اتاق چت راسخون
باباها همیشه بودنشون تو خونه یه نعمته اینو جدی میگم .ببینین دوستان اینجا هم همینه
تا بابا محمد اومد همه اومدن تو پاتوق در صورتی که قبلش اصلا کسی نبود و ما داشتیم به قول داداش صالحی مگس میپروندیم
البته این نشون میده که دوستان چقدر انلاین هم بودنا که مثل گشت نا محسوس یه دفعه سر و کلشون پیدا هم میشه ها
اجی یاس مبارکه
ولی شما باید شیرینی بدین
گفته باشم من کمتر جوجه چیزی نمیخورم
مديرصالحي
سلام
آقاامتيازات وبرندگان ديروزمشخص شدند؟ليستشون كجان؟
سلام خدمت دوست و مدیر همکار اقای اشرفی
اعلام شد در پست زیر:
مبحث سوم :زود قضاوت کردن
البته یه کم مشکل پیش اومد که با لطف جناب نجاران حل شد:
نه حسين جان منظورم برندگان گردهماييه
اجی یاس مبارکه
ولی شما باید شیرینی بدین
از كي تا حالا جوجه شده شيريني؟؟؟؟ :)))
ممنون داداش صالحی بفرمایید جوجه کباب مجازی
نوش جان
مثل اینکه این منوی رستوان مجازی شما خیلی جامع اگه زحمتی نیست برا منم ی دست کباب برگ بیارید خوب
اجی یاس مبارکه
ولی شما باید شیرینی بدین
همین الان کشف کردم
سلام بابا
خوبین خسسته نباشین.روزتون مبارک
سلام . ممنون خوبم شما خوبی ؟ شرمنده اسمت را نمیدونم که بگم پسرم یا دخترم ولی هر چی باشی برام عزیز و محترمی .
من پسر گل و خوب بابا حسین صالحی هستم
اجی یاس مبارکه
ولی شما باید شیرینی بدین
ممنون داداش صالحی بفرمایید جوجه کباب مجازی
نوش جان
دست شما درد نکنه اما نوشابش کو غاینطوری که هضم نمیشه
باباها همیشه بودنشون تو خونه یه نعمته اینو جدی میگم .ببینین دوستان اینجا هم همینه
تا بابا محمد اومد همه اومدن تو پاتوق در صورتی که قبلش اصلا کسی نبود و ما داشتیم به قول داداش صالحی مگس میپروندیم
البته این نشون میده که دوستان چقدر انلاین هم بودنا که مثل گشت نا محسوس یه دفعه سر و کلشون پیدا هم میشه ها
درسته سرمون شلوغه و وقت نداريم ولي مي تونيم به اندازه يك سلام و خير مقدم و تبريك ....... خدمت دوستان عزيز برسيم.
گشت نامحسوس انجمن راسخون
بچه های عزیز ودوست داشتنیم ، بابا فردا میره قم .
ماموریت دارم فردا عصر پذیرش داریم و شنبه هم جلسه داریم . انشالله همه را دعا میکنم شاید فردا صبح هم بتونم بیام راسخون وگرنه انشالله یکشنبه در خدمتم .
بچه های عزیز ودوست داشتنیم ، بابا فردا میره قم .
ماموریت دارم فردا عصر پذیرش داریم و شنبه هم جلسه داریم . انشالله همه را دعا میکنم شاید فردا صبح هم بتونم بیام راسخون وگرنه انشالله یکشنبه در خدمتم .
باباجون به سلامت سفر بی خطر
التماس دعای فراوون
درسته سرمون شلوغه و وقت نداريم ولي مي تونيم به اندازه يك سلام و خير مقدم و تبريك ....... خدمت دوستان عزيز برسيم.
گشت نامحسوس انجمن راسخون متقابلا"تبريك مراهم پذيراباشيد.
سلام بابا
خوبین خسسته نباشین.روزتون مبارک
سلام . ممنون خوبم شما خوبی ؟ شرمنده اسمت را نمیدونم که بگم پسرم یا دخترم ولی هر چی باشی برام عزیز و محترمی .
من پسر گل و خوب بابا حسین صالحی هستم
انشالله حسین آقای گلم همیشه سلامت و موفق باشه .
آجي ياس. الان ورشكستت مي كنن. من دلم به حالت مي سوزه اينقدر خرج افتاده رو دستت.
اعلام عمومي نمي كردي خواهر. ببين چه گرفتاري شدي!!!!!
راستي جاي خانم معلم خاليه. نه ببخشيد فكر كنم جاي ما پيشش خاليه. قرار بود بره اعتكاف. خدا قسمت همه بكنه.
گشت نامحسوس انجمن راسخون متقابلا"تبريك مراهم پذيراباشيد.
جناب farshon با سلام
من هم این روز رو به شما تبریک میگم و امیدوارم سالیان سال سایه تون بالا سر دختر گلتون باشه
اجی یاس مبارکه
ولی شما باید شیرینی بدین
مديرصالحي
سلام
آقاامتيازات وبرندگان ديروزمشخص شدند؟ليستشون كجان؟
سلام خدمت دوست و مدیر همکار اقای اشرفی
اعلام شد در پست زیر:
مبحث سوم :زود قضاوت کردن
البته یه کم مشکل پیش اومد که با لطف جناب نجاران حل شد:
نه حسين جان منظورم برندگان گردهماييه
اگه منظورتون جشنه که من بخاطر یه سیم از صبح تا بعد از ظهر بدون نت بودم شرکت نکردم
آجي ياس. الان ورشكستت مي كنن. من دلم به حالت مي سوزه اينقدر خرج افتاده رو دستت.
اعلام عمومي نمي كردي خواهر. ببين چه گرفتاري شدي!!!!!
راستي جاي خانم معلم خاليه. نه ببخشيد فكر كنم جاي ما پيشش خاليه. قرار بود بره اعتكاف. خدا قسمت همه بكنه.
الهی خدا قسمت همه بکنه ولی فکر کنم اعتکاف سوم تا پنجم