اتاق چت راسخون
سلام داداش گلم نمیدونی وقتی این پست رو خوندم چقدر خوشحال شدم . از صمیم قلبم آرزو میکنم به عتیات مشرف شید . این رو هم نگو داداش ، من مطمئنم دلت پاکه که اینجوری دلت هوای حرم آقا رو کرده . انشاالله مشرف شید ... حتما دعاتون میکنم اما بشرطی که مشرف شدید ما رو یادتون نره ها
قربونت برم داداش
چشم اگه خدا خواست و مشرف شدم برای همه داداشا و آجی های عزیزم از ته دل دعا می کنم .
داداش صادق انشاالله یه ماه دیگه شیرینی قبولیت ، تو رشته مورد علاقت رو بخوریم ، شادیمون چند برابر بشه .
خواهش می کنم این حرف ها چیه .
راستش رو بخواین مشغول ثبت نام برای عتبات عالیت بودم .
آرزوم که هر چه زودتر برم نجف پابوس امام علی (ع)
تو رو خدا برام دعا کنید بتونم زودتر برم .
سلام داداش
امیدوارم هرچه زودتر قسمت بشه برید پابوس اقا امیرالمومنین و اقام امام حسین
التماس دعا من واجیای دیگرو از دعای خیر فراموش نکنید
ببخشید داداش صالحی من اینقدر این لینکه رو کپی و پیست کردم فکر میکنم اشتباه عنوانش رو خونده باشم یا اینکه واقعا اشتباهه : «مدیریت تالار های بدون تالار» . میتونم معنی این عنوانو بدونم اونوخت؟؟؟
------------------------------------------------------
با اجازه از داداش صالحی.
منظورشون بوده که کاربرا مدیریت تالار هایی که مدیر ندارنو بر عهده بگیرن.
با تشکّر.
امید وارم که از دستم ناراحت نشده باشید.
نه خواهش میکنم
فکر کنم شما هم اشتباه دارین
منظور من انتخاب مذیر توسط کاربران است یه جور انتخابات است
اگه برین توش من نظر دادم که انتخابات آزاده.واقعاً شما ایده های خوبی رو می دید.من چه قدر خوش بختم که یه هم شهری خوب مثل شما دارم.
واهش میکنم
ممنون از لطف شما انگار شما نمیدونید داداشتون تا اول خرداد نیست،آاقای صالحی مشکلی داشتن رفتن اون رو حل کنند .
سلام خانوم مینا ، بخاطر برنده شدن دیروزتون در مسابقات روزانه راسخون تبریک عرض میکنم . سهم ما یادتون نره هاااااااا ... .
سلام آقا صادق.
ماشال... چه توجهی دارید ها .... :)
اگه جایزه ای برنده میدم تقدیمتون می کردم اما فقط اعتبارم اضافه شد. :)
ببخشید دوست عزیز طهمورس انگار اقای صالحی با شما هماهنگ کردن.
من MAHSA
23 فوق دیپلم علوم تربیتی
امیدوارم تو این مدت کوتاه که با همیم خوش بگذره خدا کنه مشکل سیستم من حل بشه که اون موقع بتونم عضو بشم
خواهش می کنم این حرف ها چیه .
راستش رو بخواین مشغول ثبت نام برای عتبات عالیت بودم .
آرزوم که هر چه زودتر برم نجف پابوس امام علی (ع)
تو رو خدا برام دعا کنید بتونم زودتر برم .
سلام. انشاءالله زيارت عتبات عاليات به زودي زود نصيب شما بشه و همينطور نصيب همه آرزومندان و عاشقان اهل بيت عليهم السلام
سلام. انشاءالله زيارت عتبات عاليات به زودي زود نصيب شما بشه و همينطور نصيب همه آرزومندان و عاشقان اهل بيت عليهم السلام
شما باید سلما خانوم باشیید اقای صالحی خیلی از شما و خانوم طهمورس برای من تعریف کردن
بهم گفتن خانومارو با اجی و اقایون رو با داداش.. صدا بزنم
فقط دلیلش رو نمیدونم؟
من MAHSA
23 فوق دیپلم علوم تربیتی
امیدوارم تو این مدت کوتاه که با همیم خوش بگذره خدا کنه مشکل سیستم من حل بشه که اون موقع بتونم عضو بشم
سلام. مهسا خانوم
حال شما خوبه؟ ورود شما رو به انجمن راسخون و مخصوصا به اتاق چت تبريك مي گم. من سلما هستم. مشكلي براي آقاي صالحي پيش اومده؟ اميدوارم مشكل سيستم شما هم حل بشه. اميدوارم دوستان خوبي براي هم باشيم.
