اتاق چت راسخون
می گم کاش راسخون یه سیستم چت با شرایط و ضوابط ویژه راه می انداخت تا کاربران بتونند با هم صحبت کنند و اینجور مجبور نشند هی پست بدند
البته می گم با شرایط ویژه مثل ارسال پیامک که شراط خاص خودش رو داره.
نظر شما چیه؟
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
داداش راسخون با همین پست ها قشنگ بعد دیگه هیچ کس اتاق چت نمیاد
نمی دونم والا .می گم اونجوری یه کم منظم تر میشه .دیگه هی مجبور نیستیم صفحه رو ریفرش کنیم و از این حرفا ...
بالاخره ما همه که پای ثابت گفتگوی آزاد هستند دیگه چرا نیان!!!؟؟؟
به هر حال شما مدیرین و ما هم باید بگیم چشم
این داداش صادق نیست مشکوک بوده امروز
آجی مینا هم چند وقت نیومده
جه جالب منم کنجکاوم اما هر بار سوال میکنم همه میگن جواب نمیدیم که صبور شی من هم قصد دارم داداش صدری صبور بشه
آجی جان من بگوووووووووووووو !!!
ضمنا خوبه بدونید من بین بچه های دانشگاه به گیر سه پیچ معروف شدم . مطمئن باشید جواب رو می گیرم .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
معلومه اصلا صبور نیستی باید رو صبرت کار بشه
من نمیگم که بچه ها دانشگاه دیگه بهت نگن گیر سه پیچ
باشه پس حالا که اینجوریه
یادتونه گفتید تو چه محله ای هستید و من هم گفتم (تازه اون سوال که شخصی بود ) حالا شما به من مدیون هستید و باید به این روش (یعنی گفتن ) دینتون رو ادا کنید . والا
جه جالب منم کنجکاوم اما هر بار سوال میکنم همه میگن جواب نمیدیم که صبور شی من هم قصد دارم داداش صدری صبور بشه
اونوقت بهش مي گيم داداش صبوري :)
باشه پس حالا که اینجوریه
یادتونه گفتید تو چه محله ای هستید و من هم گفتم (تازه اون سوال که شخصی بود ) حالا شما به من مدیون هستید و باید به این روش (یعنی گفتن ) دینتون رو ادا کنید . والا
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
چی داداش ؟ من اجبار نکردم به یاد هم ندارم شما گفته باشید بهتر بحث رو هم عوض کنیم
آجی سلما شما هر چی دوست داری بگو !!
ضمنا خلف وعده کردین شما کجا این موقع کجا !!!
آجی سلما شما هر چی دوست داری بگو !!
ضمنا خلف وعده کردین شما کجا این موقع کجا !!!
همين چند پست رو هم كه زدم از كارام عقب افتادم. از فردا ديگه اصلا بعد از ظهرها نميام. شايد جمعه ها هم اصلا نيومدم. شايد هم در حد تشكر از پست بيام. ولي صبح ها هستم ولي با فعاليت كمتر
باشه پس حالا که اینجوریه
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
چی داداش ؟ من اجبار نکردم به یاد هم ندارم شما گفته باشید بهتر بحث رو هم عوض کنیم
من که گفتم !!! بعدشم وقتی فکر کردم دیدید رفتم پاکش کردم و جاش نقطه چین گذاشتم .(یه نگاهی به پست های قبلی بندازین)
باشه اشکالی نداره ! نگید ! ما روباش به خاطر آجیمون توت فرنگی تازه گرفتیم(تو یکی از پست ها گفتید به شکلات و توت فرنگی علاقه دارید .) رو کیک بذارم . واقعا که !!!
فعلا
آجی سلما همین که پست های شما رو میخونم خودش خیلی خوبه همین که هستید مهم نیست با هم حضور داریم یا نه همین قدر که هستید خیلی خیلی خوبه
سلام. خانم معلم عزيز. بالاخره به هم رسيديم. :) خوبين؟ جريان اتاق عمل و ... چيه؟
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
سلام اجی مهربان
بله رسیدیم
راستش پارسال اوایل خرداد چند روزی درد شدید از ناحیه کمر داشتم
مامانم طبق معمول میگفت چشمت کردن ( تک دخترم دیگه
پدرم میگفت سرما خوردگیه
بعد از 2 هفته صبوری درد یه شب طاقتم رو برید و راهی بیمارستان شدم بعد از کلی عکس و سونو گرافی متوجه شدن که کیسه صفرام شدیدا عفونت داره ومتورم 8 تا سنگ داخلشه و یکی از سنگ ها مجرای صفرا رو بسته و خیای خطرناکه دستور عمل فوری دادن بعد از 2 هفته درد هم صفرا رو خارج کردن
اینم داستان من الان سالم در کنار شما هستم
پس ديگه از نعمت خوردن کلّه پاچه محروم شدين؟؟؟
خب طبق قولی که دادم عکس کیک هایی که پختم رو گذاشتم .
دیگه اگه زیاد جالب نشدِ می بخشید چون فکر می کنم بعد از 4 سال دوباره رفتم سراغش . دوست داشتم همه آجی و داداشای عزیزم هم بخورن ولی نمیشه دیگه شرمند ِ .
دیگه اگه زیاد جالب نشدِ می بخشید چون فکر می کنم بعد از 4 سال دوباره رفتم سراغش . دوست داشتم همه آجی و داداشای عزیزم هم بخورن ولی نمیشه دیگه شرمند ِ .
داداش من میخوام نمیدون باید با پست هوایی برام بفرستی
سلام سلام
چند روز راسخون نبودم پیر شدم . من از امروز صبح شرو کردم بعد از جلسه مدیران درگیر کار های تالار صالحین بودم.
بعد
داداشا و اجی ها چطورند؟ مارو نمیبینند خوشحالند؟اجی ما که شمارو اذیت نکردن؟
اجی سلما ، اجی طهمورس ،اجی یاس،اجی نازنین ،اجی زهرا،داداش صادق، داداش فنودی،داداش صدری... همه و همه خوبن؟
داداش من میخوام نمیدون باید با پست هوایی برام بفرستی
سلام داداش رسیدن به خیر .
دیگه چیکار کنم مگه جز چشم کلمه دیگه ای میتونم بگم .
ولی تو که یه کم از غذاهای خوشمزه رو که میپزی برام نفرستادی که !!!
پس ديگه از نعمت خوردن کلّه پاچه محروم شدين؟؟؟
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
هیچی نمیتونم بگم فقط سکوت میکنم