اتاق چت راسخون
سلام بچه های شب چت کجان ؟
داداش صدری فنودی داداش صالحی پست شب نیومدن ؟
آجی مینا اونقدر خططتون زیباست شاید باور نکنید از دیروز تا حالا هر کسی رو دیدم لینک دادم ببینه
آجی با این خط زیباتون یه اتاق چت زیبا بنویسید بزارم پست اول
یه طرح صالحین هم بنویسید برای روزهای 5 شنبه که طرح اجرا میشه
مرسی
سلام بچه های شب چت کجان ؟ مدیران
سلام
آجی من هستم شما کجایین؟
راستی آجی چطوره هر هفته یکی از مدیران برتر یا کسانی که در صندلی داغ فعال اند رو به طرح صالحین دعوت کنیم؟
سلام
آجی من هستم شما کجایین؟
راستی آجی چطوره هر هفته یکی از مدیران برتر یا کسانی که در صندلی داغ فعال اند رو به طرح صالحین دعوت کنیم؟
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
سلام اینجام
ایده خیلی خوبیه
باید روزی که ازشون دعوت میکنیم سه شنبه که تبلیغ میزنید بنویسید با حضور .......... مثلا مدیر ارشد انجمن ها یا مثلا مدیر تالار خانواده که تبلیغی هم بشه این جوری جذب هم بالا میره برای موضوع این هفته کتابی مدنظر دارید ؟
نمیدونم اجی
من ادم احساسی هستم تمام زندگیم رو پایه احساسات بنا شده با این که خیلی ها معتقد هستند نوشته ها احساس ندارند اما من معتقدم نوشته ها هم با احساسند نوشته هایتان مثل همیشه نیست
اول گفتم شاید خدای ناکرده بچه کسالت دارند اما بعد احساسم تغییر کرد احساس میکنم چیزی ناراحتتون کرده آجی منم احساسی هستم من به عشق خیلی معتقدم وقتی داستان لیلی و مجنون رو میخوندم به آخرش که رسید نزدیک بود گریه کنم حالا از شما چه پنهون که بارون نم نم مانندی از وجودم بیرون ریخت.
«پس از اینکه مجنون از پدر لیلی جواب رد شنید»
پدر و خویشان مجنون ناامید برمیگردند و او را پند میدهند که از عشق این دختر صرفنظر کن
زیرا که دختران زیباروی بسیاری در قبیلهی بنیعامر یا قبائل دیگر هستندکه حاضرند
همسری تو را بپذیرند . اما مجنون آشفتهتر از پیش سر به بیابان میگذارد و با جانوران و درندگان همدم میشود .
آجی مینا اونقدر خططتون زیباست شاید باور نکنید از دیروز تا حالا هر کسی رو دیدم لینک دادم ببینه
آجی با این خط زیباتون یه اتاق چت زیبا بنویسید بزارم پست اول
یه طرح صالحین هم بنویسید برای روزهای 5 شنبه که طرح اجرا میشه
مرسی
سلام
اجی تهمورس راست میگن
آجی مینا خطتون خیلی زیباست . کلاس رفتید؟من فکر میکنم خط شما از همه قشنگ تره.موفق باشید
سلام
آجی من هستم شما کجایین؟
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
سلام اینجام
ایده خیلی خوبیه
باید روزی که ازشون دعوت میکنیم سه شنبه که تبلیغ میزنید بنویسید با حضور .......... مثلا مدیر ارشد انجمن ها یا مثلا مدیر تالار خانواده که تبلیغی هم بشه این جوری جذب هم بالا میره برای موضوع این هفته کتابی مدنظر دارید ؟
آجی طهمورس از این هفته شروع میکنیم
راستی آجی نازنین چرا فقط تشکر میزنید انگار از دست کسی ناراحتین
فعال نیستین ها
نقل قول
فعال نیستین ها
سلام
نه داداش صالحی از دست کسی برای چی باید ناراحت باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیشتر مطالب آجیا و داداش های عزیز راسخونی رو میخونم و استفاده میکنم.
