اتاق چت راسخون
من هم ديدم. تو تالار طرح صالحين نوشته بود. ولي زمانش رو من نمي دونستم افتاده براي 5 خرداد.
چرا از اين هفته شروع نمي كنيد؟ مثلا از امروز يا فردا! در مورد مبحثي كه آجي نازنين گفتن يك طرح يا مطلب آماده كنيد! و يا اينكه اين هم وظيفه آجي نازنينه كه مطلب رو آماده كنن؟
قراره كتاب باشه يا فقط طرح موضوع؟ اينها رو مشخص كنيد كه كاربران بدونند غير از انتخاب موضوع كار ديگه اي هم قراره انجام بدن يا نه؟
مدیر فرشون برای ما سوغاتی نیاوردین ؟
باسلام واحترام
سوغاتی من جنبه معنوی واونم بصورت مجازی است
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
با سلام
ممنون سوغاتی خوبی بود اما من اصولا یه جور دیگه سوغاتی میگیرم یکی از لحظات معنویتون رو بگید البته اگه تمایل دارید
آجی tahmores کجایییییییییییییییییییییییییییی؟
امروز چرا پاتوق ساکته؟کسی نیست؟
کسی نیست اینجا رو شلوغش کنه اینجوری
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
سلام آجی راستش دیروز نبودم جشن فاغ اتحصیلی بچه ها بود سخت ترین روز کاری 4 دقیقه اومدم نت از خسته گی بی هوش شدم
هم روز خوبی بودم و هم روز بد روز خوب به خاطر شاد بودن بچه ها جشن و شادی و سرور و روز بد به خاطر این که یک سال گذشت امید وارم دینی به بچه ها نداشته باشم و در تربیت آیندهشون موثر واقع شده باشم
تقریبا تعطیل شدم اما واسه کمک به کادر یه روزهایی میرم مدرسه
سلام اجی
چندروزه از اجی tahmores و اجی مینا خبری نیست مشکوک هستن ؟
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
آجی یه روز نبودم اینقدر دوسم دارید شده چند روز ؟
سلام اجی
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
آجی یه روز نبودم اینقدر دوسم دارید شده چند روز ؟
سلام اجی جون
خوش امدید نیستی خیلی اینجا ساکته شما که میری سکوت اینجا حکم فرماست
خسته نباشی انشاالله بچه ها قدر این همه زحمت شما رو بدونن
سلام اجی مینا هست آجی یاس آجی سلما هم هست ظهر بخیر چه خبر یک روز نبودم چه خبر شده ؟ همه دل تنگ شدن
سلام اجی مینا هست آجی یاسم هست ظهر بخیر چه خبر یک روز نبودم چه خبر شده ؟ همه دل تنگ شدن
سلام
اخه اجی ها جمعن دو تاشون کمه
شما و اجی نازنین فاطمه شما که نیستید اینجا ساکته
البته دو تا داداشمون هم نیستن امروز غایب هستن
مبصرم نداریم حاضر غایب کنه البته داداش سلامت مبصر هستن که اینجا تشریف نمیارن
سلام
هرکی اجی نازنین رو دید بهش بگه مبحث جدید صالحین رو شنبه 3/4 اعلام کنه
سلام داداش صالحی
چشم حتما .ولی کاش اجازه میدادید موضوع این هفته را که اعلام هم کرده بودم را انتخاب می کردم که در مورد پدر بود.
من هم ديدم. تو تالار طرح صالحين نوشته بود. ولي زمانش رو من نمي دونستم افتاده براي 5 خرداد.
چرا از اين هفته شروع نمي كنيد؟ مثلا از امروز يا فردا! در مورد مبحثي كه آجي نازنين گفتن يك طرح يا مطلب آماده كنيد! و يا اينكه اين هم وظيفه آجي نازنينه كه مطلب رو آماده كنن؟
قراره كتاب باشه يا فقط طرح موضوع؟ اينها رو مشخص كنيد كه كاربران بدونند غير از انتخاب موضوع كار ديگه اي هم قراره انجام بدن يا نه؟
بله آجی سلما درست میگن.من فقط باید موضوع را بگم یا منابع را هم بگم؟
با تشکر
سلام اجی
سلام یاسی جونم.
عزیزم من همین دور و برم و هر روز میام سر میزنم و میخونم.
میگم این خانم معلم مشکوک میزنه که خبری ازش نیستا... :)
سلام آجی مینا.خوبید؟
آجی شما هم چند روز نبودید دلمون واستون تنگ شده بود.آجی tahmores به صورت نامحسوس میان و میرن
ااا اجی نازنین هم اومدن
دوستان من مامانو ببرم یه فشار بگیرن زود بر میگردم اتاق خالی نشه ها زود میام فعلا
ااا اجی نازنین هم اومدن
دوستان من مامانو ببرم یه فشار بگیرن زود بر میگردم اتاق خالی نشه ها زود میام فعلا
خدا بد نده! مگه كسالت دارن. سلام ما رو بهشون برسونيد. انشاءالله چيزي نيست.
ااا اجی نازنین هم اومدن
سلام آجی
خدا بد نده؟چرا مادرتون فشارش رفته بالا؟ایشالا خوب میشن.ما اینجا دعا می کنیم مامانتون زود فشارش بیاد پایین تا شما برگردین
ااا اجی نازنین هم اومدن
سلام اجی
خیالت راحت الان ما اینجا فعال میکنیم تا شما برگردید
سلام
هرکی اجی نازنین رو دید بهش بگه مبحث جدید صالحین رو شنبه 3/4 اعلام کنه
سلام داداش صالحی
چشم حتما .ولی کاش اجازه میدادید موضوع این هفته را که اعلام هم کرده بودم را انتخاب می کردم که در مورد پدر بود.
سلام
من با مسئولین که هماهنگ کردم .
بخاطر اینکه با زمان و ماه هماهنگ بشیم این تاریخ رو معین کردم ولی اشکال نداره اگه خواستین میتونید هم امروز و هم شنبه یک مبحث اعلام کنید اگر طرحی رو امروز اعلام کردین،امروز و فردا بصورت قفل
در اختیار دوستان قرار میگیرد.سه شنبه و چهار شنبه قفل گشایی میشه و تا مورد بحث قرار گیرد و پنج شنبه توسط خود شما چکیده مطالب به تاپیک مربوطه ارسال میگردد