اتاق چت راسخون
سلام دوستان
من هم اومدم
حالتون چطوره؟ خوش میگذره؟
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
سلام جناب نجاران خوش اومدید
میخواستیم خدمت برسیم شما خودتون زحمت کشیدید
بحث پیرامون جشن روز پدر بود میخواییم یه جشن بگیریم همه پدرهای سایت رو دعوت کنیم و از شما خواهش کنم به پدرهای سایت که میان جشن امتیاز بدین
سلام دوستان
من هم اومدم
حالتون چطوره؟ خوش میگذره؟
وااااااااااااااااااي ببين كي اينجاست. بالاخره يكي از مسئولين اين تالار را ورق زد!!!!!!!
حال شما چطوره؟ خوبيد؟ خانواده خوبن؟ چه عجب از اين طرفها؟
ممنون همه خوبن. سلام می رسونن. شما خوبین؟ خوش میگذره؟ احوالتون چطوره؟ کادو روز پدر خریدین؟
راستی من نمی دونم بحث چی بود، یک دفعه پریدم وسط بحث.
ممنون. بحث سر اين بود كه مي خوايم تو اتاق چت روز پدر جشن بگيريم. شما هم خوش اومدين. ما هم تازه اومديم. كادو روز پدر هم فعلا هنوز فكري در موردش نكردم.
اين لينك رو ديدين؟
http://rasekhoon.net/forum/thread/743968/page1/
نظرتون چيه؟
بحث پیرامون جشن روز پدر بود میخواییم یه جشن بگیریم همه پدرهای سایت رو دعوت کنیم و از شما خواهش کنم به پدرهای سایت که میان جشن امتیاز بدین
باعث سعادت بنده هست در خدمت شما ها باشم
باشه موردی نداره ما کوچیک همه پدران سایت هم هستیم
جمله بندي روز پدر طبق لينكي كه ارسال كردم صورت مي گيره. يه روز مادر رو مي خواستن به ما تبريك بگن ببين چكار كردن. حقشه اصلا بهشون تبريك نگيم!!!
باعث سعادت بنده هست در خدمت شما ها باشم
باشه موردی نداره ما کوچیک همه پدران سایت هم هستیم
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ممنون فقط میشه شما ازشون دعوت کنید تاریخ جشن رو من فردا به شما اعلام میکنم ممنون
من شديدا مخالفم. روز مادر مديران محترم سايت به ما بانوان محترمه امتيازي ندادن. حالا بايد بهشون امتياز بديم؟؟؟
سلام به همه
منم موافقم جشن بگیرین(اخ جون جشنه)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
اااا سلام وای جمعمون جمع اجی زهرا هم اومد چه خبره؟؟؟؟
سلام. گلتون كم بود كه اومد.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
سلام
ممنون شما لطف دارین
ممنون فقط میشه شما ازشون دعوت کنید تاریخ جشن رو من فردا به شما اعلام میکنم ممنون
ضمن تشکر از شما، در تاپیک "پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت" اطلاع رسانی نمائید.
موفق باشید
جناب نجاران نظرتون رو در مورد اين لينك نگفتيد؟
http://rasekhoon.net/forum/thread/743968/page1/
دوست دارين همين جوري روز پدر رو به همه گرامي باد بگيم
من شديدا مخالفم. روز مادر مديران محترم سايت به ما بانوان محترمه امتيازي ندادن. حالا بايد بهشون امتياز بديم؟؟؟
پیشنهاد تقدیر از پدران راسخونی را هم که خود شما ها دارین مطرح می کنید
باور بفرمایید قصد کوتاهی در ارتباط با روز مادر نبوده است، ای کاش خودتان اون موقع موضوع جشن برای مادران راسخونی را مطرح کرده بودین
نکته اصلی گرامیداشت مقام متعالی مادر و پدر است، یادآوری همه زحمات، فداکاری ها و گذشت هایشان، تقدیر بابت همه سختی هایی که کشیدن تا ماها سختی نکشیم، تقدیر از همه دلتنگی هایی که تو دلهای دریایی شون مخفی کردن تا ما دلتنگ نشیم و هزاران هزار محبت و لطف دیگه...
یه جمله ای اومد تو ذهنم براتون میگم:
یه جایی خوندم،
اگر 4 غذای خوشمزه داشته باشین و شما 5 نفر باشید، مادر اولین کسی است که آن غذا را دوست ندارد
مقام زن و مادر مقامی بس والا و ارزشمند است همچنان که مقام پدر این چنین است
هميشه گفتم و مي گم هيچ وقت زحمات بي دريغ مسئولان سايت رو نايده نمي گيريم. ولي جا داشت براي روز مادر تبريك مناسب تري انتخاب مي شد. ما كه توقعي نداريم. همين كه اينجا رو براي گفتگوهاي ما مهيا كردين جاي تشكر داره.