راستش رو بخواهید من آدمی هستم که بیشتر گوش میدم تا صحبت کنم.ولی چشم از این به بعد بیشتر جواب میدم
نقل قول
فعال نیستین ها
سلام
نه داداش صالحی از دست کسی برای چی باید ناراحت باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیشتر مطالب آجیا و داداش های عزیز راسخونی رو میخونم و استفاده میکنم.
راستش رو بخواهید من آدمی هستم که بیشتر گوش میدم تا صحبت کنم.ولی چشم از این به بعد بیشتر جواب میدم
اوکی آبجی
من دوست دارم که آجی ها و داداشا همیشه باهم در گفتگو و بحث باشند
جان کلام
نیمه گمشده ما علت اصلی و اساسی حضور ما در جهان هستی است.
به دنبال چه هستید ؟
نیمه گمشده شما کیست و یا چیست؟
هرچه باشد شما نیز همان خواهید بود
اسطوره ی غیرت!
یکی از آشناهامون تعریف می کرد:
دوستم داشت فیلم یکی از عروسی های فامیلوشونو بهم نشون می داد، رسید به یه جاهایی که خودش داشت بین مردای فامیل می رقصید. تو دلم گفتم ایشالا همه به هم محرمن دیگه! احتمالاً خانواده ی بزرگی دارن ، همه با هم خواهر برادرن. دیویست – سیصد تا خواهر برادر که چیزی نیست!
بهش گفتم تو که داری بین مردا می رقصی ، این روسری چیه روی سرت انداختی؟
گفت: آخه ساسان نمی ذاره من بی حجاب باشم جلوی مردای فامیل.
گفتم: به به! این آقا ساسان، اسطوره ی غیرت کی هستن اونوقت؟
گفت: دوست پسرمه دیگه!...
حالا من با این داداشمون یه حرف دارم، اونم اینکه: دمت گرم! هر کی هرچی فحش و متلک بارت کرد ، غلط کرد! من حسابی طرفتم! واقعاً کارت درسته! یه موی تو می ارزه به صدتای این ژیگولایی که یه شبه همه چیزو یادشون میره! باز به معرفتت که همین قدر غیرتو واست نگه داشته و مثل اونایی که یهو ناموس و زن و مرد و محرم – نامحرمو بالا می کشن و بی غیرتی قی می کنن نشدی! بازم دمت گرم!
در ضمن، بدخواه مدخواه هم داشتی سه سوت داداشتو خبر کن، جنگی خراب می شم رو سرش! عکس بده، جنازه تحویل بگیر!
سلام اجی سلما گل
آجی احساس میکنم ناراحتی چیزی شده ؟؟
اجی زینب و محمد حسین خوبن ؟
چطور اين احساس بهت دست داد؟ :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
نمیدونم اجی
من ادم احساسی هستم تمام زندگیم رو پایه احساسات بنا شده با این که خیلی ها معتقد هستند نوشته ها احساس ندارند اما من معتقدم نوشته ها هم با احساسند نوشته هایتان مثل همیشه نیست
اول گفتم شاید خدای ناکرده بچه کسالت دارند اما بعد احساسم تغییر کرد احساس میکنم چیزی ناراحتتون کرده
سلام. من خوبم. بچه ها هم خوبن. ولي چند روزيه سرم شلوغه. وقتي ميام چت سريع مي نويسم.
تازه من بعضي وقتها يه چيزي رو با كمال آرامش مي نويسم. و البته با احساس . بعد از مدتي كه ارسال كردم وقتي تند مي خونمشون مي بينم واااااي چقدردر حالت معمولي لحنم تند شده. ولي خب معمولا نوشته هام رو عوض نمي كنم. در ضمن. صبح ها كه كسي نمياد و من هم بيشتر صبح ها هستم.
سرعت اينترنت هم مزيد بر علته كه من زياد به انجمن نيام. يا اينكه زياد پست نزنم.
چند روزيه راسخون دير باز ميشه. ديرتر از هميشه. صفحه هاش قفل مي كنه و من كه با كلي اشتياق ميام پست بزنم پشت در انجمن جا مي مونم. سرعت خوب بشه بيشتر ميتونم بيام.
بعضي وقتها رنگ خط رو مي خوام عوض كنم بايد 5 دقيقه صبر كنم. من هم بي خيال ميشم