اتاق چت راسخون
دوستان گرامی
ان شاء ا... در قدردانی از کاربران برتر انجمن ها زحمات و حضور فعال شما همراهان گرامی ارج نهاده خواهد شد.
موفق باشید
دوستان با اجازتون من کم کم از حضورتون مرخص بشم
ببخشید سرتونو درد آوردم
راستش می ترسم زیاد تو این تاپیک بمونم معتادش بشم
همتونو به خداوند عاشق می سپارم
به جای بدرود همچنان درود
دوستان گرامی
ان شاء ا... در قدردانی از کاربران برتر انجمن ها زحمات و حضور فعال شما همراهان گرامی ارج نهاده خواهد شد.
موفق باشید
يك مدتيه احساس مي كنم عين اين جناب كنترل نامحسوس شدم........ بايد كمتر بيام تا اين حسم از بين بره. بعضي ها زير ذره بينند. شايد يكي دو هفته از اومدنم نگذشته بود كه فهميدم كاربري كه اسمش تو تالار انجمن اومده از همكاران راسخوني شماست. البته فكر مي كردم خود شماييد.
بابت قدرداني هم ممنون
دوباره سكوت برقرار شد!!!
ما رفتيم تا دوباره پرشور بشه
دوباره سكوت برقرار شد!!!
آجی هستیم
ولی نمی دونم این اینترنت دوباره چش شده .همش صفحه گیر میکنه یه بار کامپیوتر رو خاموش روشن هم کردم ولی باز درست نشد.حتی تو گوگل هم نمیره .
دوباره سكوت برقرار شد!!!
سلام اجی
منم هستم ولی اجی تهمورس نیست
اجیها کجا هستید؟
من امروز خيلي حرف زدم. حالا شما بگيد براي روز جشن چه برنامه اي دارين.
به من میگن بد شانس
داشتم پست میزدم کلی تایپ کردن نتم قطع شد
راستي آجي ياس و آجي نازنين جريان اين مسابقه چي بود. من صبح دو بار كه برنده شدم گفتم ميرم و ديگه هم نيومدم. الان ديدم شما هم ديگه شركت نمي كنيد. علتش چيه؟ چي شد يهو؟
میخواستم با مدیر در مورد جشن صحبت کنم رفتم کلا بد شانسی که میگن همینه
شاید هم قسمت نبوده با وردود ایشون نتنم قطع شد با خروجشون وصل شد
من امروز خيلي حرف زدم. حالا شما بگيد براي روز جشن چه برنامه اي دارين.
به نظر من خوبه تو این روز یه متن زیبا در مورد روزپدر رو عنوان کنیم به بهترین جمله امتیاز بدن خانوم معلم
به من میگن بد شانس
داشتم پست میزدم کلی تایپ کردن نتم قطع شد
بي خيال اين كه بدشانسي نيست. خوبه كامپيوترت نسوخته. اگر هم مي سوخت باز هم بدشانسي نبود. اصلا آدم بدشانس وجود نداره. همه مشيت خداست.حتما صلاح نبوده پست بزني. يا شايد هم دروغي چيزي مي نوشتي؟ راستش رو بگو. راسخون هم كه هنوز ويروس داره شايد ويروس راسخون گرفتت
داداش فنودی شما بیا جشن ما میگیم شما پدر آینده ای خوبه ؟
راستي آجي ياس و آجي نازنين جريان اين مسابقه چي بود. من صبح دو بار كه برنده شدم گفتم ميرم و ديگه هم نيومدم. الان ديدم شما هم ديگه شركت نمي كنيد. علتش چيه؟ چي شد يهو؟
هیچی خواهرحالمون گرفته شد
کاربر فاطمه 35 امد وسط بحث که چرا نمیذارید ما جواب بدیم میرید سوال بعد
از من و اجی نازنین فاطمه هم ایراد گرفت بعد به مسئولان سایت گفت که به اینها تذکر بدید همونطور که خودتون هم دیدید وایسادیم تا همه جواب بدن بعد سوال بعدی رو شروع میکردیم
این خانوم یه دفعه اوضاع ریخت به هم مدیر تالار هم تشریف اوردن از ایشون دفاع کردن که بله باید وایسید منم دیگه شرکت نکردم
بعد که نگاه کردم دیدم دوباره دارن مثل سابق به مسابقه ادامه میدن و از ان خانوم هم دبگه خبری نیست و جالب اینکه دیگه کسی هم ایراد نمیگرفت مثل اینکه مشکل من و اجی نازنین فاطمه بودید
منم زدم که تالار زیاده میرم تو ان تالارها شرکت میکنم درکل من هردفعه تو تالار همسفران شرکت کردم یه موضوعی بوده
والا نمیدونم این خانوم چه بدی در حقشون کرده بودیم رفتن دیگه هم نیومدن