اتاق چت راسخون
با سلام اجی
من هم خوشحالم که شما به جمع اجی ها پیوستید
همراهان گرامی ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر فراوان از کاربر گرامی و همراه محترم salma57 برای ایجاد این تاپیک و سایر شرکت کنندگان فعال آن
با توجه به وجود تاپیک "هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!" در تالار پاتوق راسخونی ها که دقیقا با همین مضمون و اهداف ایجاد شده است، گمان می شود ایجاد و تبلیغ این تاپیک نوعی موازی کاری محسوب شده و باعث ایجاد سردرگمی و پراکندگی بین کاربران و پست ها گردد.
لذا از همه دوستان گرامی فعال در این تاپیک خواهشمندیم پست های تعاملی روزمره ، بدون موضوع و چت گونه خود را در تاپیک"هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!" ارسال کنید و مباحثی که دارای موضوع مشخص جهت تبادل نظر و گفتگو هستند را در تالار های گفتگوی آزاد مطرح و دنبال فرمائید.
موفق باشید
با سلام و عرض خسته نباشید
حق باشماست ولی خواهش ما کاربران از شما مدیریت محترم این است که این تاپیک به همین شکل به فعالیت خود ادامه داده و ما قول میدیم که تاپیک هر چه میخواهد دل تنگت بگو را هم فعال نگاه داریم و نیز سعی میکنیم در تمام مباحث سایت شرکت کنیم خواهش میکنم اجازه بفرمایید کاربران در این تاپیک ادامه فعالیت نمایند
همراهان گرامی ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر فراوان از کاربر گرامی و همراه محترم salma57 برای ایجاد این تاپیک و سایر شرکت کنندگان فعال آن
با توجه به وجود تاپیک "هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!" در تالار پاتوق راسخونی ها که دقیقا با همین مضمون و اهداف ایجاد شده است، گمان می شود ایجاد و تبلیغ این تاپیک نوعی موازی کاری محسوب شده و باعث ایجاد سردرگمی و پراکندگی بین کاربران و پست ها گردد.
لذا از همه دوستان گرامی فعال در این تاپیک خواهشمندیم پست های تعاملی روزمره ، بدون موضوع و چت گونه خود را در تاپیک"هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!" ارسال کنید و مباحثی که دارای موضوع مشخص جهت تبادل نظر و گفتگو هستند را در تالار های گفتگوی آزاد مطرح و دنبال فرمائید.
موفق باشید
با سلام و عرض خسته نباشید
حق باشماست ولی خواهش ما کاربران از شما مدیریت محترم این است که این تاپیک به همین شکل به فعالیت خود ادامه داده و ما قول میدیم که تاپیک هر چه میخواهد دل تنگت بگو را هم فعال نگاه داریم و نیز سعی میکنیم در تمام مباحث سایت شرکت کنیم خواهش میکنم اجازه بفرمایید کاربران در این تاپیک ادامه فعالیت نمایند
با سلا م و خسته نباشید خدمت مدیر ارشد.
منم ازتون میخوام که اجازه بدید کاربران اینجا راحت بنویسند و فعالیت داشته باشند.
متشکرم.
با سلام
یه روز نبودم مدیر میخواد تاپیک چت رو منحل کنه ؟
مدیر همه بچه ها تقریبا یک نظر رو دارن اگه شما نگران این موضوع هستید که پاتوق خالی بمونه کاملا در اشتباهید ما اهل کوفه نیستیم پاتوق تنها بماند مزاح بود
اما با نظر دوستان موافقم اینجا جای شوخی بحث گپ و گفت و گاهی حا اختلاقات راسخونی ها ست پاتوق جای دل تنگی هر وقت دلمون گرفت میریم پاتوق
ما با ایچاد این اتاق چت میخواهیم یکم راسخونی ها به هم نزدیک تر بشن هر چه قدر تعامل بیشتر باشه سطح فرهنگی کار بالا تر خواهد رفت
پس در نتیجه با اجازه و موافقت شما ما کار رو ادامه میدیم پاتوق هم تنها نمیمونه
همه کسانی که موافق هستند تشکر بزنند
اجی ها قضیه کادو چیه ؟
خرج کردم پولامو روش حساب باز نکنید قرض داشتم دادم
سلام. خانم معلم بدقول!
از صبح تا حالا انتظار كشيدم بياي شماره حساب بدم حالا مي گي خرج كردم. خودت قول دادي نصف نصف. نه نمي شه با شما معامله كرد. مرد عمل نيستي! فقط حرف بود! چقدر داشتم براش نقشه مي كشيدم. كلي روش حساب باز كرده بود.
باشه به هم مي رسيم
سلام آجی
از صبح کجا بودی همه منتظرتن؟تازه اومدی میگی کدوم پول ،کدوم کادو؟
خانم معلّم بلیط رسید؟؟؟
به علت علاقه ی زیاد به معلما واسشون این طوری کار می کنیم.
کارت تبریک برای خانوم معلّم:
اینم جایزه برای خانوم معلّم:
گل تقدیم به همه ی معلّما و راسخونی ها و مدیران عزیزش:
این چاقرو می بینیم وسط وایساده؛تو عکس جا نشد گفتم بهتون بگم داشت به غذاها نگاه می کرد:
واسه ی راسخونی ها جدا کردم:
بفرمایید الویه:
الویه پر برف شادی:
معلّما دارن خاطره می گن:
کی غذا می خواد؟
اینم معلّمای عزیز و خوبم:
راستی خانوم معلّم.پولمون به پیتزا نرسید!!!
سلام خانوم معلم عزیزم.
چی چی همشو خرج کردی؟ پس من چی؟ منم سهم داشتما.... :))
مبارکت باشه عزیزم.
خب مي گفتين خانم معلم پولي كه هديه گرفته بود مي داد شما. مي رفتين پيتزا مي خوردين.
دستتون درد نكنه. خيلي براي معلماتو زحمت كشيدين. انشاءالله آخر سال با نمره هاي خوبي كه بهتون ميدن جبران كنن. :)
سلام آجی سلما.یه فیلم گرفتم 72 مگه حیف که حجمش زیاده وگرنه می گذاشتم.جاتون خالی کتاشون رو پر از برف شادی می کردیم و می بردیمشون.بهشون هم کتاب اصلاح الگوی مصرف دادیم.جای همه ی راسخونی ها خالی.
سلام سلام
از صبح که سر کار بودم بعدم تو خیابون دنبال سالن برای جشن بچه ها
بعد یکی از دوستانم رو دیدم قرض داشتم تا دیدم پول باهامه سریع دادم که قرضم کم بشه هنوز حقوق فروردین رو ندادن
بد قول نیستم حقوقم که اومد میدم خوبه ؟
كسي مي دونه چرا امروز اعلان عمومي براي مديريت تالارها نزدن. يادشون رفته
يا الكي گفتن
سلام خانوم معلم عزیزم.
چی چی همشو خرج کردی؟ پس من چی؟ منم سهم داشتما.... :))
مبارکت باشه عزیزم.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
قابل نداره انشا الله سال دیگه نصف نصف
پس من چي؟
من هم مي خوام.
الكي مي گه