راسخون

عید خود را چگونه گذراندید؟

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|
سلام بر شما خوبان 

یادتونه مدرسه که می رفتیم همیشه یکی از انشاها این بود که تابستان خود را چگونه گذراندید؟ مطمئنا شما هم بارها و بارها در مورد چگونه گذراندن تعطیلات و تابستان خود انشا نوشته اید. 
حالا از شما می خوام که در این تاپیک بگید که تعطیلات نوروزی شما چگونه سپری شد؟

چه کارهایی کردید؟
مسافرت رفتید؟
 دید و بازدید کردید؟ 
از مکان تاریخی یا زیارتی محل زندگی خودتون بازدید کردید؟
چه مطالعاتی داشتید؟
13 بدر خودتون رو کجا گذروندید؟
چه تجربه جدیدی داشتید؟

خب دوستان بیایید در این تاپیک چند جمله ای به یاد انشاهای مدرسه،  یادداشت بنویسید از نوروز 92 که چگونه بر شما گذشت. 

منتظر تک تک شما هستم 

لطفا اگر عکسهای مرتبط با سوالات بالا هم دارید در این تاپیک ثبت کنید.

با سپاس 

yasbagheri کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6297
|

من تعطیلات عید در تهران بودم مسافرت نرفتم بیشتر استراحت کردم در کل سال خوبی را به همراه خانواده ام شروع کردم

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

سلام  

مثل بچه گی هام  انشا میگم 

با سلام  ما در تعطیلات عید به دیدن اقوام و اشنایان رفتیم  

شب ها هم در کنار خانواده تلویزیون   کلاه قرمزی  و نقی دیدیم  

2  بار هم به قم برای زیارت رفتیم  

عیدی زیاد نگرفتیم اما جای شما خالی بود  

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

من همه عيد رو مسافرت بودم. نيمه اول رفتم شمال. نيمه دوم رفتم يزد (بافق) پيش مامانم. به صورت انشا نمي تونم بنويسم چون انشام خيلي خوب نبوده يعني در حد بيست نبوده. همون 17 يا 18 بدين بسه. ممنون خانم معلم بابت ايجاد اين تاپيك. ياد گذشته افتادم. ياد انشاهاي مدرسه كه اون وقتها هميشه و هر سال مثل هم بود.

yasbagheri کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6297
|

من همه عيد رو مسافرت بودم. نيمه اول رفتم شمال. نيمه دوم رفتم يزد (بافق) پيش مامانم. به صورت انشا نمي تونم بنويسم چون انشام خيلي خوب نبوده يعني در حد بيست نبوده. همون 17 يا 18 بدين بسه. ممنون خانم معلم بابت ايجاد اين تاپيك. ياد گذشته افتادم. ياد انشاهاي مدرسه كه اون وقتها هميشه و هر سال مثل هم بود.

با سلام

منم مثل شما یاد مدرسه افتادم روزگار خوبی بود یادش به خیر امیدوارم امسال سال خوب وخوشی برای همه علی الخصوص کاربران راسخون و اجی های خودم باشد