اتاق چت راسخون
داداش صادق در مورد زرده تخم مرغ شوخی بود مبادا به دلتون بگیرید
سلام نه بابا من از دست کسی ناراحت نیستم امیدوارم کسی هم از من دلخوری نداشته باشه . حس میکنم خانوم سلما از دستم ناراحت اند . سلما خانوم بنده رو عفو کنید ... .
سلام
امیدوارم حال همه خوب باشه
و لبخند رو لب تک تک بچه های گفتگوی آزاد باشه
از این که جمع بع این گرمی این حا هستن برای من مایه افتخار
خوشحالم که در جمع شما هستم
شنبه روز اخر مدرسه و روز خداحافظیم با بچه هاست
جدا شدن سخته و دلگیر از کسانی که 8 ماه باهاشون بازی کردم گفتم خندیدم و حتی گاهی دعواشون کردم
از خدا بهترین ها رو براشون میخوام روزهای اخر مدرسه کار هام خیلی زیاده روز تمام وسایل بچه ها رو جمع کردم و تحویل دادم فردا هم روز تمرین و یه جورایی خداحافظی با کلاسه
دیروز تا 3 صبح تو راسخون انلاین بودم خیلی جالب بود تنها تنها داشتم امتیازهای ویژه بچه هارو تقدیم میکردم نزدیک ساعت 4 خوابیدم وقتی رفتم تو انجمن ها اونقدر غریب بود که حدی نداره دلم حسابی گرفت
24 تا از بچه هام امسال میرن مدرسه خدا کنه اگه یه روزی از کنارم رد شدن منو رو یادشون بیاد
روز های برام کمی سخته ببخشید اگه کمتر حضور دارم
سلام آجی جونم.
خوبی خنم معلم؟
این پستت یکمی دلگیر بود... منو برد به دوران مدرسه خودم و روز آخر مدرسه که با دوستامون خداحافظی م یکردیم... خیلی روزهای شیرینی هست.
راستی آجی ممنونم که داستان دوستیتون با زهرا جون رو تعریف کردی انشال... که دوستیتون پاینده بمونه. واسم جالب بود که با وجود تفاوت سنی این همه صمیمی هستید.
آجی سلما ممد حسین دیگه کم کم داره تعطیل میشه امسال 4 ماه تعطیلی دارن حسابی یهش خوش میگذره
راستی جالب میشه اگه محمد حسین عضو راسخون بشه
سلام. مثل اينكه اشتباه متوجه شدين. محمد حسين الان نزديك به 3 سالشه
داداش صادق در مورد زرده تخم مرغ شوخی بود مبادا به دلتون بگیرید
سلام نه بابا من از دست کسی ناراحت نیستم امیدوارم کسی هم از من دلخوری نداشته باشه . حس میکنم خانوم سلما از دستم ناراحت اند . سلما خانوم بنده رو عفو کنید ... .
سلام. چرا اين روزها همه فكر مي كنن من ناراحتم. گفتم دارم با اعتياد مبارزه مي كنم. سعي مي كنم كمتر بيام ولي باز هم نمي تونم.
مثل " بخشش لازم نيست اعدامش كنيد"
انجمن راسخون اولين تجربه گفتگوي من با اهالي اينترنته. خيلي اهل چت و ... نيستم و الان ديدم از نظر خودم گاهي زياده روي مي كنم سعي كردم نوشته هام رو كمتر كنم.
نمیدونم چرا جدیدا سایت به مشکل برخورده و قطع میشه . امیدوارم مسئولین سریعا پیگیری کنند ، این نوع مشکل ها دیگه از راسخون بعیده
واقعا این مشکل خیلی جدی است . من هر روز با این مشکل مواجه میشم .
داداش صالحی خیلی خوشحالم که پشت کار شما نتیجه داد در اول بحث هم گفتم صبر داشته باشید کیفیت کمیت میاورد
به قول اقای خواجه ( صبر صبر صبر ) و به یاد کاربر ارکیتیکت
داداش فنودی امروز نبودن ؟ یا من ندیدمشون ؟
داداش صدری چه طور ؟
سلام
به لطف شما ؛ ما هم خوب هستیم .
سلام .
