راسخون

اتاق چت راسخون

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|

آجی طهمورث جشن تا کیه؟؟؟

تا پاسي از شب

یا خدا

s4d3gh کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 2659
|

واقعا ادم لذت می بره جمع به این خوبی وگرمی وسالمی را می بینه به خودم افتخار می کنم امروز تو جمعتون بودم 

سلام میشه خودتونو واسمون معرفی کنید؟؟؟

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|

آجی طهمورث جشن تا کیه؟؟؟

جشن تا پاسی از شب

بهتره شما دیگه برید به درس برسید امتحان دارید

مگه امتحان ندارید شما ؟ چقدر خونسرد هستید والا

ما هستیم جای شما رو خالی میکنیم

نه شنبه امتحان علوم داریم.همین که از تکمیلی ها نمی یاد خودش نعمتیه!!!

mey212 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 552
|

آجی طهمورث جشن تا کیه؟؟؟

تا پاسي از شب

یا خدا

این پاسی از شب یعنی فردا صبح دیگه

mohammad_43 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 41934
|

به نام خدا

ميلاد امام علی(ع) مبارک باد

ضمن تبریک میلاد حضرت علی علیه السلام و روز پدر ، امیدوارم این ایام را به شادی و سلامتی بگذرانید .

عزیزانی که پدر دارند قدر پدر خود را بدانند و آنهایی که متاسفانه سایه پدر بالای سر آنها نیست از خداوند متعال آمرزش برای پدر بزرگوارشان و سلامتی و طول عمر برای خود و خانواده گرامیشان  آرزو دارم .

حقیر پدر دو فرزند هستم با نزدیک پنجاه سال سن . یکی از فرزندانم در تصادفی که سه سال قبل داشتیم دچار مشکلات جسمی شده که به دعای شما عزیزان برای دخترم  سخت محتاجم . خودم هم متاسفانه از کودکی پدر را از دست داده ام .

در چند روز گذشته دو نفر از کاربران بزرگوار از من رنجیدند که امیدوارم به بزرگواری خود در این ایام مبارک من را ببخشند ولی هیچگاه قصد رنجش کسی را نداشته و ندارم .

خودم هم بیمار و نیازمند دعای شما هستم از همه شما عزیزان التماس دعا دارم . 

برایم  دعا کنید پدر خوبی برای فرزندانم و پدرشایسته ای ( مجازی ) برای کاربرانی که به لحاظ سنی جای  فرزندانم هستند باشم .

برای موفقیت و سلامتیتان دعا میکنم و از شما بار دیگر التماس دعا دارم .

سلام خدمت شما برادر بزرگوارmohammad_43

بنده حقیر هیچ رنجش خاطر از کسی ندارم و این روز عزیز را خدمت حضرتعالی تبریک عرض میکنم

امیدوارم در سایه امام علی دختر حضرتعالی  بهبودی حاصل نمایند

بنده هم این روز عزیز را حضور شما و پدر بزرگوارتان تبریک گفته و از لطف و بزرگواریتان ممنونم .

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

آجی طهمورث جشن تا کیه؟؟؟

تا پاسي از شب

یا خدا

داداش فنودی فردا که دیگه امتحان ندارین؟چرا ناراحتین؟دور هم خوش میگذرونیم دیگه

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

سلام

قرار بود این ساعت از روز پدر صحبت شه

چی شد پس ؟

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  سلام خوش اومدین به جشن  مولایم علی سر افراز کردین 

مسئول تاپیک جملاتی برای پدر اجی نازنین هستن آجی لینک میدین ؟

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

همچنين در پست جداگانه روز پدر و مرد رو به كاربران گرامي آقا سيد صادق، علي آقا فنودي ، علي آقا صدري، حسين صالحي، آقا ميثم، آقا صادق فافي (نمي دونم اسمشون چيه) جناب فرشون، آقا مهدي، آقا ميلاد و همه بزرگواراني كه در اين جشن شركت كردند تبريك مي گم. انشاءالله پدران خوبي براي فرزندان آينده خود باشيد. و همچنين فرزندان خوبي براي پدران خود.

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

دوستان دیدید بعضی وقت ها که خسته می رسیم خونه یا حوصله نداریم یا فکرمون مشغوله،   ممکنه پدرمون ازمون یه سئوالی بپرسن یا یه درخواستی داشته باشن، دیدید یا توجه کردید یکم تو دلمون با سختی بلند میشیم و اون کار را انجام می دیم، البته بی احترامی نمیکنیما   اما همین خدای ناکرده تاخیر یا با اکراه یه کاری را انجام دادن در برابر اون همه گذشت و فداکاری پدرا   واقعا قدرنشناسیه.

من وقتی به تعداد اندک دفعاتی که اینطور شده فکر می کنم، خودمو سرزنش می کنم

حالا هم قول می دم که همینطور که از ته قلبم پدرم  این نعمت بزرگ خداوندی را دوست دارم، در عمل بیشتر و بیشتر و بیشتر این موضوع را به پدرم عرضه کنم

mohammad_43 کاربر طلایی1
|
|

با سلام خدمت مدیر محترم تالار همسفران جناب محمد 43

میلاد با سعادت حضرت علی و روز پدر بر شما مبارک.