من MAHSA
23 فوق دیپلم علوم تربیتی
سلام. مهسا خانوم
حال شما خوبه؟ ورود شما رو به انجمن راسخون و مخصوصا به اتاق چت تبريك مي گم. من سلما هستم. مشكلي براي آقاي صالحي پيش اومده؟ اميدوارم مشكل سيستم شما هم حل بشه. اميدوارم دوستان خوبي براي هم باشيم.
ممنون از مهمون نوازیتون
آقای صالحی (داداش بنده)
متأسفانه عموی بزرگشون مریضی سختی دارند اکثر اقوام رفتن منم بخاطر اینکه دوربرشون شلوغ نشه نرفتم
شما باید سلما خانوم باشیید اقای صالحی خیلی از شما و خانوم طهمورس برای من تعریف کردن
بهم گفتن خانومارو با اجی و اقایون رو با داداش.. صدا بزنم
فقط دلیلش رو نمیدونم؟
نه اصراري نيست كه حتما اصطلاح آجي يا داداش به كار ببريد. هرجور راحتيد. اينجا فقط محيطي براي تبادل نظره. شما هم هر طور راحتيد بنويسيد. من خودم خيلي از اين لفظ استفاده نمي كنم.
ممنون از مهمون نوازیتون
آقای صالحی (داداش بنده)
متأسفانه عموی بزرگشون مریضی سختی دارند اکثر اقوام رفتن منم بخاطر اینکه دوربرشون شلوغ نشه نرفتم
خواهش مي كنم. انشاءالله هر چه زودتر كسالتشون برطرف بشه و شما از ناراحتي دربياين. اللهم اشف كل مريض
من MAHSA
23 فوق دیپلم علوم تربیتی
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
سلام آجی عزیز نه متاسفانه معرفی نکردن فقط گفتن گرفتار هستن و کمی اومدن براشون مشکله در هر صورت به جمع ما خوش اومدیم
من دوستان زیادی رو میشناسم که به سیستم نرم افزاری اشنا هستن سوالی داشتید مطرح کنید تا باهاشون در میون بذارم
آقای صالحی به این دلیل گفتن به همه بگویید خواهرو برادر زیرا در اینجا همه خواهر و برادر دینی هستند و مثل یک خواهر و برادر هم دیگه رو دوست دارن
ممنون از مهمون نوازیتون
آقای صالحی (داداش بنده)
خواهش مي كنم. انشاءالله هر چه زودتر كسالتشون برطرف بشه و شما از ناراحتي دربياين. اللهم اشف كل مريض
الهی آمین
من MAHSA
23 فوق دیپلم علوم تربیتی
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
سلام آجی عزیز نه متاسفانه معرفی نکردن فقط گفتن گرفتار هستن و کمی اومدن براشون مشکله در هر صورت به جمع ما خوش اومدیم
من دوستان زیادی رو میشناسم که به سیستم نرم افزاری اشنا هستن سوالی داشتید مطرح کنید تا باهاشون در میون بذارم
آقای صالحی به این دلیل گفتن به همه بگویید خواهرو برادر زیرا در اینجا همه خواهر و برادر دینی هستند و مثل یک خواهر و برادر هم دیگه رو دوست دارن
ممنون
مشکل من برای سیستم اینکه دوتا راسخونی باهم زندگی میکنیم
امیدوارم بتونم جای داداش رو پر کنم
ممنون
مشکل من برای سیستم اینکه دوتا راسخونی باهم زندگی میکنیم
امیدوارم بتونم جای داداش رو پر کنم
مشكلي نيست كه يك سيستم ديگه بخريد. يا يكي با لپ تاب بياد يكي با كامپيوتر.
در ضمن فكر نمي كنم اشكالي باشه دو نفر با يك سيستم بيان. نهايت اينه كه مدام از نام كاربريها خارج مي شين و با نام كاربري ديگري وارد ميشين.
مي تونيد هم به نوبت بياين. يك شيفت شما يك شيفت داداشتون