اتاق چت راسخون
سلام بچه های شب چت کجان ؟
داداش صدری فنودی داداش صالحی پست شب نیومدن ؟
خانم معلم من سه روز اول هفته نمیتونم شبا پست بذارم شرمنده !!!
اشكالي نداره. دشمنت شرمنده. تازه اينكه چيزي نيست. خانم معلم كل هفته صبحها نمي تونه پست بذاره.من هم اصلا نمي تونم شبا پست بذارم. نهايت تا ساعت 6 بعد از ظهر هستم. تازه غير فعال. :)
راست میگید ها !!!
این اوضاع رو که دیدم یه کم از شرمندگیم کم شد !!!
راستی آجی سلما کم پست شدید ؟؟؟
(عکس پروفایلتون رو هم عوض کردین ؛ دیگه نگم این یعنی ظلم در حق قشر ضعیف جامعه (ضعیف شدیم دیگه !!!))
سلام .
من هم با دیگر کاربران موافق هستم خط شما بسیار زیباست . من یک جا خواندم که خط زیبا نشانه شخصیت افراد می تونه باشه
یک واقیعت است که هنر خوش نویسی رو خدا به همه نمی دهد. اگر من خوش خط بودم در مسابقه شرکت می کردم .
ولی منتظرم مسابقه بد خط ترین ها رو یک نفر به مدیران سایت پیشنهاد بده اون وقت من شرک میکنم
آجی مینا همه انقدر از دست خطتون تعریف کردن تصمیم گرفتم برم ببینم چه جوریه !
رفتم دیدم ولی ...
ولی واقعا خیلی قشنگ بود .
سلام داداش صدری.
همه لطف دارن. چشماتون قشنگ می بینه. :)
سلام .
من هم با دیگر کاربران موافق هستم خط شما بسیار زیباست . من یک جا خواندم که خط زیبا نشانه شخصیت افراد می تونه باشه
یک واقیعت است که هنر خوش نویسی رو خدا به همه نمی دهد. اگر من خوش خط بودم در مسابقه شرکت می کردم .
ولی منتظرم مسابقه بد خط ترین ها رو یک نفر به مدیران سایت پیشنهاد بده اون وقت من شرک میکنم
رفتم دیدم ولی ...
سلام داداش صدری.
سلام .
رفتم دیدم ولی ...
سلام داداش صدری.
ز یزدان دان نه از ارکان که کوته دیدگی باشد
که خطی کز خرد خیزد تو آن را از بنان بینی
خط زیبایی که از انگشتان شما جاری میشود؛ نشانه ذهن زیبای شماست .
(جمله زیبا از خودم
در تالار گفتگوی آزاد مطلبی رو درباره دست خط گذاشتم . بد نیست اگر وقت داشتید بخوانید
در تالار گفتگوی آزاد مطلبی رو درباره دست خط گذاشتم . بد نیست اگر وقت داشتید بخوانید
سلام .
رفتم دیدم ولی ...
سلام داداش صدری.
ز یزدان دان نه از ارکان که کوته دیدگی باشد
که خطی کز خرد خیزد تو آن را از بنان بینی
خط زیبایی که از انگشتان شما جاری میشود؛ نشانه ذهن زیبای شماست .
(جمله زیبا از خودم
مرسی داداشی.
اوه امروز چقدر مورد تشویق دوستان قرار گرفتم :))
سلام به تمام اجی ها و داداشها
اجی ها zaahra salma57 ، mina_k_h ،
داداش
خواستم بگم تو پستی که اجی nazaninfatemehدر تالار همسفران ایجاد کرده شرکت کنید فکر میکنم پست های جالبی گذاشته بشه تو لینک زیر یه سری بزنید فکر میکنم بد نباشه
http://www.rasekhoon.net/forum/thread/735287/page1/
سلام اجی سلما
چه خبر جایزه بچه ها رسید دستشون یا نه ؟
سلام. آره رسيد. زينب كلي خوشحال شد.
سلام.
میشه لینک مطلبتون رو بذارید تا ما هم استفاده کنیم؟
سلام اجی سلما
جایزه شون چی بود؟ جایزه ما که هنوز دستمون نرسیده :(
سلام اجی
جایزه من هم تازه دیروز دستم رسید در قسمت جوایز اعلام کنید شاید مشکلی پیش امده باشه
هنوز تائید نکردن واسه همین لینک ندارم . فکر کنم تائید که بشه شماره پیج و لینک تعلق میگیره . من بی تصیرم
سلام.
میشه لینک مطلبتون رو بذارید تا ما هم استفاده کنیم؟
سلام اجی سلما
جایزه شون چی بود؟ جایزه ما که هنوز دستمون نرسیده :(
جايزش همراه با خريدهام از فروشگاه براي زينب رسيد كه خيلي خوشحالش كرد. جايزه پك تبليغاتي همراه با انيميشن و بازي هاي آنلاين بود. البته چند تا خريد هم براش كرده بود به عنوان جايزه (شاگرد ممتاز) ديروز هم نشست يك ساعت با كامپيوتر بازي كرد. ديگه خيلي بهش خوش گذشت.
راستي! شما براي مديريت تالارها درخواست دادين؟؟