اتاق چت راسخون
آجی مهسا شما بزرگتری یا داداش حسسین ؟ این داداشتون عجب اشپزیه
من بزرگترم . اصلا چه معنی داره وقتی که یه داداش کوچکتر داری اونم اشپز خودت غذا درست کنی.
روزایی که هست درست میکنه روزایی که نیست یا خودم درست میکنم یا غذا اماده
اااا سلام آجی نازنین هم هستن آجی خوبین ؟ آجی یاس خوبن ؟
بله آجی نازنین فاطمه عزیز هم هستن .
من میخواستم بگم که آجی چرا نمیاین بحث کنیم ؟؟ که قبل از نوشتن پست دعوت مامانم رو برای خوردن شام اجابت کردم !!!(البته مجبور بودم . درک می کنین که !
تو 3-4 دقیقه شام رو خوردم و الان هم اینجام .
این بود انشای من ...
اکنون من دچار دو گانگی هستم دارم با داداش صالحی حرف میزنم یا مهسا جان ؟
سلام خدمت داداشا و آجیا
من امشب دیروقت وصل شدم مثل اینکه همه خوابن.
سلام اجی نازنین فاطمه
ممنون از خوش امد گویی شما
بله اون پست رو من گذاشتم یعنی مهسا.
امیدوارم منو همراهی کنید
بله آجی نازنین فاطمه عزیز هم هستن .
من میخواستم بگم که آجی چرا نمیاین بحث کنیم ؟؟ که قبل از نوشتن پست دعوت مامانم رو برای خوردن شام اجابت کردم !!!(البته مجبور بودم . درک می کنین که !
تو 3-4 دقیقه شام رو خوردم و الان هم اینجام .
این بود انشای من ...
ااااا شما هم؟/>؟؟
منم الان شام خورردم
همون 10 دقیقه ای که غیب شدم
اگه دیدید من نیستم تعجب نکنید چون توی کل کل کم اوردم و خوابم میاد
من بزرگترم . اصلا چه معنی داره وقتی که یه داداش کوچکتر داری اونم اشپز خودت غذا درست کنی.
وای وای وای ...
عجب روحیه خشنی دارید !!!
یادمه چند سال پیش (زمانی که سوم راهنمایی بودم) منم زیاد آشپزی می کردم (البته گرایش شیرینی پزی) خواهرم دقیقا مثل شما بود شب که میشد به من می گفت پاشو پاشو شام رودرست کن .
البته در این ظلم بین منو و داداش میلاد یه تفاوتی بود . اونم این بود که من چند سال از داداش میلاد بزرگترم و به اندازه یه سر سوزن قدرت مقاومتم بیشتر بود . والا
البته الان هم گاهی بصورت تفریحی آشپزی و شیرینی پزی می کنم با این تفاوت که چون دانشجو ام دیگه اجباری در کار نیست .
سلام آجی
خوبین.ذوق کردم دیدم شما هستی هنوز.حواسم نبود فکر کردم کسی رو خط نیست رفته بودم تو نت داشتم میگشتم.شما خوبی؟
وای وای وای ...
عجب روحیه خشنی دارید !!!
یادمه چند سال پیش (زمانی که سوم راهنمایی بودم) منم زیاد آشپزی می کردم (البته گرایش شیرینی پزی) خواهرم دقیقا مثل شما بود شب که میشد به من می گفت پاشو پاشو شام رودرست کن .
البته در این ظلم بین منو و داداش میلاد یه تفاوتی بود . اونم این بود که من چند سال از داداش میلاد بزرگترم و به اندازه یه سر سوزن قدرت مقاومتم بیشتر بود . والا
البته الان هم گاهی بصورت تفریحی آشپزی و شیرینی پزی می کنم با این تفاوت که چون دانشجو ام دیگه اجباری در کار نیست .
داداش من یه اجبار این کارو نمیکنه فقط بخاطر علاقه ای که داره این کار رو انجام میده
اصلا خشن نیستم اون یه مزاح بود
ااااا شما هم؟/>؟؟
منم الان شام خورردم
دقیقا منظور از" شما هم" چیست؟ عایا؟
حرف قبلی رو پس می گیرم (که گفتم خیلی فعالید .). من جدی جدی فکر کردم میخواین تا ساعت 5 کل کل کنیم . ولی غافل از اینکه ...
داداش من یه اجبار این کارو نمیکنه فقط بخاطر علاقه ای که داره این کار رو انجام میده
من هم شوخی کردم . شما جدی نگیرید(خدا همه خواهرا رو واسه برادراشون حفظ کنه .) . سعی می کنم اینجا زیاد جدی نباشم تا این مدتی رو که تو راسخون هستیم بهمون خوش بگذره .
آجی طهمورس خواب است ؟ عایا ؟
آجی نازنین فاطمه چرا ساکتید ؟؟؟
من هم شوخی کردم . شما جدی نگیرید . سعی می کنم اینجا زیاد جدی نباشم تا این مدتی رو که تو راسخون هستیم بهمون خوش بگذره .
آجی طهمورس خواب است ؟ عایا ؟
آجی نازنین فاطمه چرا ساکتید ؟؟؟
سلام داداش صدری؟خوب هستین؟
نه ساکت نیستم.آخه کسی چیزی نپرسیده که من جواب بدم.هستم حالا
ااااا شما هم؟/>؟؟
منم الان شام خورردم
دقیقا منظور از" شما هم" چیست؟ عایا؟
حرف قبلی رو پس می گیرم (که گفتم خیلی فعالید .). من جدی جدی فکر کردم میخواین تا ساعت 5 کل کل کنیم . ولی غافل از اینکه ...
اولش منظورم شما هم الان غذا خوردین بود.
لازم نیست حرفتون رو پس بگیرید فردا شبم هست چون امروز کار زیاد داشتم خسته شدم
داداش صدری و ابجی نازنین و ابجی طهمورس خدا نگهدار فردا صبح طرح صالحین فراموش نشه
آجی نازنین فاطمه عکس پروفایلتون نیست . منتظر یه عکس دیگه با مضمون امام رضا (ع) باشیم . درست نمی گم ؟؟؟
داداش صدری و ابجی نازنین و ابجی طهمورس خدا نگهدار فردا صبح طرح صالحین فراموش نشه
آجی مهسا به سلامت .خوابای خوب خوب ببینی
آجی نازنین فاطمه عکس پروفایلتون نیست . منتظر یه عکس دیگه با مضمون امام رضا (ع) باشیم . درست نمی گم ؟؟؟
بله درست حدس زدین