راسخون

اتاق چت راسخون

a_sadri کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 2189
|

راستي! شما براي مديريت تالارها درخواست دادين؟؟

منظور از شما دقیقا کیه ؟

من که درخواست ندادم .

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

منظور از شما دقیقا کیه ؟

من که درخواست ندادم .

منظورم دقيقا همه است. كساني كه ميان تو تالار آزاد. چرا درخواست ندادين؟ نمي خواين مدير بشين؟ هم شما هم آجي ياس هم آجي نازنين هم ....

تبليغش صفحه اول سايت هست.

yasbagheri کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6297
|

نه من که وقت به ان صورت ندارم الان تو اداره خیلی درگیر کارم هستم فکر نمیکنم برسم مسئولیت داره همیشه باید انلاین باشی ولی من انقدر کارم زیاده که دوست دارم اخر هفته ها استراحت کنم برای همین نه زیاد علاقه ای ندارم من تو اداره مون خودم مدیراداری هستم برای همین زیاد علاقه ای به مدیرشدن ندارم یه جا مدیرهستم کافیه بعضی موقعها فرصت سرزدن به راسخون رو هم ندارم درگیر حقوق و ... کارمندا هستم

راستی شما چطور اجی سلما میخواین ثبت نام کنید

a_sadri کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 2189
|

آخه همه جا یه مدیری داره !!!

مدیریت کجا رو میخوان بدن به ما ؟؟؟

salma57 کاربر طلایی1
|
|

نه بعضي از تالارها مدير نداره. بعضي تالارها هم مديرانش غير فعال شدن. شما درخواست بدين. بسته به تخصص و علاقه خودتون درخواست بدين. حالا به همه كه مديريت نمي دن. ولي بررسي مي كنن.

من اصلا وقت ندارم. يعني خيلي سرم شلوغه. و الا دوست داشتم مدير ارشد بشم. :)))))))))

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

سلام دوستان

من نازنین فاطمه هستم(البته بعضی از دوستان اشتباها میگن نظریان فاطمه)لیسانس مدیریت - ساکن تهران و عاشق امام رضا

سلام نازنین فاطمه خانم (اسمتون طولانیه ها !!!)

این عاشق امام رضا بودنتون رو خوب میدونستم ! داستانی داره ها !

پس یه خانم مدیر دیگه پیدا شد !

از آشنایی با شما خوشحال شدم .

با سلام

ممنون جناب صدری منم از اشنایی با شما خوشحال شدم

salma57 کاربر طلایی1
|
|

نه من که وقت به ان صورت ندارم الان تو اداره خیلی درگیر کارم هستم فکر نمیکنم برسم مسئولیت داره همیشه باید انلاین باشی ولی من انقدر کارم زیاده که دوست دارم اخر هفته ها استراحت کنم برای همین نه زیاد علاقه ای ندارم من تو اداره مون خودم مدیراداری هستم برای همین زیاد علاقه ای به مدیرشدن ندارم یه جا مدیرهستم کافیه بعضی موقعها فرصت سرزدن به راسخون رو هم ندارم درگیر حقوق و ... کارمندا هستم

راستی شما چطور اجی سلما میخواین ثبت نام کنید

چون آواتارم عوض ميشه و خيلي رسمي ميشه دوست ندارم مدير بشم. ولي اگه هميجوري قبول كنن مديريت رو به عهده بگيرم حاضرم همكاري كنم!!

تازه تخصص هم ندارم. وقت هم كه فكر مي كنم روزي دو سا ساعت وقت كافيه. البته اين رو بايد مديران تالارها بگن كه چقدر بايد وقت گذاشت.  به نظرم شما مي تونيد يكي از مديران موفق انجمن باشيد. همينطور آجي نازنين فاطمه و داداش صدري و...  كه فعاليتشون هم زياده.

به هر حال موفق باشيد در امور اداري  و كاري خودتون.

mina_k_h کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 12298
|

داداش صدری خیلی از تالارها بدون مدیر هست. مثل دانستنیهای عملی- نجوم- گیاهان و جانوران- پزشکی و سلامت- هنر هفتم - خودرو- آشپزی و ...

|
|

منظور از شما دقیقا کیه ؟

من که درخواست ندادم .

منظورم دقيقا همه است. كساني كه ميان تو تالار آزاد. چرا درخواست ندادين؟ نمي خواين مدير بشين؟ هم شما هم آجي ياس هم آجي نازنين هم ....

