اتاق چت راسخون
سلام
اين تاپيك رو براي احوالپرسي هامون ايجاد كرديم. خوشحال ميشيم به اينجا هم سر بزنيد. البته به قول دوستمون نمي خوايم اينجا محيط زنونه بشه. و دوست داريم همه بيان و شركت كنن.
ديروز جات خالي بود. جرياني پيش اومد تو سايت كه اعصابم رو به هم ريخت ولي فعلا آرامش برقراره.
با سلام خدمت آجي طهمورث،امتحانات شفاهي که شروع شده ولي کتبيا از 25 ارديبهشت شروع مي شه و تا 20 خرداد ادامه داره. فکر مي کنم از سال دوّم انتخاب رشته داشته باشيم.
حالا چه رشته ای میخوای انتخاب کنی ؟؟؟
انشاالله تجربی.
با سلام .
به همه اونای که در راسخون فعالیت میکنند . سلام به مدیر بعضی تالار ها .
می بینم که حرفتان رو به کرسی نشاندید و محل تایپ رو عوض کردید.
به نوعی انگار با بعضی ها قهر کردید.
موفق باشید .
من انتظار میکشم که بعضی ها که من منتظرشون هستم اینجا هم سری بزنند
با سلام .
به همه اونای که در راسخون فعالیت میکنند . سلام به مدیر بعضی تالار ها .
می بینم که حرفتان رو به کرسی نشاندید و محل تایپ رو عوض کردید.
به نوعی انگار با بعضی ها قهر کردید.
موفق باشید .
من انتظار میکشم که بعضی ها که من منتظرشون هستم اینجا هم سری بزنند
سلام
وقتي به شما بگويند مثلا در تاپيكي كه من ايجاد كردم ننويس يا تقريبا همين مضمون به شما القا بشه شما چكار مي كنيد؟؟؟
تاپيك بعضي ها جذابيت داشت و من واقعا بعضي ها رو دوست داشتم ولي به نظرم حضور من و دوستانم در اونجا بعضي ها رو ناراحت كرد. بحث حرف و كرسي نيست. دنبال جايي براي نوشتن مطالب معمولي و خودموني (غير از دلنوشته) مي گشتم. تقاضا دادم و موافقت شد. البته تاپيك هر چه مي خواهد دل تنگت بگو هم هست ولي اونجا بيشتر حالت دل نوشته داره و به نظر من بهتر بود از هم تفكيك بشن.
ممنون كه نظر خودتون رو بيان كرديد. اميدوارم شما باز هم به اينجا سر بزنيد و مطالب و نظرات خودتون را با دوستان خودتون در ميان بگذاريد.
سلام ، چرا ؟ (خدا بهتون رحم کرد؟) اتفاقی براتون افتاده ؟
سلام. الان يعني شما داري درس مي خوني؟؟ هي تشكر مي كني؟ تازه تو اين اوضاع و احوال بعضي ها مي خوان مدير بشن... اول درس!!!
البته همه همينطورن. تا بهشون ايراد مي گيري مي گن درس. ولي ........
موفق باشيد
سلام. الان يعني شما داري درس مي خوني؟؟ هي تشكر مي كني؟ تازه تو اين اوضاع و احوال بعضي ها مي خوان مدير بشن... اول درس!!!
البته همه همينطورن. تا بهشون ايراد مي گيري مي گن درس. ولي ........
موفق باشيد
نه.من الآن دارم درس می خونم از نوع اون طوری.راستشو بخواین دارم کلیپ و آهنگ و اسلاید واسه ی جشن فردا آماده می کنم.فردا یه آزمون کلّ کتاب و یه آزمون سراسری داریم!!!قضیه ی مدیر شدن هم معلوم نیست چی بشه.البته چون بعد از امتحانا بیکارم ، دارم می گم مدیر شم.با اجازه.فردا از جشن واستون عکس می گیرم و می گذارم.
سلام سلام دوستان از صبح نبودم چه خبر شده ؟ کیا هستن کیا نیستن ؟؟؟
جاتون خالی امروز ناهار مهمون مدرسه بودیم بعدم با همکاران پارک
شما چه خبر ؟
سلام سلام دوستان از صبح نبودم چه خبر شده ؟ کیا هستن کیا نیستن ؟؟؟
جاتون خالی امروز ناهار مهمون مدرسه بودیم بعدم با همکاران پارک
شما چه خبر ؟
خبری نیست سلامتی.اتّفاقاً فردا ما می خوایم به معلّما پیتزا بدیم.آخر سال هستش و شما کمتر می یاین!!!
سلام ، چرا ؟ (خدا بهتون رحم کرد؟) اتفاقی براتون افتاده ؟
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
سلام خدا رو شکر خوبم قرص تو گلوم گیر کرده بود رو به موت شدم مامان رسیدن نذاشتن راسخون بی مدیر بشه
خبری نیست سلامتی.اتّفاقاً فردا ما می خوایم به معلّما پیتزا بدیم.آخر سال هستش و شما کمتر می یاین!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
اااااا جدی مدرستون کجاست ؟بلیط هواپیما بگیرم بیام
آجی سلما آجی زهرا اجی نازنین اجی یاسم آجی مینا رو هم بیارم
لطفا واسه من مخصوص باشه
سلام. خبر خاصي نيست. مگه قرصش چقدري بود؟؟؟ يا اينكه كلا با قرص مشكل داري؟؟ كمي مواظب باش
راستي چي كادو گرفتين خانم معلم؟؟ هر چي گرفتي نصف نصف! البته اگه حسنه نباشه
بعضي كاربرا واقعا روي اعصاب آدم راه ميرن. من الان به يكي آلرژي پيدا كردم. اصلا تا اسمش رو مي بينم اعصابم خرد ميشه. نمي دونم چكار كنم. شما نظري ندارين! من مي دونم آخرش به خاطر همين كاربر كل سايت راسخون رو بي خيال ميشم !