از زحمات شما ممنون و مطمئن باشيد اگه گاهي هم چيزي مي گيم براي بهتر شدن و برتر شدن سايته. شما به دل نگيريد. :)
پیشنهاد تقدیر از پدران راسخونی را هم که خود شما ها دارین مطرح می کنید
باور بفرمایید قصد کوتاهی در ارتباط با روز مادر نبوده است، ای کاش خودتان اون موقع موضوع جشن برای مادران راسخونی را مطرح کرده بودین
نکته اصلی گرامیداشت مقام متعالی مادر و پدر است، یادآوری همه زحمات، فداکاری ها و گذشت هایشان، تقدیر بابت همه سختی هایی که کشیدن تا ماها سختی نکشیم، تقدیر از همه دلتنگی هایی که تو دلهای دریایی شون مخفی کردن تا ما دلتنگ نشیم و هزاران هزار محبت و لطف دیگه...
یه جمله ای اومد تو ذهنم براتون میگم:
یه جایی خوندم،
اگر 4 غذای خوشمزه داشته باشین و شما 5 نفر باشید، مادر اولین کسی است که آن غذا را دوست ندارد
مقام زن و مادر مقامی بس والا و ارزشمند است همچنان که مقام پدر این چنین است
شرمنده ولي مگه روز پدر و جشن روز پدر رو پدرها و پسرهاي انجمن به ياد شما انداختند. كه روز مادر را مادران انجمن گوشزد كنند. تازه خبر ندارين من روز مادر 200 امتياز از سايت برنده شدم كه هنوز خوشحالي نكرده بودم ديدم اسمم حذف شد. (اشتباهي رخ داده بود انگار) اولش فكر كردم هديه روز مادر بوده كه من برنده شدم. بعد ديدم نه اشتباه بود.
بي خيال. اين نيز بگذرد.......
هميشه گفتم و مي گم هيچ وقت زحمات بي دريغ مسئولان سايت رو نايده نمي گيريم. ولي جا داشت براي روز مادر تبريك مناسب تري انتخاب مي شد. ما كه توقعي نداريم. همين كه اينجا رو براي گفتگوهاي ما مهيا كردين جاي تشكر داره.
از زحمات شما ممنون و مطمئن باشيد اگه گاهي هم چيزي مي گيم براي بهتر شدن و برتر شدن سايته. شما به دل نگيريد. :)
من تازه الان تاپیک "این "سوتی" راسخون را اصلاح کنید !!!" را دیدم،
کار خیلی جالبی کردین دوستان، جملات شما ها را خوندم و لذت بردم
اما بدونید که بارگذاری این مطلب توسط واحد مسابقات انجام شده و ارتباطی با روابط عمومی نداشته است، در حال حاضر نیز اصلاح گردید.
مطمئنا مادران گرامی ما سزاوار و شایسته والاترین تقدیر ها و قدردانی ها هستن، خطای سهوی پیش آمده راببخشید. اگر تونستم تبریک روز پدر را دستکاری می کنم
ضمنا مسئول محترم روابط عمومی در همان تاپیک پاسخی داده اند که مطالعه آن خالی از لطف نیست.
با تشکر
من تازه الان تاپیک "این "سوتی" راسخون را اصلاح کنید !!!" را دیدم،
کار خیلی جالبی کردین دوستان، جملات شما ها را خوندم و لذت بردم
اما بدونید که بارگذاری این مطلب توسط واحد مسابقات انجام شده و ارتباطی با روابط عمومی نداشته است، در حال حاضر نیز اصلاح گردید.
مطمئنا مادران گرامی ما سزاوار و شایسته والاترین تقدیر ها و قدردانی ها هستن، خطای سهوی پیش آمده راببخشید. اگر تونستم تبریک روز پدر را دستکاری می کنم
ضمنا مسئول محترم روابط عمومی در همان تاپیک پاسخی داده اند که مطالعه آن خالی از لطف نیست.
با تشکر
بله ديدم و خوندم. جواب هم دادم. البته من اكثر جاهايي كه شما نظر مي دين جواب مي دم ولي انگار دوباره نگاه نمي كنيد. مثل غذاي سوخته و برنده شدن در مسابقه. براي دلخوشي خودمون و كاربران ديگه مي نويسيم.