راسخون

اتاق چت راسخون

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|

هویجوری از نجوم دست برداشتم هویجوری دارم نجومی کار می شم تو اتاق چت!!!!!

mey212 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 552
|

خب الان موقع این که اول بگین چی شام تدارک دیدین بعدم هرکی بگه چی می خواد هدیه برا پدرش بگیره البته اگه دوست داشتین بگید دوستم نداشتید بازم بگین

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
|

داداش فنودی کی تعطیل میشین که دیگه شب تا صبح بیاین ؟

20 خرداد

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

خب الان موقع این که اول بگین چی شام تدارک دیدین بعدم هرکی بگه چی می خواد هدیه برا پدرش بگیره البته اگه دوست داشتین بگید دوستم نداشتید بازم بگین

شرمنده یه تاپیک با همین مضمون ایجاد شده در مورد کادوی روز پدر اگه خواستین در اونجا این مطلب رو بفرمایید

بهترین کادو برای روز پدر

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

به خواهرم مي گم هر چي براي بابام گرفت پولشو نصف كنه بگه براش كارت به كارت كنم . هم سليقش خوبه هم اينكه پيششونه :)))

راستي يادتون نره روز پدر دست پدرهاتون رو ببوسيد.

mohammad_43 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 41934
|

به نام خدا

ميلاد امام علی(ع) مبارک باد

ضمن تبریک میلاد حضرت علی علیه السلام و روز پدر ، امیدوارم این ایام را به شادی و سلامتی بگذرانید .

عزیزانی که پدر دارند قدر پدر خود را بدانند و آنهایی که متاسفانه سایه پدر بالای سر آنها نیست از خداوند متعال آمرزش برای پدر بزرگوارشان و سلامتی و طول عمر برای خود و خانواده گرامیشان  آرزو دارم .

حقیر پدر دو فرزند هستم با نزدیک پنجاه سال سن . یکی از فرزندانم در تصادفی که سه سال قبل داشتیم دچار مشکلات جسمی شده که به دعای شما عزیزان برای دخترم  سخت محتاجم . خودم هم متاسفانه از کودکی پدر را از دست داده ام .

در چند روز گذشته دو نفر از کاربران بزرگوار از من رنجیدند که امیدوارم به بزرگواری خود در این ایام مبارک من را ببخشند ولی هیچگاه قصد رنجش کسی را نداشته و ندارم .

خودم هم بیمار و نیازمند دعای شما هستم از همه شما عزیزان التماس دعا دارم . 

برایم  دعا کنید پدر خوبی برای فرزندانم و پدرشایسته ای ( مجازی ) برای کاربرانی که به لحاظ سنی جای  فرزندانم هستند باشم .

برای موفقیت و سلامتیتان دعا میکنم و از شما بار دیگر التماس دعا دارم .

دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

با حضور خود فضای این تاپیک را معطر و نورانی نمودید

صمیمانه برای شما پدر بزرگوار و زحمت کش که علیرغم مشغلات فراوان با عشق و علاقه در انجمن های راسخون فعالیت می کنید، آرزوی سلامتی و شادی می نمایم.

امیدوارم غم های دلتان یکی پس از دیگری زدوده شده و فرزند عزیزتان، خواهر محترم ما و خود حضرتعالی هر چه سریعتر بهبودی کامل خود را بدست آورید.

روزتان مبارک

برای همه پدرهایی که الان نزد ما نیستند و جاشون خیلی خیلی تو این دنیای بی وفا خالیه، از خداوند مهربان طلب آمرزش و شادی می نمائیم و یک فاتحه نثار روح این عزیزان می کنیم.

سلام جناب آقای نجاران عزیز ، ضن تبریک این ایام مبارک برای جنابعالی و خانواده محترم سلامتی و شادی را آرزو دارم و از لطف و عنایتی که نسبت به حقیر و فرزندم دارید ممنونم .

امیدوارم اگر قدم کوچکی برای سایت راسخون برمیدارم مورد قبول واقع بشه . 

انشاالله سایه پدر بالای سر همه راسخونیهای عزیز باشه .

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

بیایید لحظه ای خودمان را جای پدرمان بگذاریم، با آن همه زحمت و سختی و فداکاری که برای فرزندانمان می کشیم، دوست داریم فرزندانمان چگونه با ما رافتار کنند؟

پس بیایید از دید یک پدر برای پدرانمان  فرزندی کنیم

بیایید فرزند باشیم    آنچنان که پدرمان برایمان پدر است   بله واژه پدر یعنی یک دنیا معنی و مفهوم

Rasekhoon_M کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

20 خرداد

سلام

روز به اندازه کافی فرصت هست. شب را برای استراحت بذارید. چشم، فکر و .... باید استراحت کنن. اینجوری همکاران ما هم مجبور میشن شب تا صبح پست های شمارو چک کنند 

zamin_shenas کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 57
|

روز پدر مبارک

2 ماهه پدرمو ندیدم

دلم تنگ شده براش ):

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
|

راستی لازمه که روز مادر هم پیشاپیش به کاربران عزیز راسخون تبریک بگم!!!!!

mohammad_43 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 41934
|

پدر مهربان  mohammad_43    این تالار به اسم مولایم علی مزین است   

شک ندارم اقا  امشب  بهترین خبر را برای شما می  اورد  

دل دوستانم پاک   دعایشان  برایتان بالا میرود

مدیر بزرگوار tahmores ، از این همه لطف و عنایت شما ممنونم انشالله مولا علی (ع) نگهدار همه شما عزیزان باشه . و شافع ما در روز قیامت .

yasbagheri کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6297
|

20 خرداد

سلام

روز به اندازه کافی فرصت هست. شب را برای استراحت بذارید. چشم، فکر و .... باید استراحت کنن. اینجوری همکاران ما هم مجبور میشن شب تا صبح پست های شمارو چک کنند 

با سلام

لازم است توضیحاتی رو درمورد اتاق چت خدمت شما عرض کنم

اینجا دو دسته افراد وجود دارند

دسته یک : بنده و اجی سلما هستیم که از صبح هستیم تا عصر درواقع شیفت صبح حساب میشیم

دسته دو : اجی نازنین فاطمه اجی طهمورث داداش صادق داداش صدری هستند که عصر شیفت رو از ما تحویل میگیرند و ماشاالله تا صبح ادامه میدهند

و دوباره روز از نو ما شیفت رو تحویل میگیریم

نمیذاریم اتاق چت خالی بمونه

شما هم مثل ما شیفت کاری اعلام کنید تا خسته نشید برادر

mohammadhoseinshokri کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 561
|

سلام به همه

s4d3gh کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 2659
|

فکر کنم روز مادر گذشت ... هواست کجاس دادا ؟؟؟ آهان نکنه از اون طرف میگی ؟ یعنی مثلا 350 روز دیگه روز مادره دوباره :)

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

واقعا پيشاپيش از شما ممنونم.