راسخون

انتقادات و پیشنهادات در مورد جوائز و مسابقات

hamid_h کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 317
|

سلام وعرض ادب

اینجانب در مسابقه روزانه مورخ 92/1/2 برنده قاب زیبای ائمه شده ام ولی نام بنده در لیست جوایز ارسالی نیست .

nezarat_ravabet کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 917
|

با سلام و ارادت

با توجه به اینکه قبلا هم گفته بودم جایزه من برگشت خورده بود، خواستم بدونم با توجه به لیست جدید ارسال جوایز و اینکه نام من نبود ،آیا جایزه برگشتی من به همراه جایزه عیدانه برای من ارسال شده یا خیر؟

با تشکر

با سلام کاربر گرامی، جایزه برگشتی شما هنوز بدست ما نرسیده انشاا.. فردا همکارانم پس از چک کردن صندوق پستی راسخون خبرنهایی مرسوله پستی شما را میدهیم و در مورد جایزه عیدانه شما آماده ارسال است و به زودی با سری جدید ارسال جوائز بدستتان میرسد.

با تشکر

|
|

سلام وعرض ادب

اینجانب در مسابقه روزانه مورخ 92/1/2 برنده قاب زیبای ائمه شده ام ولی نام بنده در لیست جوایز ارسالی نیست .

با سلام ،کاربر گرامی جایزه عیدانه شما آماده ارسال است وبه زودی بدستتان خواهد رسید.

felandi کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 46
|

سلام و عرض احترام

سری جدید ارسال جوایز چه زمانی است ، آیا طی همین هفته است؟

با تشکر

rashon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1310
|

جواب مسابقه راسخون قبلا 4 گزینه ای بودند پس چرا حالا پنج گزینه ای شدند؟

آخه در آوردن جواب خیلی سخت میشه .

|
|

با سلام و ارادت

با توجه به اینکه قبلا هم گفته بودم جایزه من برگشت خورده بود، خواستم بدونم با توجه به لیست جدید ارسال جوایز و اینکه نام من نبود ،آیا جایزه برگشتی من به همراه جایزه عیدانه برای من ارسال شده یا خیر؟

با تشکر

با سلام کاربر گرامی، جایزه برگشتی شما هنوز بدست ما نرسیده انشاا.. فردا همکارانم پس از چک کردن صندوق پستی راسخون خبرنهایی مرسوله پستی شما را میدهیم و در مورد جایزه عیدانه شما آماده ارسال است و به زودی با سری جدید ارسال جوائز بدستتان میرسد.

با تشکر

با سلام ،کاربر گرامی امروز مرسوله برگشتی شما بدستمان رسید انشاا.. به زودی برایتان دوباره ارسال خواهد شد.

|
|

سلام و عرض احترام

سری جدید ارسال جوایز چه زمانی است ، آیا طی همین هفته است؟

با تشکر

با سلام ؛کاربر گرامی سری جدید جوایز هفته آینده ارسال خواهد شد.                     با تشکر

fshojaeian کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 1
|

سلام

چرا ما در هيچ مسابقه اي برنده  نمي شويم

TM1380 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 261
|

میخواستم بدونم که امکانش هست جایزمون رو خودمون انتخاب کنیم آخه من در تاریخ24 فروردین  سوال روزانه  نفر اول شدم وجایزه ام پک نرم افزاری هست این جایزه قبلا برای مادرم اومده وتکراریه اگه میشه پک اسماء الحسنا رو برام بفرستید.

|
|

سلام

چرا ما در هيچ مسابقه اي برنده  نمي شويم

با سلام ،کاربر گرامی امروز که به پست شما برخوردم! رفتم نام کاربری شما را در سیستم چک کردم

ببینم واقعاٌ شما در هیچ مسابقه ای برنده نشدید، که متوجه شدم شما در سال گذشته در مسابقه روزانه برنده شدید ،

ولی بدلیل ارسال نکردن پروفایل مشخصاتتان به ایمیل مسابقات همکارانم جایزه شما را ارسال نکردند. حال اگر دوست دارید

پروفایل مشخصاتتان را تکمیل کنید تا نسبت به جایزه شما اقدام گردد.   با تشکر

|
|

جواب مسابقه راسخون قبلا 4 گزینه ای بودند پس چرا حالا پنج گزینه ای شدند؟

آخه در آوردن جواب خیلی سخت میشه .

با سلام کاربر گرامی، بدلیل متنوع بودن و جذابتر شدن،  مسابقه روزانه فعلاً بصورت موقت 5 گزینه ای شدند

و اینکه اگر مسابقه هم سخت شده باشد دارای راهنمایی پاسخ مسابقه است! پس در نتیجه خیلی هم سخت نیست.  با تشکر

javad696 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 513
|

با سلام می خواستم ببینم عکس های اینجانب جهت شرکت در جشنواره عکس به دست شما رسیده است یا خیر؟

azim88 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 401
|

با سلام می خواستم ببینم عکس های اینجانب جهت شرکت در جشنواره عکس به دست شما رسیده است یا خیر؟

سلام

بله اگه به بخش مسابقه عكس برويد مي بينيد كه عكس هاي زيبايتان رسيده است.

انشاالله بنده هم امشب يا فردا صبح عكس هايم را ارسال مي كنم به نظر خودم بسيار زيبا هستند اميدوارم نظر ديگران هم اينگونه باشد

shaparak110 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 56
|

با سلام و عرض ادب

خواستم اکه امکانش بود قاب شاسی امام حسین (ع) رو برام ارسال کنید.(مسابقه عیدانه 6 فروردین)

با تشکر

|
|

سلام

بله اگه به بخش مسابقه عكس برويد مي بينيد كه عكس هاي زيبايتان رسيده است.

انشاالله بنده هم امشب يا فردا صبح عكس هايم را ارسال مي كنم به نظر خودم بسيار زيبا هستند اميدوارم نظر ديگران هم اينگونه باشد

با سلام کاربر گرامی ایمیلی از طرف شما به دستمان نرسید، لطفاًدوباره سعی کنید.    با تشکر