جناب مدیر این چه حرفی است که میزنید من کی هستم که از دست شما پدر مجازی خودم ناراحت باشم .این حرف را نزنید در هر کاری اختلاف سلیقه وجود دارد ولی دلخوری اصلا مطمئن باشید امیدوارم شما هم از بنده دلخوری نداشته باشید و این حقیر را به مانند فرزند خود ببخشید

در آخر برای شما و همچنین فرزند گرامیتان از خداوند سلامتی میخواهم

بنده هم این روز عزیز را حضور شما و پدر بزرگوارتان تبریک گفته و از لطف و بزرگواریتان ممنونم .

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

سلام

قرار بود این ساعت از روز پدر صحبت شه

چی شد پس ؟

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  سلام خوش اومدین به جشن  مولایم علی سر افراز کردین 

مسئول تاپیک جملاتی برای پدر اجی نازنین هستن آجی لینک میدین ؟

بله آجی بفرمایین

http://rasekhoon.net/forum/thread/744173/page1/

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

به نام خدا

ميلاد امام علی(ع) مبارک باد

ضمن تبریک میلاد حضرت علی علیه السلام و روز پدر ، امیدوارم این ایام را به شادی و سلامتی بگذرانید .

عزیزانی که پدر دارند قدر پدر خود را بدانند و آنهایی که متاسفانه سایه پدر بالای سر آنها نیست از خداوند متعال آمرزش برای پدر بزرگوارشان و سلامتی و طول عمر برای خود و خانواده گرامیشان  آرزو دارم .

حقیر پدر دو فرزند هستم با نزدیک پنجاه سال سن . یکی از فرزندانم در تصادفی که سه سال قبل داشتیم دچار مشکلات جسمی شده که به دعای شما عزیزان برای دخترم  سخت محتاجم . خودم هم متاسفانه از کودکی پدر را از دست داده ام .

در چند روز گذشته دو نفر از کاربران بزرگوار از من رنجیدند که امیدوارم به بزرگواری خود در این ایام مبارک من را ببخشند ولی هیچگاه قصد رنجش کسی را نداشته و ندارم .

خودم هم بیمار و نیازمند دعای شما هستم از همه شما عزیزان التماس دعا دارم . 

برایم  دعا کنید پدر خوبی برای فرزندانم و پدرشایسته ای ( مجازی ) برای کاربرانی که به لحاظ سنی جای  فرزندانم هستند باشم .

برای موفقیت و سلامتیتان دعا میکنم و از شما بار دیگر التماس دعا دارم .

سلام خدمت شما برادر بزرگوارmohammad_43

بنده حقیر هیچ رنجش خاطر از کسی ندارم و این روز عزیز را خدمت حضرتعالی تبریک عرض میکنم

امیدوارم در سایه امام علی دختر حضرتعالی  بهبودی حاصل نمایند

سلام جناب آقاي mohamad-43 . صميمانه از خداوند مي خواهم به حق اين روز عزيز عيدي امسال ما راسخوني ها رو شفاي دختر شما قرار بده. اميدوارم خداوند روح پدر شما رو هم قرين رحمت و مغفرت خودش قرار بدهد.

mohammad_43 کاربر طلایی1
|
|

با سلام خدمت مدیر محترم تالار همسفران جناب محمد 43

میلاد با سعادت حضرت علی و روز پدر بر شما مبارک.

جناب مدیر این چه حرفی است که میزنید من کی هستم که از دست شما پدر مجازی خودم ناراحت باشم .این حرف را نزنید در هر کاری اختلاف سلیقه وجود دارد ولی دلخوری اصلا مطمئن باشید امیدوارم شما هم از بنده دلخوری نداشته باشید و این حقیر را به مانند فرزند خود ببخشید

در آخر برای شما و همچنین فرزند گرامیتان از خداوند سلامتی میخواهم

سلام اجی

اینجا اتاقی که کدورتها برطرف بشه

یه دلخوری بود که برطرف شد

جناب اقای محمد 43 هم حتما منظور بنده و شما را متوجه شدن

و انشاالله که ایشون هم کدورتی از ما به دل نگیرند

بنده هیچ کدورتی از شما کاربران بزرگوار نداشته و از لطف و عنایت شما ممنونم امیدوارم بتوانم بیش از گذشته خدمت شما باشم . و از اینکه برای حقیر و دخترم دعا میکنید ممنونم .

سلامتی و شادی و خوشبختی را از خداوند بزرگ برایتان آرزو دارم .

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

داداش فنودی کی تعطیل میشین که دیگه شب تا صبح بیاین ؟

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

روز پدر رو به جناب آقاي نجاران، آقاي كياني،  آقاي سرشوق، تبريك مي گم

سلام و عرض ادب

اینجانب نیز روز پدر ولادت حضرت امیرالمومنین(ع) را حضور شما همراه پرشور و فعال راسخونی و پدربزرگوارتان تبریک عرض می نمایم و برای خانواده محترمتان آرزوی سلامتی و شادی دارم.

موفق باشید