راسخون

اتاق چت راسخون

s4d3gh کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 2659
|

خانوم معلم هستید ؟؟؟ اینگار ساعت شما دیر تر از من بوده لالا رفتید . درسته ؟؟؟

s4d3gh کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 2659
|

ماشالا چه خابی ایول . خوب بخوابید که واسه فردا به امید خدا برنامه داریم ... شب خوش در و دیوار راسخون :)))))))

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

یه سوال دارم شماها یعنی همتون مشغله کاری درسی چیزی ندارید آخه من هر موقع میام به راسخون سر بزنم شماها تو هر ثانیه همه جاهستید؟!!!

من زبل خانم :))) البته كارم با كامپيوتره. اينترنت هم ميام. و راسخون منو از كار و زندگي ميندازه. ولي چه كنم؟؟ اگه شما مي گيد نيا نميام. شما هم كه فعاليد ماشاالله. راستي خوب حدس زدم (الان دوباره نوشتم) اگه درسته بگيد تا تصوير بذارم.

تا اونجا که من میدونم این صفت رو به کس دیگه نسبت دادین .

يادم رفته بود من اول زبل خان بودم. بعد كه به كس ديگري بخشيدم لقب گشت نامحسوس انجمن رو برگزيدم. :)))

salma57 کاربر طلایی1
|
|

البته هنوز هیچ کس نمیدونه  و معلوم نیست احتمالا 3 روز میرم اعتکاف  اگه طلبیده بشم  و روز یکشنبه و 2  شنبه  3 شنبه مدرسه ناظر امتحانم

بدون من که جشن خوش نمیگذره میگذره ؟

التماس دعا. حتما براي ما هم دعا كنيد.

salma57 کاربر طلایی1
|
|

نمي دونم چرا وقتي امضا رو تغيير ميديم بايد كلي منتظر بمونيم تا تاييد بشه؟ تازه آواتار هم عوض ميشه. من از آواتار بي روح خوشم نمياد. يكي اينو درست كنه. :)))

salma57 کاربر طلایی1
|
|

نمي دونم چرا وقتي امضا رو تغيير ميديم بايد كلي منتظر بمونيم تا تاييد بشه؟ تازه آواتار هم عوض ميشه. من از آواتار بي روح خوشم نمياد. يكي اينو درست كنه. :)))

الو الو آزمايش مي كنيم. :) درست نميشه كه نميشه! :(

دوستان يادتون نره. ساعت 2 تا 4 جشن شركت كنين. منتظر حضور گرم همه عزيزان هستيم. البته هر كي اينجا سر ميزنه منتظر بقيه نباشه. مجلس رو گرم كنيد بقيه هم ميان. پيشاپيش اين روز عزيز رو به همه پدران و مردان راسخوني در تمام دنيا(ي مجازي) تبريك عرض مي كنم. انشاءالله  پيرو واقعي امام اول شيعيان حضرت علي بن ابيطالب (ع) باشيم.

salma57 کاربر طلایی1
|
|

دوباره نمي دونم مسئولين سايت كجا غيبشون زده. لطفا امضاي منو تاييد كنيد. مي خوام جشن امروز تبليغ بشه. :(  البته تقصير خودمه اول خوب درستش نكردم مجبور شدم دو بار ويرايش كنم. دفعه اول زود تاييد شد ولي الان تاييد نميشه.

salma57 کاربر طلایی1
|
|

آجي ياس كجايي؟ چرا سر نميزني. از تنهايي حوصلم سر رفت. :(

salma57 کاربر طلایی1
|
|

سلام. آجي زهرا خوبي شما؟

خانم معلم كجاست؟ چند وقتيه شب كار شده؟ تا حالا روزا مدرسه بود الان روزها مي خوابه :) چون كه شبا بيداره.

راستي جشن امروز يادتون نره. من شايد نزديكهاي ساعت 4 سري زدم. قبل از اون مشكله برام. سعي مي كنم در اولين فرصت بيام.

salma57 کاربر طلایی1
|
|

عجب روزيه امروز. همه امروز امتحان دارن . شدم متكلم وحده. الان حرفهام رو ميزنم چون شايد بعد از ظهر نباشم.از اول صفحه فقط افاضات منه. :))) البته هر از گاهي نوشتم نه اينكه پشت سر هم بنويسم. نه اينكه ديشب تالار رو تركوندين نه به الان كه در خواب ناز تشريف دارين.

من ديگه نميام. :(((

yasbagheri کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6297
|

سلام اجی سلما خوبی ؟

دیروز من جلسه شورای مدیران و هیئت مدیره داشتیم تا بعدالظهر طول کشید بعد از ان هم گزارش حقوق دستمزد کارکنان بود

وای داشتم میمردم دلم برای همه تنگ شده بود خوبی اجی

قول میدم که دیگه باشم

zaahra کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 2477
|

سلام. آجي زهرا خوبي شما؟

خانم معلم كجاست؟ چند وقتيه شب كار شده؟ تا حالا روزا مدرسه بود الان روزها مي خوابه :) چون كه شبا بيداره.

راستي جشن امروز يادتون نره. من شايد نزديكهاي ساعت 4 سري زدم. قبل از اون مشكله برام. سعي مي كنم در اولين فرصت بيام.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

سلام اجی سلما حالتون خوبه؟

فکر کنم سرشون شلوغ باشه حالا میان

چشم حتما میام شما هم حتما بیاین خوشحال میشیم

yasbagheri کاربر طلایی1
|
|

چه خبر اجی

دیروز من نبودم ماشاالله چقدر پست زدن بچه ها چه خبره الان دیگه رکورد رو میشکونن

چه خبر البته از جشن امروز باخبر شدم یه کم دو صفحه پست قبل رو خوندم

وای انگار معتاد شدم دیروز نمیتونستم تو جلسه بمونم دلم میخواست باشم وپست بذارم تو اتاق چت

به هر حال باید میرفتم

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

سلام  سلام صبح بخیر   من اومدم آجی سلما  فکر کنم بچه ها خوابن دیشب تا نصفه شب بیدار بودن

yasbagheri کاربر طلایی1
|
|

اجی سلما

اگه تو نباشی که خوش نمیگذره سعی کن بیای منم هستم خوبه اجی بیا