راسخون

اتاق چت راسخون

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

واااااااااااااي دوباره كي عكس و امضاي بزرگ اينجا گذاشته كه تمام گزينه ها محو شدن؟؟

چقدر به عكس و امضاي بزرگ علاقه دارين شما! نمي دونم كار كي هست! اصلاح بفرماييد لطفا.

اگه حجم و اندازه عكسها رو پايين بياريد دوستاني كه با دايل آپ ميان صفحاتشون زودتر لود ميشه و اعصابشون راحت تره. مثل آقا سيد كه نمي دونم چي شده ناراحته!!

salma57 کاربر طلایی1
|
|

طي بررسي هاي انجام شده به اين نتيجه رسيدم كه دليل محو شدن گزينه هاي صفحه قبل قرار دادن تعداد زيادي نقطه چين توسط جناب آقاي صالحي بوده است.

در صورت امكان پست صفحه قبل خود را ويرايش نماييد. (از محل محيط كاربري). (تعداد نقطه چين را كمتر كنيد شايد درست شد) البته مطمئن نيستم.

امضا: گشت نامحسوس انجمن

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

واااااااااااااي دوباره كي عكس و امضاي بزرگ اينجا گذاشته كه تمام گزينه ها محو شدن؟؟

چقدر به عكس و امضاي بزرگ علاقه دارين شما! نمي دونم كار كي هست! اصلاح بفرماييد لطفا.

اگه حجم و اندازه عكسها رو پايين بياريد دوستاني كه با دايل آپ ميان صفحاتشون زودتر لود ميشه و اعصابشون راحت تره. مثل آقا سيد كه نمي دونم چي شده ناراحته!!

سلام آجی سلما

سری پیش که صفحه ریخته بود به هم من بودم اعتراف می کنم ولی امروز نه خدایی مال من نیست دو روزه امضای من همین قدره.آخه می دونین مسئولین باید رسیدگی کنند به این موضوع هم.حجم عکس مشخصه چقدر باید باشه ولی امضا نه.برای همین همه دچار مشکل میشن

|
|

آجیا و داداشا سلام منم اومدم

salma57 کاربر طلایی1
|
|

سلام آجی سلما

سری پیش که صفحه ریخته بود به هم من بودم اعتراف می کنم ولی امروز نه خدایی مال من نیست دو روزه امضای من همین قدره.آخه می دونین مسئولین باید رسیدگی کنند به این موضوع هم.حجم عکس مشخصه چقدر باید باشه ولی امضا نه.برای همین همه دچار مشکل میشن

سلام آجي نازنين

من هم مي دونم سري قبل كار شما بود!!! الان هم تقريبا كشف كردم كار كي بوده :)))) اميدوارم متن منو بخونه و اصلاحش كنه. گرچه از صفحه قبل اومديم بيرون وديگه نيازي به اون گزينه ها نيست ولي كاربران بايد حواسشون رو جمع كنن و منتظر اخطار نباشن.

وقتي پستي يا مطلبي مي فرستن و مي بينن همون لحظه صفحه به هم ميريزه بايد اين احتمال رو بدن كه اشكال از خودشون بوده و سعي كنن برطرفش كنن.

mina_k_h کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 12298
|

سلام آجی جون. خوبی؟

شعری که واسه امضات گذاشتی رو خیلی دوست دارم. ♥

salma57 کاربر طلایی1
|
|

سلام آجی جون. خوبی؟

سلام آجي مينا. كم پيدا شدي ؟ چيزي شده؟ كار و بار خوب پيش ميره؟ مشكل كاري برطرف شد يا هنوز به قوت خودش باقيه؟

mina_k_h کاربر طلایی1
|
|

سلام

اجیها داداشها همه حاضری بزنن ؟

اجی مینا اجی سلما اجی طهمورس اجی نازنین فاطمه

داداش صدری داداش صادق

سلام یاسی جونم.

من حاضریمو زدم آجی.

mina_k_h کاربر طلایی1
|
|

سلام آجی جون. خوبی؟

سلام آجي مينا. كم پيدا شدي ؟ چيزي شده؟ كار و بار خوب پيش ميره؟ مشكل كاري برطرف شد يا هنوز به قوت خودش باقيه؟

سلام سلما جونم.

هستم عزیزم. یکمی از صبح درگیر کارام بودم الان آزاد شدم. :)

مشکلات کاری هم که کماکان سر جاشون هست :(

|
|

سلام آجی جون. خوبی؟

فدات بشم عزیز دلم آره منم خیلی دوسش دارم .من از اینجور متن ها و شعرها زیاد دارم خواستی بگو

mina_k_h کاربر طلایی1
|
|

سلام آجی جون. خوبی؟

فدات بشم عزیز دلم آره منم خیلی دوسش دارم .من از اینجور متن ها و شعرها زیاد دارم خواستی بگو

عزیزمی. راستی آجی صندوقتو چک میکنی؟> من چند روز پیش یه پیام دادم نمی دونم خوندی یا نه؟!

|
|

آجی مینا .ندیده بودم شرمنده .چک کردم.شما هم چک (به قول اجی طهمورس)

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|
سلام. منم اومدم. کسي آيا هست؟؟؟ تاريخ سه درس خوندم و اومدم.
yasbagheri کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6297
|

سلام اجیها خوش امدید

دلم براتون تنگ شده بود شما که نیستید اینچا ساکته دلم میگیره شلوغی رو بیشتر دوست دارم

اصولا ادمی هستم که جمع رو دوست دارم

الان یه اجی نیست با دو تا داداش

yasbagheri کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6297
|

سلام. منم اومدم. کسي آيا هست؟؟؟ تاريخ سه درس خوندم و اومدم.

سلام ماشاالله تندخوانی رفتید

برادر من شما به درس برسید ما اینجا رو گرم میکنیم امتحان واجب تره فردا میرید تو امتحان مطالب اتاق چت رومینوسید