تبليغش صفحه اول سايت هست.

سلام آجی سلما

من مدیر هستم ولی ثبت نام نمیکنم.ایراد اینجور مدیریت کردن مجازی اینه که همیشه باید انلاین باشی و من نمیتونم ،چون ساعت مشخصی نداره و در ضمن با این وضع اینترنت بعید میدونم کسی بتونه انلاین باشه.در نتیجه عدم رسیدگی با توجه به وضع اینترنت باعث دلخوری کاربرا میشه که من اصلا راضی نیستم کسی ازم ناراحت بشه .پس مبارکه هر کسی که به این پست قراراه برسه باشه ایشالا

ali_kamali کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 2116
|

کاربران محترم  اتاق چت به نظر شما این لحن صحبت  در خور مدیر تالار است ؟ 

به نام خدا

با سلام و عرض ادب و احترام حضور جناب آقای نجاران عزیز

ظاهرا ایمیل و پیام های بنده به دست شما نمیرسد چون بدون پاسخ میماند . من به دلایلی که قبلا هم گفته ام متاسفانه نمیتوانم در جلسات هفتگی شرکت کنم که مهمترین آن تاهل و در کنار خانواده بودن است یک تعطیلی آخر هفته  است و هزار کار از جمله صله رحم که در اسلام بسیار به آن سفارش شده و خصوصا در این فصل که بحت گردشگری خانواده هم هست .

ضمنا بنده این مورد را بارها گلایه کرده ام ولی به هیج نتیجه ای نرسیده :

جلسه حضوری مدیران انجمن ها در راسخون بارها مطرح شد آقای خواجه هم همیشه میگفتند برگزارمیکنیم ولی خوب خبری نشد . به نظر حقیر اگر این جلسه برگزار شود و مدیران رودرو مسائل و مشکلات و پیشنهادات و انتقادات را مطرح کنند مفید فایده خواهد بود .

حال با این اوصاف عدم حضور من ریش سفید در جلسات هفتگی  اگر به نظر شما غیبت غیر موجه است هرگونه تنبیه و کسر امتیاز و ... را لحاظ بفرمائید  . ما که با نداری های راسخون ساختیم با کم کردنها و تنبیهات هم میسازیم .

با سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم جناب mohammad_43

ببخشید قصد دخالت نداشتم اما فکر نمی کنید  شرکت در جلسه حضوری برای همه مدیران مقدور نباشد؟ شما خودتون اصفهان هستید و مشکلی ندارید اما فکر همه مدیران رو کرده اید؟

خودتون به خاظر متاهل بودنتون در جلسات آخر هفته که فقط 2 ساعت وقتتون رو میگیره نمی تونید شرکت کنید حال چه انتظاری دارید که مدیران بتونند برای جلسه حضوری شرکت کنند؟

بازم از اینکه دخالت کردم و جواب دادم عذر می خواهم.

روز خوش.

مدیر محترمه mina_k_h

با سلام و احترام  ، ولی این برنامه از سوی  برخی مدیران که اتفاقا اصفهانی هم نبودند قبلا مطرح شده بود و آقای خواجه هم در این زمینه نظر مساعد داشتند .حتی با آقای کیانی هم که اخیرا صحبت کردم به این موضوع اعتقاد داشته و قرار شد برنامه ریزی کنند .

من وقتی  بیرون شهر رفته باشم نمیتوانم برای 2 ساعت که شما میفرمائید برگردم در جلسه شرکت کنم یا وقتی مهمان داریم یا جایی مهمانی باشم در جلسه شرکت کنم .( متاهل ها خصوصا اون ها که سن بالایی دارند و داری فرزندانی هم هستند درک میکنند )

. برای یک بار اصفهان آمدن بعد ازچند سال انشالله مشکلی نیست  خصوصا وقتی هزینه را خود راسخون متقبل بشوند  .

مجدداً سلام و عرض ادب.

جناب Mohammad_43 من قبول دارم برای شخصی چون شما که درگیر خانواده هستید شرکت در جلسات مشکل هست. اما از طرفی سال گذشته که مکرراً هر هفته این جلسات برگزار میشد شما خیلی کم حضور داشتید. بالاخره شما مدیر تالار هستید و بقیه میخواهند از نظراتتون استفاده کنند. کما اینکه با تعداد کم حاضرین جلسه علنی نمیشه!

