اتاق چت راسخون
سلام دوستان
کسی خونه نیست
واقعا این عصر جمعه ها چقدردلگیره
خيلي ها هستن. شما با كي كار دارين؟ :)
به دو دلیل حالم بهتر شد یکی حرف زدن با یکی . دومی هم به عشق مولای بی نظیرم .
چند روز دیگه ولادت دردانه ی عالم وجود حضرت امیر هست ؛ به همین خاطر امروز گفتم به عشق امام علی(ع) یاد قدیما کنم .
رفتم کلی خرید کردم(همه جا بسته بود فقط دو کیلومتر راه رفتم !!!) . حالا هم دارم کیک و شیرینی میپزم .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
خدا رو شکر که خوبید الهی همیشه لبخند به لبانتان باشه
شیرینی پختید ازش عکی بندازید ما هم ببینیم از نعمت خوردنش که محرومیم
ته دلم میخواد یه چیز بگم اما میدونم دنیای از سوء تفاهم پیش میاد باز هم مثل همیشه قورتش میدم
خوبه دیگه دو تا عروسی دعوتیم هم داداش سلامت هم داداش صدری
چشم الان یکیش تو فرِ یکی دیگه تو ماکروفر وقتی پختن عکس میندازم .
بگین آجی ! شما که میدونید از لحاظ جنبه تو سطح بالایی هستم
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
در جنبه شما شکی نیست اما اینجا مجالی برای گفتن نیست
تنها تنها نخورید که من عاشق شیرینی هستم
می گم کاش راسخون یه سیستم چت با شرایط و ضوابط ویژه راه می انداخت تا کاربران بتونند با هم صحبت کنند و اینجور مجبور نشند هی پست بدند
البته می گم با شرایط ویژه مثل ارسال پیامک که شراط خاص خودش رو داره.
نظر شما چیه؟
سلام دوستان
کسی خونه نیست
واقعا این عصر جمعه ها چقدردلگیره
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
سلام داداش هستیم خوش اومدید
چه عجب
میدونید آجی طهمورس من و شما از یه جنبه اخلاقی خیلی به هم شبیه هستیم . اونم کنجکاوی زیادهِ
پس بگید اگه نمیشه به صندوق پیامم بفرستید ! حتما بفرستید هااااااااااا !!! منتظرم.
آجی سلما همین که پست های شما رو میخونم خودش خیلی خوبه همین که هستید مهم نیست با هم حضور داریم یا نه همین قدر که هستید خیلی خیلی خوبه
سلام. خانم معلم عزيز. بالاخره به هم رسيديم. :) خوبين؟ جريان اتاق عمل و ... چيه؟
سلام اجی مهربان
بله رسیدیم
راستش پارسال اوایل خرداد چند روزی درد شدید از ناحیه کمر داشتم
مامانم طبق معمول میگفت چشمت کردن ( تک دخترم دیگه
پدرم میگفت سرما خوردگیه
بعد از 2 هفته صبوری درد یه شب طاقتم رو برید و راهی بیمارستان شدم بعد از کلی عکس و سونو گرافی متوجه شدن که کیسه صفرام شدیدا عفونت داره ومتورم 8 تا سنگ داخلشه و یکی از سنگ ها مجرای صفرا رو بسته و خیای خطرناکه دستور عمل فوری دادن بعد از 2 هفته درد هم صفرا رو خارج کردن
اینم داستان من الان سالم در کنار شما هستم
آجی سلما همین که پست های شما رو میخونم خودش خیلی خوبه همین که هستید مهم نیست با هم حضور داریم یا نه همین قدر که هستید خیلی خیلی خوبه
سلام اجی مهربان
بله رسیدیم
پدرم میگفت سرما خوردگیه
بعد از 2 هفته صبوری درد یه شب طاقتم رو برید و راهی بیمارستان شدم بعد از کلی عکس و سونو گرافی متوجه شدن که کیسه صفرام شدیدا عفونت داره ومتورم 8 تا سنگ داخلشه و یکی از سنگ ها مجرای صفرا رو بسته و خیای خطرناکه دستور عمل فوری دادن بعد از 2 هفته درد هم صفرا رو خارج کردن
انشاءالله هميشه سالم و سرحال باشيد. الان كه ديگه مشكلي نداريد؟
سلام
خدا رو شکر آبجی که الان سالمی .آدم تا وقتی سالمه قدر سلامتیش رو نمی دونه.شاید که نه حتما اینطوره که سلامتی الانت به خاطر لطف این بزرگوار بوده شک نکن
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
واقعا آجی اگه سلامتی نباشه هیچ چیزی معنی نداره نه پول نه خونه نه ماشین هیچی
تو بیمارستان فهمیدم که درد من در مقابل درد دیگران هیچه
خدا به همه سلامتی بده
سلام اجی مهربان
بله رسیدیم
پدرم میگفت سرما خوردگیه
خدا رو شکر آجی
به خیر گذشته.شاید به خاطر اینکه دلت خیلی صافه و خیلی خیلی دوست داشتنی هستی.دوست دارم آجی .از راه اینترنتی می بوسمت
انشاءالله هميشه سالم و سرحال باشيد. الان كه ديگه مشكلي نداريد؟
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
همه معتقد هستن عمل صفرا عمل راحتیه اما متاسفانه من به خاطر شدت عفونت عمل سختی رو داشتم الان خوبم فقط به خاطر نداشتن صفرا بدنم چربی سوزی نداره و قوای بدنیم در برابر عفونت کم شده زود به زود مریض میشم البته به خاطر اینکه با بچه ها در ارتباطم بیشتر مریض میشم اجی سلما میدونه روزی 100 بار بووس میکنن
سلام اجی مهربان
بله رسیدیم
پدرم میگفت سرما خوردگیه
خدا رو شکر که سالم هستین .(خدا رو شکر که مشکل رفع شد گفتید عمل خیلی نگران شدم .
میدونید آجی طهمورس من و شما از یه جنبه اخلاقی خیلی به هم شبیه هستیم . اونم کنجکاوی زیادهِ
پس بگید اگه نمیشه به صندوق پیامم بفرستید ! حتما بفرستید هااااااااااا !!! منتظرم.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
جه جالب منم کنجکاوم اما هر بار سوال میکنم همه میگن جواب نمیدیم که صبور شی من هم قصد دارم داداش صدری صبور بشه
می گم کاش راسخون یه سیستم چت با شرایط و ضوابط ویژه راه می انداخت تا کاربران بتونند با هم صحبت کنند و اینجور مجبور نشند هی پست بدند
البته می گم با شرایط ویژه مثل ارسال پیامک که شراط خاص خودش رو داره.
نظر شما چیه؟
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
داداش راسخون با همین پست ها قشنگ بعد دیگه هیچ کس اتاق چت نمیاد
خدا رو شکر آجی
به خیر گذشته.شاید به خاطر اینکه دلت خیلی صافه و خیلی خیلی دوست داشتنی هستی.دوست دارم آجی .از راه اینترنتی می بوسمت
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
مرسی آجی فدا مدا منم شما رو میبوسم
جه جالب منم کنجکاوم اما هر بار سوال میکنم همه میگن جواب نمیدیم که صبور شی من هم قصد دارم داداش صدری صبور بشه
آجی جان من بگوووووووووووووو !!!
ضمنا خوبه بدونید من بین بچه های دانشگاه به گیر سه پیچ معروف شدم . مطمئن باشید جواب رو می گیرم .