وبلاگ های برتر 92
با عرض معذرت سوالی رو فراموش کردم بپرسم
: چرا بعضی ها 4000 می گیرن و اول میشن
ولی بعضی ها 3000 کروب می گیرند و مشترکا اول میشن تشکر
امتیازات بستگی به میزان فعالیت وبلاگ ها در آن هفته دارد ، و رتبه وبلاگ ها نشانه برتری مطلق آنها نسبت به دیگر وبلاگ ها نیست .
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما مسئولین محترم
در زمینه پست گذاشتن در وبلاگها یه مشکلی دارم که احتمالا بخاطره عدم اطلاع کافی بنده باشه
مشکلم اینه که من دو تا وبلاگ دارم که وقتی میخوام در وبلاگ شماره 1 پستی قرار بدم بعد از تایید میبینم در وبلاگ شماره 2 نشسته نمیدونم چرا لطفا راهنمایی کنید چون وقتی 5 یا 6 تا پست میذارم مثل الان و میاد تو وبلاگ شماره 2 میشینه دوباره انتقال دادن به وبلاگ شماره 1 و حذف کردن در وبلاگ شماره 2 واقعا دردسره چون سرعت اینترنتم خیلی پایینه
ممنون از صبری و حوصله ایی که در راهنمایی کاربران به خرج میدین
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما مسئولین محترم
در زمینه پست گذاشتن در وبلاگها یه مشکلی دارم که احتمالا بخاطره عدم اطلاع کافی بنده باشه
مشکلم اینه که من دو تا وبلاگ دارم که وقتی میخوام در وبلاگ شماره 1 پستی قرار بدم بعد از تایید میبینم در وبلاگ شماره 2 نشسته نمیدونم چرا لطفا راهنمایی کنید چون وقتی 5 یا 6 تا پست میذارم مثل الان و میاد تو وبلاگ شماره 2 میشینه دوباره انتقال دادن به وبلاگ شماره 1 و حذف کردن در وبلاگ شماره 2 واقعا دردسره چون سرعت اینترنتم خیلی پایینه
ممنون از صبری و حوصله ایی که در راهنمایی کاربران به خرج میدین
با سلام
به احتمال زیاد شما وارد وبلاگ شماره 2 شدید و از آن خارج نشدید.
برای این کار در سمت راست محیط کاربری و در قسمت وبلاگها وبلاگ مورد نظری رو که می خواهید مطلب قرار دهید رو انتخاب و سپس از قسمت بالای صفحه با کلیک کردن روی پست ها شروع به پست گذاشتن کنید.
یا از قسمت منوی کشویی سایت(لینک اصلی) گزینه وبلاگ را انتخاب ، سپس وبلاگ مورد نظر را انتخاب کنید و شروع به پست گذاشتن کنید.
سلام
همانطور که کاربر عزیز samsam اشاره کردند ، شما باید قبل از پست گذاشتن ، از لیست وبلاگ های خود ، وبلاگ مورد نظر را انتخاب کنید .
اگه میشه به وبلاگ منم یه نگاه بندازید
mrza2001.rasekhoonblog.com
با سلام.
ملاک های شما برای رتبه بندی وبلاگ ها چیست؟
اگر می شود توضیح بدهید.
ممنون
چرا میزان جایزه حسنه برای وبلاگ های برتر کاهش بیدا کرده؟؟
با سلام خدمت شما
ملاک اصلی فعالیت مستمر ، رعایت اصول وبلاگ نویسی و پست های مفید در هفته گذشته است ؛
ولی بعضی اوقات هم وبلاگی بخاطر نوآوری یا فعالیت خاصی که در وبلاگش انجام داده بعنوان وبلاگ برتر انتخاب میشود .
سلام
قبلا حسنه نفر اول بیشتر بود ولی تصمیم گرفتیم حسنه های وبلاگ های برتر یکسان شود ولی اگر وبلاگ های فعال هفته زیاد بودند تعداد بیشتری معرفی شود .
وبلاگ های برتر هفته معرفی شدند .
http://publicrel.rasekhoonblog.com/show/198610
سلام. مثل این که قرار است وبلاگ من هیچ وقت در بین وبلاگ های برتر قرار نگیرد! وبلاگ نجوم تنها وبلاگ در راسخون است که بروز می شود و انشاءالله تا پس فردا بخش پاسخ به سؤالات نجومی کاربران خواهد داشت. چه زمانی وبلاگم در جمع وبلاگ های برتر قرار می گیرد؟
سلام
وبلاگ شما یکی از وبلاگ های فعال و مفید راسخون است و با ادامه همین روند بین وبلاگ های برتر خواهد بود .
ولی این که فرمودید وبلاگ شما تنها وبلاگ راسخون است که بروز می شود کم لطفی است ! اگر به وبلاگ های فعال راسخون نگاهی بیندازید می بینید که هر روز در حال بروز رسانی هستند .
سلام
وبلاگ شما یکی از وبلاگ های فعال و مفید راسخون است و با ادامه همین روند بین وبلاگ های برتر خواهد بود .
ولی این که فرمودید وبلاگ شما تنها وبلاگ راسخون است که بروز می شود کم لطفی است ! اگر به وبلاگ های فعال راسخون نگاهی بیندازید می بینید که هر روز در حال بروز رسانی هستند .
سلام. سوءظن نشود. منظور من فقط در بین وبلاگ های نجوم بود. در راسخون فقط دو وبلاگ نجوم وجود دارد که یکی از آن ها اصلاً بروز نمی شود و آن یکی که وبلاگ من است دائماً بروز می شود. همچنین اخبار و مقالات نجومی کمتر از اخبار و مقالات عمومی و معمولی است؛ پس اگر کمتر از وبلاگ های دیگر مطلب داشت بدین معناست که دیگر بیشتر از آن مطلب نیست. ولی من تلاشم را می کنم تا وبلاگم مطالب زیادی داشته باشد و تاکنون هم موفّق شده ام.
همانطور که عرض کردم وبلاگ بسیار خوب و فعالی دارید ، امیدوارم با فعالیت مداوم شاهد موفقیت شما باشیم .