بعدشم شما که خودتون به مشکلات مالی راسخون واقف هستید که حتی برای جوایز کاربران زحمت کش مشکل دارند (که انشال... به زودی مشکلاتشون مرتفع بشه) چه جوری انتظار دارید که هزینه ایاب و ذهاب مدیران که تعدادشون هم کم نیست شکر خدا را تقبل بفرمایند؟!!!

به هر حال بنده امیدوارم شما و سایر مدیران عزیز در جلسات بعدی شرکت فرمایید و مدیران دیگر از نظرات و پیشنهاداتتون مستفیض بشوند.

روز خوش.

با سلام مجدد

این گردهمایی مدیران در راسخون برای یک بار است نه همیشه ضمنا ممنون میشوم جواب حقیر را چون آقای نجاران میدهند شما زحمت نکشید .

ممنون

salma57 کاربر طلایی1
|
|

سلام آجی سلما

من مدیر هستم ولی ثبت نام نمیکنم.ایراد اینجور مدیریت کردن مجازی اینه که همیشه باید انلاین باشی و من نمیتونم ،چون ساعت مشخصی نداره و در ضمن با این وضع اینترنت بعید میدونم کسی بتونه انلاین باشه.در نتیجه عدم رسیدگی با توجه به وضع اینترنت باعث دلخوری کاربرا میشه که من اصلا راضی نیستم کسی ازم ناراحت بشه .پس مبارکه هر کسی که به این پست قراراه برسه باشه ایشالا

سلام. مدير كجاييد شما؟  بعد فكر نمي كنم مديريت تالارها نياز به آنلاين بودن مداوم داشته باشه.

|
|

سلام آجی سلما

سلام. مدير كجاييد شما؟  بعد فكر نمي كنم مديريت تالارها نياز به آنلاين بودن مداوم داشته باشه.

آجی فکر کردم صفحه های قبل رو خوندید.منظورم از مدیر ،رشته تحصیلیم بود.و الا من تو راسخون جایی مدیر نیستم.چرا من دیدم ،چند روز که یک مدیری به مطالب رسیدگی نمیکنه کاربرا ازش دلخور میشن.دوست ندارم دلخوری پیش بیاد . و الا خدمت به راسخون افتخاریه برای من .ایشالا هر وقت تونستم چشم

salma57 کاربر طلایی1
|
|

سلام آجی سلما

آجی فکر کردم صفحه های قبل رو خوندید.منظورم از مدیر ،رشته تحصیلیم بود.و الا من تو راسخون جایی مدیر نیستم.چرا من دیدم ،چند روز که یک مدیری به مطالب رسیدگی نمیکنه کاربرا ازش دلخور میشن.دوست ندارم دلخوری پیش بیاد . و الا خدمت به راسخون افتخاریه برای من .ایشالا هر وقت تونستم چشم

من همه صفحات رو خوندم. ولي حافظه ام ضعيفه. نه اينكه همه با هم خودتون رو معرفي كردين من همه رو قاطي كردم. :) اگه كاربران و مديران طبق قانون انجمن رفتار كنن هيچ موقع دلخوري پيش نمياد. ميران تالارها به خاطر اين انتخاب ميشن كه كاربران خلاف قوانين سايت عمل نكنن. اگر هم پتشون خلاف مقررات سايت بود با كمال آرامش بايد جواب داد كه دلخوري پيش نياد. انتخاب مديران هم بيشتر به خاطر همينه.

به نظر من دليلي نداره هميشه آنلاين باشي تا بتوني مديريت تالار رو بر عهده بگيري. همين كه در روز بتوني مطالب ارسالي در يك تالار رو با قوانين انجمن وفق بدي و مديريت كني حتي اگه تو يك ساعت بتوني انجامش بدي اين ميشه مديريت. البته پاسخ به كاربران، تشويق كاربران و ... هم از وظايف يك مدير است كه زياد هم زمان بر نيست.

09303495228 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8721
|

نظر شما دوستان در رابطه با تبلیغات جدید طرح صالحین چیه؟

در رابطه با امضای جدیدم نظر بدین
tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

سلام بچه های شب چت کجان ؟ 

داداش صدری  فنودی  داداش صالحی  پست شب نیومدن  ؟

خانم معلم من سه روز اول هفته نمیتونم شبا پست بذارم شرمنده !!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

نداره همین که هستین خودش خیلی خوبه