اتاق چت راسخون
آجی چرا جشن رو زدین اول اردیبهشت اول خرداد نه اردیبهشت
عجب روزيه امروز. همه امروز امتحان دارن . شدم متكلم وحده. الان حرفهام رو ميزنم چون شايد بعد از ظهر نباشم.از اول صفحه فقط افاضات منه. :))) البته هر از گاهي نوشتم نه اينكه پشت سر هم بنويسم. نه اينكه ديشب تالار رو تركوندين نه به الان كه در خواب ناز تشريف دارين.
من ديگه نميام. :(((
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
اجی سلما ناراحت نشین بچه ها یا سرکارن یا امتحان دارن
خود من تازه از دانشگاه اومدم
اتاق چت بدون شما صفا نداره
سلام سلام صبح بخیر من اومدم آجی سلما فکر کنم بچه ها خوابن دیشب تا نصفه شب بیدار بودن
سلام اجی جون
خوبی دیروز خیلی کار داشتم اجی دلم برای همه تنگ شده بود
اجی خوبی ؟
اجی حتما رفتی اعتکاف منم دعا کن یادت نره
سلام. چكار كنم حواس پرتيه. نه اينكه امروز وارد خرداد شديم هنوز برام هضم نشده. (عادي نشده) :) من ارديبهشت رو دوست دارم. مي ترسم الان ويرايش كنم تا دو ساعت ديگه تاييد نكنن. :) حالا شما خوبه رفتي نوشته اولين منجي عالم بشريت!!! اين تعبير در مورد امام زمان به كار مي ره اون هم يگانه منجي عالم بشريت. :)
عجب روزيه امروز. همه امروز امتحان دارن . شدم متكلم وحده. الان حرفهام رو ميزنم چون شايد بعد از ظهر نباشم.از اول صفحه فقط افاضات منه. :))) البته هر از گاهي نوشتم نه اينكه پشت سر هم بنويسم. نه اينكه ديشب تالار رو تركوندين نه به الان كه در خواب ناز تشريف دارين.
باسلام واحترام خدمت اجی سلما
ممنون وتشکروقدردانی بابت راهنمایی هاتون درتالار"آنچه دل تنگت می خواهدبگو"بگوآنچه دردلتنگت است من سراپاگوشم؟
سلام اجی یاس صبحتون بخیرباشه
سلام اجی جون خوبی
عیدت هم مبارک پیشاپیش اجی جون انشاالله قسمت بشه باهم بریم پابوس امام رضا که خواب اجی نازنین فاطمه هم تعبیر بشه
آجی زهرا و آجی یاسم هستن چه خبره امروز باید تو جشن شلوغ باشه بچه ها دعا کنید بیان فکر کنم خوش بگذره
آره باکمک شمامدیرمحترم و اجی salmaجشن خوبی میشه.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
اجی سلما ناراحت نشین بچه ها یا سرکارن یا امتحان دارن
خود من تازه از دانشگاه اومدم
اتاق چت بدون شما صفا نداره
سلام. ممنون از محبت شما. ولي من معمولا ساعت 2 تا 3 و ...... وقت ناهاره! خلاصه شرمنده! سعي مي كنم در اولين فرصت بيام.
سلام. چكار كنم حواس پرتيه. نه اينكه امروز وارد خرداد شديم هنوز برام هضم نشده. (عادي نشده) :) من ارديبهشت رو دوست دارم. مي ترسم الان ويرايش كنم تا دو ساعت ديگه تاييد نكنن. :) حالا شما خوبه رفتي نوشته اولين منجي عالم بشريت!!! اين تعبير در مورد امام زمان به كار مي ره اون هم آخرين منجي عالم بشريت. :)
سلام اجی جون خوبی
خوش امدی
دیروز من نبودم خوش گذشت تنها بودی صبح اجی ؟
سلام چه استقبال خوبی معلوم اتاق با محتوایی
سلام اجی جون خوبی
عیدت هم مبارک پیشاپیش اجی جون انشاالله قسمت بشه باهم بریم پابوس امام رضا که خواب اجی نازنین فاطمه هم تعبیر بشه
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
عید شما هم مبارک
ان شاالله قسمت بشه ما که از خدامونه
سلام اجی جون خوبی
دوستان گل راسخونی
باسلام
آقامن نائب الزیاره همه اونایی که دلشون هوای امام رضاروکرده هستم ها؟
باسلام واحترام خدمت اجی سلما
ممنون وتشکروقدردانی بابت راهنمایی هاتون درتالار"آنچه دل تنگت می خواهدبگو"بگوآنچه دردلتنگت است من سراپاگوشم؟
سلام. به اتاق چت خوش آمديد.
راهنمايي آخرش مفيد واقع شد يا نه؟ اصلا به دردتون خورد يا امتحان نكردين؟ خيلي سعي كردم بتونم راهنمايي كنم ولي نمي دونم موفق شدم يا نه!
امروز واقعا خلوت بود من هم اينقدر نوشتم تا بالاخره دوستان اومدن و باز هم رونق گرفت اينجا
سلام. چكار كنم حواس پرتيه. نه اينكه امروز وارد خرداد شديم هنوز برام هضم نشده. (عادي نشده) :) من ارديبهشت رو دوست دارم. مي ترسم الان ويرايش كنم تا دو ساعت ديگه تاييد نكنن. :) حالا شما خوبه رفتي نوشته اولين منجي عالم بشريت!!! اين تعبير در مورد امام زمان به كار مي ره اون هم آخرين منجي عالم بشريت. :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
اجی سلما اقا آخرین منجی عالم بشریت
سلام اجی جون خوبی
دوستان گل راسخونی
باسلام
آقامن نائب الزیاره همه اونایی که دلشون هوای امام رضاروکرده هستم ها؟
سلام خدمت جناب اقای farshon
برادر گرامی امیدواریم هروقت توفیق زیارت اقا امام رضا نصیب شما گردید بنده و دوستان اتاق چت را فراموش نکنید که همه ملتمس دعا هستیم