوانين تاپيك بنويسه اگه مشكلي پيش اومد مدير تالار وساطت كنه. مي گيد نه؟! وقتي قوانين عوض شد نگاه كنيد.
آخه جزيره كيش چقدر هست كه بخواد ميدون و پارك و ... داشته باشه. همه جاش هم كه سرسبزه ، فقط مثل اينكه با شما دوتا مشكل پيدا كرده و مي خواد يك جوري اشكال ديروز رو به نفع خودش تموم كنه.
به نظر من هم فعلا تا اطلاع ثانوي از شركت در اين تاپيك خودداري كنيد. بي خيال. اين نيز بگذرد. زياد حساسيت به خرج ندين!
آجی اخه ایشون مدیر هستن و سنشونم کم نیست.چی بگم والا؟در ثانی دیروز ما بهشون چیزی نگفتیم که.آخه کدوم تالار مدیرش یه همچین کاری میکنه.دیگه فکر کنم یه ذره بگذره می خوان بگن عکس هر جایی رو گذاشتید برید خودتون به شخصه عکس بگیرید بیایید