اتاق چت راسخون
سلام امروز اجیها خیلی کم فعالیت شدن ؟
اجی : مینا ، نازنین فاطمه ، سلما کجاهستید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام. هستم زير سايه شما. از صبح هم بودم. منتها سرم شلوغ بود چيزي ننوشتم. همه مطالب دوستان رو مي خوندم. الان هم فقط مي خونم. جايي ببينم كسي با من كار داره حتما جواب مي دم . تو فكر مبارزه با اعتياد هستم.
آجی یاس منم هستم
تو تالارهای راسخون می چرخم
ولی نمی دونم چرا راسخون همش قطع میشه
آجی یاس منم هستم
تو تالارهای راسخون می چرخم
ولی نمی دونم چرا راسخون همش قطع میشه
سلام. فكر كنم دارن نرم افزار سايت رو به روز رساني مي كنن. ديروز اين طور نوشته بودن. الان نمي دونم شايد ادامه تغيير نرم افزار باشه
سلام آجی جونم.
من که هستم عزیزم. میام سر میزنم. ممنونم که احوالمونو می پرسی.
سلام اجیها
خوشحالم که همه صحیح و سلامت هستید راستشو بخواید بیشتر به حضورگرم شما من هم میام بعضی موقعها محیط راسخون خسته کننده است ولی حضور گرم و شاد شما باعث میشه من هم فعالیت کنم
سلام اجیها
خوشحالم که همه صحیح و سلامت هستید راستشو بخواید بیشتر به حضورگرم شما من هم میام بعضی موقعها محیط راسخون خسته کننده است ولی حضور گرم و شاد شما باعث میشه من هم فعالیت کنم
باز هم سلام. من هم همينطور. انشاءالله روزي همه قسمت هاي انجمن مثل تالار گفتگوي آزاد محل تبادل نظر بشه و براي همه كاربرا جذاب بشه.
سلام
خوب شد این تاپیک ایجاد شد! تاپیکی که باید خیلی زودتر ایجاد میشد تا تاپیک "هرچه دل تنگت میخواهد..." و "بعضی ها" انقدر شلوغ نمیشد!!
ماحصل حرف من که چندباری در تاپیک های ذکر شده از دوستان گله کردم(و دوستان هم از دستم ناراحت شدند)همین بود! اینکه اون تاپیک ها رو نباید تبدیل به چت روم کرد! پست هایی که اونجا زده میشد اونها رو تبدیل به چت روم کرده بود و برای خوانندگان و نویسندگان خاص آنها ایجاد تناقض میکرد(موضوع تاپیک و نوع فعالیت)
اینجا میتوانید همه گونه صحبت و حرفی رو که دوست دارید بزنید چون ماهیت تاپیک همین است، اما اونها خاصیتشان به کم گویی و گزیده گویی و تناسب ظریف پست ها با موضوع است...
سلام
امیدوارم حال همه خوب باشه
و لبخند رو لب تک تک بچه های گفتگوی آزاد باشه
از این که جمع بع این گرمی این حا هستن برای من مایه افتخار
خوشحالم که در جمع شما هستم
شنبه روز اخر مدرسه و روز خداحافظیم با بچه هاست
جدا شدن سخته و دلگیر از کسانی که 8 ماه باهاشون بازی کردم گفتم خندیدم و حتی گاهی دعواشون کردم
از خدا بهترین ها رو براشون میخوام روزهای اخر مدرسه کار هام خیلی زیاده روز تمام وسایل بچه ها رو جمع کردم و تحویل دادم فردا هم روز تمرین و یه جورایی خداحافظی با کلاسه
دیروز تا 3 صبح تو راسخون انلاین بودم خیلی جالب بود تنها تنها داشتم امتیازهای ویژه بچه هارو تقدیم میکردم نزدیک ساعت 4 خوابیدم وقتی رفتم تو انجمن ها اونقدر غریب بود که حدی نداره دلم حسابی گرفت
24 تا از بچه هام امسال میرن مدرسه خدا کنه اگه یه روزی از کنارم رد شدن منو رو یادشون بیاد
روز های برام کمی سخته ببخشید اگه کمتر حضور دارم
و اما آشنایی من با زهرا جان
12 سال پیش تو ماه محرم وقتی نماز ظهر تموم شد لپه اوردن تا خانم ها پاک کنن زهرا با یکی از دوستاش داشت لپه پاک میکرد ما تازه به اون محل رفته بودیم
منم رفتم پیششون و کم کم بحث از مدرسه پیش اومد و با زهرا دوست شدم چند وقت بعد هم با هم ریاضی و عربی کار کردیم و تا الان دوستیمون ادامه داره ( دوستیه ما لپیه ) مگه نه زهرا ؟؟؟
کاربر نورا هم با من همکلاسی بودن و کم کم با زهرا جان اشنا شدن هیچ کدوم خواهر نداریم قول دادیم تا ابد برای هم خواهر بمونیم
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
منم خوبم اجی ممنون
سلام
خوب شد این تاپیک ایجاد شد! تاپیکی که باید خیلی زودتر ایجاد میشد تا تاپیک "هرچه دل تنگت میخواهد..." و "بعضی ها" انقدر شلوغ نمیشد!!
ماحصل حرف من که چندباری در تاپیک های ذکر شده از دوستان گله کردم(و دوستان هم از دستم ناراحت شدند)همین بود! اینکه اون تاپیک ها رو نباید تبدیل به چت روم کرد! پست هایی که اونجا زده میشد اونها رو تبدیل به چت روم کرده بود و برای خوانندگان و نویسندگان خاص آنها ایجاد تناقض میکرد(موضوع تاپیک و نوع فعالیت)
اینجا میتوانید همه گونه صحبت و حرفی رو که دوست دارید بزنید چون ماهیت تاپیک همین است، اما اونها خاصیتشان به کم گویی و گزیده گویی و تناسب ظریف پست ها با موضوع است...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
با سلام خوش اومدید
هم با حرف های شما موافقم و هم مخالف
موافقم ار این که ایجاد این تاپیک بچه ها رو به هم نزدیک تر کرده
مخالفم چون با لحن بیان شما اصلا موافق نیستم
شرمنده این مطلب رو بیان میکنم اما فکر نمیکنم ماحصل حرف های شما این تالار باشه
فکر میکنم ماحصل ناراحت شدن برخی از عزیزان باشه و این تاپیک ساخته شد تا هیچ کس ناراحت نباشه
بهتر کمی چشم ها رو بشوریم و جور دیگه ای ببینیم
به تاپیک ما خوش اومدید خوشحال میشیم بیشتر ببینیمتون
امیدوارم از حرف های من به دل نگیرید
خدا یارو یاورتان باشد
داداش صادق در مورد زرده تخم مرغ شوخی بود مبادا به دلتون بگیرید
داداش صالحی خیلی خوشحالم که پشت کار شما نتیجه داد در اول بحث هم گفتم صبر داشته باشید کیفیت کمیت میاورد
به قول اقای خواجه ( صبر صبر صبر ) و به یاد کاربر ارکیتیکت
داداش فنودی امروز نبودن ؟ یا من ندیدمشون ؟
داداش صدری چه طور ؟
آجی سلما ممد حسین دیگه کم کم داره تعطیل میشه امسال 4 ماه تعطیلی دارن حسابی یهش خوش میگذره
راستی جالب میشه اگه محمد حسین عضو راسخون بشه
سلام