راسخون

اتاق چت راسخون

zaahra کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 2477
|

مبارک مبارک عید همه مبارک

yasbagheri کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6297
|

به به.جمع همه جمعه.آجی سلما،آجی یاس،مدیر فرشون.پس سر بحثو باز کنین.منتظر کی هستین؟؟؟

آجی طهمورث که داره کاربران برترو معرفی می کنه.

مدیر فرشون یه چیزی بگید.

خیلی ممنون فنودی جان

منوقابل می دونین ودرجمع خودتون راه می دین.برای تنهادخترم دعاکنین.

سلام برادر گرامی جناب فرشون

این عید رو به شما تبریک میگم انشاالله که سالیان سال سایه شما بالا سر تنها دخترتان باشد ما دعا میکنیم شما هم برای ما دعا کنید

s4d3gh کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 2659
|

سلام به همگی . وای چهقدر همدلی ... خیلی حرارت داره اینجا ... ممنون از همگی...مخصوصا کسایی که زحمت تدارکات رو کشیدند ...

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|

به به.مسئول روابط عمومی هم تشریف آوردند.

mey212 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 552
|

الهی همیشه دلتون شاد تنتون سالم لبتون خندون جیبتون پر پول باشه

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

سلام دوستان .عید همگی مبارک.مخصوصا آقایون سایت  و به خصوص داداشایی که اسمشون هم نام حضرت علی هست (داداش صدری-داداش فنودی و ...)و بخصوص می خوام عید رو به بابای خوشگل و نازنین خودم تبریک بگم که اسمشون هم علی هست.راستش من هر سال دو تا کادو روز پدر به بابام میدم یکی به خاطر روز پدر و یکی به خاطر نام زیباش

آخ آخ نظریان فاطمه راست گفتین آقافنودی اسمشون علی است چراخودم یادم نیومد؟ببینیم دیگه کی اسمش علی آقاست؟

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

آجی ها   عیدیتون مبارررررررررررررررررررررک

داداشاااااااااااااااااااااااااا   عیدیتون مبارک  

لحظه شماری میکردیم ساعت 2  بشه 

آقا یم  مولایم  علی   جهان به وجود تو پور نور شد  

ولادتت  مبارک

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
|

سلام دوستان .عید همگی مبارک.مخصوصا آقایون سایت  و به خصوص داداشایی که اسمشون هم نام حضرت علی هست (داداش صدری-داداش فنودی و ...)و بخصوص می خوام عید رو به بابای خوشگل و نازنین خودم تبریک بگم که اسمشون هم علی هست.راستش من هر سال دو تا کادو روز پدر به بابام میدم یکی به خاطر روز پدر و یکی به خاطر نام زیباش

آخ آخ نظریان فاطمه راست گفتین آقافنودی اسمشون علی است چراخودم یادم نیومد؟ببینیم دیگه کی اسمش علی آقاست؟

آقا صدری

yasbagheri کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6297
|

سلام به همگی . وای چهقدر همدلی ... خیلی حرارت داره اینجا ... ممنون از همگی...مخصوصا کسایی که زحمت تدارکات رو کشیدند ...

سلام داداش

خسته نیستیم ولی خیلی سخت بود هماهنگی گروه سرود نوازندگان و تمیزکردن و عکاس اوردن به هرحال به خاطر داداشا بود دیگه

روز پدر مبارک

zaahra کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 2477
|

اجی طهمورث ما کجاست ؟ اجی بیا دیگه مثلا عیده بی شما صفا نداره که

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

سلام مدیر گرامی جناب farshon

بله داداش فنودی و داداش صدری نامشون علی هستش.

جناب مدیر شرمنده ها من اسم کاربریم نازنین فاطمه است نه نظریان فاطمه

روز پدر بر همه آقایون سایت مبارک باشه.ایشالا تن شما و دخترتون هم همیشه سالم و سلامت باشه

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

یه دسته گل حسابی هم به تموم دست اندرکارانیکه چندروزه زحمت می کشندبرای این روزتلاش کردنومدیرطهمورث واجی سلما

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
|

سلام مدیر گرامی جناب farshon

بله داداش فنودی و داداش صدری نامشون علی هستش.

جناب مدیر شرمنده ها من اسم کاربریم نازنین فاطمه است نه نظریان فاطمه

روز پدر بر همه آقایون سایت مبارک باشه.ایشالا تن شما و دخترتون هم همیشه سالم و سلامت باشه

منم تا همین چند روز پیش فهمیدم نازنین فاطمس می خوندم نظریان فاطمه

fatemeh_75 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10557
|

پدر جان ، با یك دنیا شور و اشتیاق وضوی عشق می گیرم و پیشانی بر خاك می گذارم و خداوند را شكر می كنم كه فرزند انسان بزرگ و وارسته ای چون شما هستم.

پدر جان عاشقانه دوستت دارم و دستانت را میبوسم.

پیشنهادی در تایپیک گردهمایی عظیم کاربران راسخون بمناسبت روز پدر دارم جهت هدیه راسخون به پدرهایی که در انجمن ها فعالیت دارند امیدوار جناب آقای نجاران این پیشنهاد را پذیرا باشند .

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

مدیر فرشون روزتون مبارک

مدیر اسم دختر نازتون چیه ؟ کادو چی گرفتین؟؟؟