اتاق چت راسخون
دوستان من یه کاری برام پیش اومده.برم ولی زود بر می گردم تا 2 حتما میام
اجی کجا داری میری
مشکوک میزنی
زود برگرد نکنه داری برای جشن سورپرایز میکنی
دوستان جاتون خالی.نتایج کاندیداها اعلام شده بود همه با هم جنگ داشتم حالا از بین 50 نفر یه کدومشون هم نمی تونن رأی بدن!!!
شرمنده صبح شما نبودين من همه رو پخش كردم. نمي بينيد امضام عوض شده. چند جا هم نظر دادم و دعوت كردم. بعضي ها هم اجابت كردند. :))) گفتم شايد بعد از ظهر نيام لااقل كاري كرده باشم. :))))
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
آجی نگو نمیای
آجی نمیشه ساعت 1 تا 2 نهار بدی ؟
اصلا آجی سلما نباشه نمیشه
نه اصلا راه نداره.
شما تا ساعت 5 ادامه بدين من هم بيشتر شركت مي كنم. البته امروز واقعا از كارام عقب افتادم. اگه اجازه بدين الان از حضورتون مرخص بشم و ساعت 3 تا 3 و نيم برگردم. حالاتا هر وقت ادامه داشت هستم.
دوستان جاتون خالی.نتایج کاندیداها اعلام شده بود همه با هم جنگ داشتم حالا از بین 50 نفر یه کدومشون هم نمی تونن رأی بدن!!!
كيف و كوكش مال بقيه هست دعواهاش مال شما. بي خيال شما خودتو ناراحت نكن. راستي شما نمي تونين راي بدين. جالبه دعوا هم مي كنين. حالا بيشتر به نظر شوراي نگهبان اعتراض داشتن يا قبول داشتن؟؟؟
می گم خانما نشستید گرم صحبت شدین
که اصلا جواب سلام مارو هم ندادین
به هر حال امیدوارم بهتون خوش بگذره
یاعلی
خداحافظ(حالانمی خواد جواب خداحافظی رو بدین.خداحافظی که جواب نداره)
شرمنده صبح شما نبودين من همه رو پخش كردم. نمي بينيد امضام عوض شده. چند جا هم نظر دادم و دعوت كردم. بعضي ها هم اجابت كردند. :))) گفتم شايد بعد از ظهر نيام لااقل كاري كرده باشم. :))))
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
آجی نگو نمیای
آجی نمیشه ساعت 1 تا 2 نهار بدی ؟
اصلا آجی سلما نباشه نمیشه
نه اصلا راه نداره.
شما تا ساعت 5 ادامه بدين من هم بيشتر شركت مي كنم. البته امروز واقعا از كارام عقب افتادم. اگه اجازه بدين الان از حضورتون مرخص بشم و ساعت 3 تا 3 و نيم برگردم. حالاتا هر وقت ادامه داشت هستم.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
اجی جان سعی کنید بیاین دورهم باشیم خوش میگذره
كيف و كوكش مال بقيه هست دعواهاش مال شما. بي خيال شما خودتو ناراحت نكن. راستي شما نمي تونين راي بدين. جالبه دعوا هم مي كنين. حالا بيشتر به نظر شوراي نگهبان اعتراض داشتن يا قبول داشتن؟؟؟
قبول داشتن.بعضی ها هم رفتن شرط بندی.یکی مجبور شد به بقیه بستنی بده(ازون گروناشا).یکی تا نصف شب بیدار بوده اخبارو اصلاح کنن که کاندیداش تأیید بشه.من که خودم طرفدار آقای قالیباف یا جلیلی هستم.
یاعلی
سلام. من اصلا نظر شما رو نديده بودم. سلام و خوش آمديد. ساعت 2 تا 4 يادتون نره. حتما سر بزنيد. خوشحال مي شيم. اينجا متعلق به فرد خاصي نيست. شما وقتي وارد شديد خودتون مي شيد صابخونه. پس هر چي دلتون مي خواد بگيد و منتظر جواب ديگران نباشيد. به هر حال معذرت كه سلام شما بي جواب موند
یاعلی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
سلام ببخشید متوجه شما نشدیم
حالا کجا میرید تازه اومدید
یاعلی
سلام. من اصلا نظر شما رو نديده بودم. سلام و خوش آمديد. ساعت 2 تا 4 يادتون نره. حتما سر بزنيد. خوشحال مي شيم. اينجا متعلق به فرد خاصي نيست. شما وقتي وارد شديد خودتون مي شيد صابخونه. پس هر چي دلتون مي خواد بگيد و منتظر جواب ديگران نباشيد. به هر حال معذرت كه سلام شما بي جواب موند
نه از روی شوخی گفتم
حالا پس یه شوخی دیگه هم بکنم و برم
بهتر نبود اسم تایپکتون رو میذاشتین اتاق چت خواهران؟
یا مثلا ورود آقایان ممنوع؟
آخه اینجوری حضور آقایون پررنگتر میشد!!!!!!!!
یاعلی
یاعلی
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
سلام داداش ببخشید من هواسم اینجا نبود داداش کامران قهر نداشتیماااااااااا
اگه عصر نیای ناراحت میشم
روزتون هم مبارک عصری منتظرم
سلام ی پیشنهاد خوب الان که جشن ولادت حضرت علی هرکسی ی جمله قشنگ در مورد حضرت علی بگه یا ی حدیث بگه یا ی خاطره قشنگ از روز پدر در سالهای گذشته البته این ی پیشنهاد قبول یا ردش با بچه های اتاق.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
اتفاقا این جا داداشا بیشتر هستن تا خواهرا شما چون تاحالا نیومدین فکر میکنین فقط اجی ها هستن
ولی هنوز داداشای عزیز نیومدن شما 2 تا 4 تشریف بیارین متوجه میشین
اجی نتم قعطه نمیشه امروز بیام الانم از کافینت اومدم
قهر چیه خانم معلم!ما دیگه ازمون گذشته از این کارا
ضمنا اسم بنده مهدی هست
حالا چند سال پیش جوونی کردیم و اسم کاربریمون رو نوشتیم کامرانتک