جملات زیبا در مورد حجاب بنویس
با سلام و تبریک سال نو
با اجازه مدیریت تالار گفتم تاپیکی ایجاد کنم و در ان جملات زیبا در مورد حجاب و عفاف بنویسیم
خوشحال میشم اگه همه راسخونی ها مشارکت کنند تا آرشیو کاملی از جملات زیبا در مورد حجاب بنویسیم شاید بتونیم تبلیغ کوچیکی از حجاب و دینمون کرده باشیم
دراین رگبارسهمگین نگاه های زهرآگین چترحجاب رافراموش مکن....
* خواهرم! دنیا خراب آبادی است که هر نقطه آن به نگاه های آلوده نا امن گشته است. اما فرشته های حجاب در محفل انس و یاد خدا در امنیتی بسر می برند که دیگران از طعم آن بی خبرند.
شهید محمد علی یوسفی:
خواهرم!سیاهی چادر تو،کوبنده تر از سرخی خون من است.
میخواهم که لااقل،تو یکی از پیروان راستین حضرت فاطمه باشی... .
شهید عبدالله محمودی:
خواهرم!محجوب باش و باتقوا،که شمائید که دشمن را با چادر سیاهتان میکشید.تو از داخل حجاب دشمن را میبینی،ولی دشمن تو را نمیبیند...
به خاطر ایامیه فاطمیه جاداره این شعر رو اینجا بذارم
ای زن از فاطمه این گونه خطاب است ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است
در زمان جنک فرانسه با الجزایر
فرانسوی ها گفتند ما انقدر از حجاب زنان الجزایر میترسیدیم که از اسلحه مردانشان نمیترسیدیم
خواهرم حجاب تو اسلحه ایست در برابر دشمن
انحصارگرایی زن به همسرش ستون عفاف اوست. زنی که زیبایی خود را طعمه چشم های نامحرم کند. انحصار به همسر را خدشه دار کرده است.
تقوای الهی را به کام جان خود ریز تا عالم جانت گلستان گل های طاعت و تسلیم گردد و خیمه حجابت را برافراشته دار تا حافظ گلستان ارزشهایت شود.
ای عاشق مدهای رنگارنگ! ای فریفته لباس های روشن و تنگ که از دنیا به شوق آمده ای! هیچ اندیشیده ای که این شوق، حزن آخرت را به همراه دارد؟
حفظ چادر حفظ دین و مذهب است شیوه زهرا و درس زینب است
تا شهوت نفس در نهاد بشر است، در کشف حجاب صد هزار خطر است،
تیری است نظر ز تیرهای ابلیس، این چادر در مقابلش چون سپر است
گرمای تابستان چه لذت بخش است
وقتی با خدا معامله بهشت و جهنم می کنم.
گرما را به جان می خرم اما حجابم را با جهنم عوض نخواهم کرد
غنچه زیباست چون گلبرگها را در میان گرفته و حجاب زیباست چون تو را در بر گرفته.