اتاق چت راسخون
یه سورپرایز دارم برای 11 نفر کاربران برتر تالار گفتگوی آزاد
طی صحبتی که با جناب نجاران داشتم و به خاطر زحمتی که کاربران تالار گفتگوی ازاد کشیدن به این 11 نفر نفر 200 امتیاز به عنوان هدیه تعلق خواهد گرفت
ار جناب نجاران تشکر میکنم
دوستان مبارکتون باشه
اجی طهمورث ممنون
اجی انجام وظیفه بوده
ممنونم اجی
از برادر بزرگوار جناب آقای نجاران هم تشکر میکنم
سلام
قول داده بودم در بحث دوستان شرکت کنم که خداروشکر قسمت هم شد.
ولادت باسعادت مولای عاشقان، امیر مؤمنان، علی علیه السلام و فرا رسیدن روز پدر را خدمت شما دوستان تبریک و تهنیت عرض می کنم.
از همه کاربران که در این تاپیک و دیگر قسمت های انجمن و سایت حضور فعال و پرشور دارند، تشکر ویژه دارم ضمن اینکه امتیاز و جایزه ویژه هم به این دوستان تعلق خواهد گرفت...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
سلام جناب کیانی خوش اومدید
الان قسمت شد شما رو هم دیدیم شبکه 8
سلام - ممنونم
ببخشید چه برنامه ای؟!
برنامه ی راه تو ، راه من
نگین خبر نداشتین که این طوری می شیم :
اوووووووووو یبار پخش شده بود که. از زمان پخش مجددش خبر نداشتم. اون موقع خیلی جوان تر بودیم....
طی صحبتی که با جناب نجاران داشتم و به خاطر زحمتی که کاربران تالار گفتگوی ازاد کشیدن به این 11 نفر نفری 200 امتیاز به عنوان هدیه تعلق خواهد گرفت
دوستان مبارکتون باشه
آجی دستت درد نکنه.ممنون من به خاطر امتیاز تو اینجا نیومدم که -مرسی آجی
از جناب نجاران و دوستان هم تشکر میکنم
رووووز پدر مبارک.... روز مرد مبارک...!!
گزارش تصویری از کارمندان راسخون..... داغ داغ.... ساعت 3 گرفتیم!! به مناسبت جشن روز پدر....
با تشکر از مدیر محترم انجمن گفتگوی آزاد کاربر Tahmores که این برنامه را ترتیب دادند....
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
سلام
ممنون از گزارش تصویریتون
عید و به شما و به همه ی همکارانتون تبریک میگم
سلام - ممنونم
ببخشید چه برنامه ای؟!
برنامه ی راه تو ، راه من
اوووووووووو یبار پخش شده بود که. از زمان پخش مجددش خبر نداشتم. اون موقع خیلی جوان تر بودیم....
الاآن هم جوون هستین.مگه چه قدر گذشته؟؟؟
طی صحبتی که با جناب نجاران داشتم و به خاطر زحمتی که کاربران تالار گفتگوی ازاد کشیدن به این 11 نفر نفری 200 امتیاز به عنوان هدیه تعلق خواهد گرفت
دوستان مبارکتون باشه
آجی دستت درد نکنه.ممنون من به خاطر امتیاز تو اینجا نیومدم که -مرسی آجی
از جناب نجاران و دوستان هم تشکر میکنم
دستت در دنکنه اقای نجاران ما انتظار این هدیه را نداشتیم ی شاخه گلم می گرفتید قبول بود
دوستان من میگم چطوره هر نفر یه جمله از همین جا به باباش بگه ... برای قدر دانی از زحمات پدران ...
صمیمانه ترین تبریک ها تقدیم پدرهای رـاسـخـونیـ
ولادت مولا علی (ع) رو هم خدمتتون تبریک عرض می کنم
سلام - ممنونم
ببخشید چه برنامه ای؟!
برنامه ی راه تو ، راه من
تقریبا 4 سال پیش بود. اون موقع موی سپید نداشتیم آقای فنودی....!
دوستان من میگم چطوره هر نفر یه جمله از همین جا به باباش بگه ... برای قدر دانی از زحمات پدران ...
پدر بهترین و کاملترین الگوی من بودی به خاطر ی عمر زحمتت فقط می تونم بگم دوست دارم به اندازه تموم دنیا
جای دوستام اتاق چت خالیه همه دوستان برای من عزیزن
جناب رفعت نیا از عکس ها ممنون واقعا داغ بود
یعنی بریم مردم آزاری؟؟؟
دوستان مبارکتون باشه
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
وااااااااااااااااااااااااااااااااااای مرسی اجی طهمورث
پدر صادق ترین دوست بی ادعا
سلام - ممنونم
ببخشید چه برنامه ای؟!
برنامه ی راه تو ، راه من
تقریبا 4 سال پیش بود. اون موقع موی سپید نداشتیم آقای فنودی....!
اره تو عکستون واقعا معلوم خیلی موهاتون سفید شده البته ما 4 سال پیشتون ندیدیم ولی الان که خیلی پیر شدین