من هم با دیگر کاربران موافق هستم خط شما بسیار زیباست . من یک جا خواندم که خط زیبا نشانه شخصیت افراد می تونه باشه
یک واقیعت است که هنر خوش نویسی رو خدا به همه نمی دهد. اگر من خوش خط بودم در مسابقه شرکت می کردم .
ولی منتظرم مسابقه بد خط ترین ها رو یک نفر به مدیران سایت پیشنهاد بده اون وقت من شرک میکنم
آجی مینا همه انقدر از دست خطتون تعریف کردن تصمیم گرفتم برم ببینم چه جوریه !
رفتم دیدم ولی ...
ولی واقعا خیلی قشنگ بود .
سلام داداش صدری.
همه لطف دارن. چشماتون قشنگ می بینه. :)
ز یزدان دان نه از ارکان که کوته دیدگی باشد
که خطی کز خرد خیزد تو آن را از بنان بینی
خط زیبایی که از انگشتان شما جاری میشود؛ نشانه ذهن زیبای شماست .
(جمله زیبا از خودم
مرسی داداشی.
اوه امروز چقدر مورد تشویق دوستان قرار گرفتم :))
ای هم لینک رابطه دستخط با شخصیت افراد
دوستان از تاپیک ما هم دیدن کنید «تاپیک با امتیاز ویژه» خوشحال میشیم یه سری هم به ما بزنید:
سلام
امیدوارم حال همه خوب باشه
و لبخند رو لب تک تک بچه های گفتگوی آزاد باشه
از این که جمع بع این گرمی این حا هستن برای من مایه افتخار
خوشحالم که در جمع شما هستم
شنبه روز اخر مدرسه و روز خداحافظیم با بچه هاست
جدا شدن سخته و دلگیر از کسانی که 8 ماه باهاشون بازی کردم گفتم خندیدم و حتی گاهی دعواشون کردم
از خدا بهترین ها رو براشون میخوام روزهای اخر مدرسه کار هام خیلی زیاده روز تمام وسایل بچه ها رو جمع کردم و تحویل دادم فردا هم روز تمرین و یه جورایی خداحافظی با کلاسه
دیروز تا 3 صبح تو راسخون انلاین بودم خیلی جالب بود تنها تنها داشتم امتیازهای ویژه بچه هارو تقدیم میکردم نزدیک ساعت 4 خوابیدم وقتی رفتم تو انجمن ها اونقدر غریب بود که حدی نداره دلم حسابی گرفت
24 تا از بچه هام امسال میرن مدرسه خدا کنه اگه یه روزی از کنارم رد شدن منو رو یادشون بیاد
روز های برام کمی سخته ببخشید اگه کمتر حضور دارم
سلام بله واقعا این روز های آخر خاطره انگیزه .
آدم نمیدونه باید اسمشو چی بذار : تلخ (بخاطر جداشدن از افرادی که 8 ماه بهترین دوستات بودند ) یا شیرین (بخاطر اتمام سال تحصیلی و فراغ خاطر)
امیدوارم همه ی خاطرات زندگیتون مثل عسل شیرین باشه...
دوستان از تاپیک ما هم دیدن کنید «تاپیک با امتیاز ویژه» خوشحال میشیم یه سری هم به ما بزنید:
سلام داداش من شرکت کردم تاپیک جالبی بود ممنون
از دوستان خواهش میکنم در لینک زیر هم شرکت کنند فکر میکنم شرکت در لینک پایین هم بتونه اطلاعات ما رو بالا ببره البته ایجاد کننده ان اجی نازنین فاطمه
شما هم سری به این تاپیک بزنید
www.rasekhoon.net/forum/thread/735287/page1/
سلام امروز چقدر پاتوق ساکته
اجیها داداشا کجا هستید؟
اجیها داداشا کجا هستید؟
من هستم اجی درگیر طرح صالحینم صبر کن میام
اجیها داداشا کجا هستید؟
سلام امروز سه شنبه است چرا موضوع طرح صالحین را اعلام نمیفرمایید؟
من دلم برا اجی سلما و داداش فنودی تنگ شده
نمیدونم چرا وقتی من نیستم فعالیتشون شروع میشه .
نکنه اجی و داداش از دست من دلخورند؟
اجیها داداشا کجا هستید؟
سلام امروز سه شنبه است چرا موضوع طرح صالحین را اعلام نمیفرمایید؟
اعلام شد درگیر همون بودم