انتقادات و پیشنهادات در مورد جوائز و مسابقات
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با سلام.
نتیجه چی شد؟
سلام بابت هدیه پک اسما بسیار زیبا و نفیس بود. ممنون .
یکی از بهترین عیدی هایی بود که گرفتم.
سلام بابت هدیه پک اسما بسیار زیبا و نفیس بود. ممنون .
یکی از بهترین عیدی هایی بود که گرفتم.
با سلام و عرض تبریک سال نو
درخواستی داشتم مبنی بر این که در حال حاضر که هنوز برندگان 6،7روز از عید را اعلام نکرده اید ، تمهیداتی بباندیشید تا هیچ کاربری در بین این 60،70 نفر دوبار برنده نشود تا ایم قاب شاسی زیبای معنوی به نفرات بیشتری برسد.
متشکرم از توجه شما
با سلام :
امروز راسخون سابقه روزانه نداره؟
درخواستی داشتم مبنی بر این که در حال حاضر که هنوز برندگان 6،7روز از عید را اعلام نکرده اید ، تمهیداتی بباندیشید تا هیچ کاربری در بین این 60،70 نفر دوبار برنده نشود تا ایم قاب شاسی زیبای معنوی به نفرات بیشتری برسد.
متشکرم از توجه شما
با سلام
كاربر عزيز قاب شاسي مسابقات ايام عيد فقط براي نفر اول است !
سلام میگم با یاهو میشه به این ایمیل پیام فرستاد
متشکرم از توجه شما
با سلام و تبریک سال نو
همانطور که مدیر خوب انجمن ها نیز فرمودند، این قاب فقط برای نفر اول است. ضمناً سعی می شود برندگانی که به عنوان نفر اول معرفی می شوند، تاکنون در مسابقات برند نشده باشند.
با سلام :
امروز راسخون سابقه روزانه نداره؟
با سلام و تشکر
این مسابقه امروز صبح فعال و قابل رویت، گردید.
با توجه به ارسال جوایز در تاریخ 27 اسفند ماه متاسفانه جایزه بنده به دستم نرسیده است در صورت امکان کد رهگیری مرسوله رو در همین تایپیک اعلام نمایید تا پیگیری نمایم
با تشکر
این فایل زمیمه رو با چه فونتی نوشتین؟
word من باز نمیکنه
من برای دریافت جایزم باید حتما اینو پر کنم؟
| 1392/01/09 من تو این تاریخ برنده شدم چقد وقت دارم تا این فرم رو ارسال کنم؟ |
با سلام
جوایز مسابقه وبلاگ شناسی به دستمون نرسید ، جوایز در تاریخ 24 اسفند 1391 توسط پست سفارشی ارسال شده ، به پست هم مراجعه کردم میگن بدون بارکد(کد رهگیری پستی) هیچ جوابی نمیتونیم به شما بدیم ، خیلی ممنون (کد مدرک 1644)
با سلام جایزه شما در تاریخ 1391/12/24 با کد رهگیری 10743003915609360432 سفارشی ارسال گردیده است.
این فایل زمیمه رو با چه فونتی نوشتین؟
word من باز نمیکنه
من برای دریافت جایزم باید حتما اینو پر کنم؟
| 1392/01/09 من تو این تاریخ برنده شدم چقد وقت دارم تا این فرم رو ارسال کنم؟ |
با سلام و تشکر
شما می توانید نام، نام خانوادگی، آدرس دقیق پستی، تلفن های تماس، نام و تاریخ مسابقه و تصویر کارت ملی خود را داخل یک فایل word به صورت مرتب و خوانا، قرار داده و برای ما ایمیل کنید. حد اکثر زمان ارسال مشخصات، یکماه پس از تاریخ برنده شدن می باشد.
سلام
کاربرانی که کد رهگیری مرسولات خود را نیاز دارند، روز شنبه، مسئول جوائز آن را پیگیری خواهد نمود.
سلام. خسته نباشید.. من با نام کاربری hooman jordan یکی از برندگان نوروزی شما هستم در روز11 فروردین و مسابقه مربوط به استان کرمان.. می خواستم ببینم برای دریافت جایزه چیکار باید کنم؟ این کد چی هست؟ من قبلا در سال 1389 یک بار برنده طلا راسخون شده بودم آیا لازم است این کد را بگیرم؟ میشه ی کوچولو راهنمایی بفرمایید تا ببینم چیکار باید انجام بدم... ممنون از سایت بسیار خوب و جذابتون..
راستی نفرات 2 تا 10 فقط امتیاز برنده می شوند؟ و جایزه فقط مربوط به نفر اول هست....