راسخون

انتقادات و پیشنهادات در مورد جوائز و مسابقات

farzaneh120 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 4
|

سلام علیکم

منظورتون از کد مدارک چیه و چطور باید فرستاد!

درضمن من تو قسمت تنظیمات سایت اسم و فامیلی خودم رو ننوشتم و به جاش نوشتم خادم الحسین!

به این دلیل که تو وبلاگ اسم امون نمایش داده میشه و من نمی خواد نمایش داده بشه.

حالا تو فرمی که قراره پر کنم و براتون بفرستم باید اسم و فامیل حقیقی رو بنویسم یا اون چیزی که تو سایت پر کردم یعنی خام الحسین؟؟؟؟

fazli1184r132 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4054
|

با سلام و احترام

خواهشمندم در صورت امکان معادل امتیاز و حسنه جایزه مورخ 11 اردیبهشت ماه رو به حساب کاربری بنده بیافزایید.

با تشکر

yavariorojali کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 37
|

سلام

اینجانب در مسابقه 27 اردیبهشت 92 (دیروز) برنده نرم افزار طنین وحی و نرم افزار جواب شدم که هر دوتای اینها را از قبل دارم (یا خودم و یا همسرم برنده شده) می توانم جایزه را با توپ یا الفبای آوا یا تلمبه دستی یا جامدادی رومیزی پرنده یا حلقه هولاهوپ یا چراغ مطالعه انگری بردز عوض کنید و برای مابه التفاوت هم از حسنه هام کم کنید.

موفق و پایدار باشید.

nezarat_ravabet کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 917
|

سلام علیکم

منظورتون از کد مدارک چیه و چطور باید فرستاد!

درضمن من تو قسمت تنظیمات سایت اسم و فامیلی خودم رو ننوشتم و به جاش نوشتم خادم الحسین!

به این دلیل که تو وبلاگ اسم امون نمایش داده میشه و من نمی خواد نمایش داده بشه.

حالا تو فرمی که قراره پر کنم و براتون بفرستم باید اسم و فامیل حقیقی رو بنویسم یا اون چیزی که تو سایت پر کردم یعنی خام الحسین؟؟؟؟

با سلام ؛کاربر گرامی برای دریافت جایزه تمام کاربرانیکه برنده میشوند موظفند که فرم مشخصات را کامل کرده و به همراه اسکن کارت ملی برای مسابقات ایمیل کنند تا یک کد مدرک برایشان ثبت گردد تا درصورت نرسیدن مرسوله بتوانیم  پیگیری لازم را انجام دهیم. با تشکر

|
|

سلام

اینجانب در مسابقه 27 اردیبهشت 92 (دیروز) برنده نرم افزار طنین وحی و نرم افزار جواب شدم که هر دوتای اینها را از قبل دارم (یا خودم و یا همسرم برنده شده) می توانم جایزه را با توپ یا الفبای آوا یا تلمبه دستی یا جامدادی رومیزی پرنده یا حلقه هولاهوپ یا چراغ مطالعه انگری بردز عوض کنید و برای مابه التفاوت هم از حسنه هام کم کنید.

موفق و پایدار باشید.

با سلام ،کاربر گرامی امکان تعویض جوایز را در سیستم ثبت جوایز نداریم فقط اگر بخواهید می توانیم با حسنه تعویض کنیم .با تشکر

|
|

با سلام و احترام

خواهشمندم در صورت امکان معادل امتیاز و حسنه جایزه مورخ 11 اردیبهشت ماه رو به حساب کاربری بنده بیافزایید.

با تشکر

با سلام 

کاربر گرامی جایزه شما طبق در خواست شما با امتیاز به حساب کاربریتان تعویض گردید.  با تشکر

bivafa کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1735
|

سلام

خسته نباشید

یک زمانی پیشنهادی دادیم که شما که اصفهان هستید خوبه که برای جوایز دوره ای مدیران(و  کلیه جوایز کاربران)از سوغاتی های اصفهان به خصوص گز استفاده کنید که هم تنوع بسیار خوبی هست و هم شکیل و جالبه... اون موقع با دلایلی مثل عدم بسته بندی مناسب این محصول و اینکه ممکن است دچار ایراد شود گفتید نمیشه! حالا به طور اتفاقی با یه سایتی آشنا شدم و خیلی هم شیک است و اتفاقا از گزشون هم خوردم و کیفیتش خوبه...

آدرسش رو میدم ،اقدامات بعدی با خودتون:

http://www.sekkehgaz.com/

amirtaha کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 8
|

سلام

موفق و پایدار باشید.

با سلام ،کاربر گرامی امکان تعویض جوایز را در سیستم ثبت جوایز نداریم فقط اگر بخواهید می توانیم با حسنه تعویض کنیم .با تشکر

ولی ایکاش می توانستید با یک جایزه دیگر عوضش کنید بنده خدا اینهارو داره نمی خواهد تکراری داشته باشد.

|
|

سلام

خسته نباشید

یک زمانی پیشنهادی دادیم که شما که اصفهان هستید خوبه که برای جوایز دوره ای مدیران(و  کلیه جوایز کاربران)از سوغاتی های اصفهان به خصوص گز استفاده کنید که هم تنوع بسیار خوبی هست و هم شکیل و جالبه... اون موقع با دلایلی مثل عدم بسته بندی مناسب این محصول و اینکه ممکن است دچار ایراد شود گفتید نمیشه! حالا به طور اتفاقی با یه سایتی آشنا شدم و خیلی هم شیک است و اتفاقا از گزشون هم خوردم و کیفیتش خوبه...

با سلام ،مدیر گرامی پیشنهاد شما به مسئول روابط عمومی ارجاع داده شد ؛انشاا.. که به شایستگی مورد بهره برداری قرار گیرد.  با تشکر

yavariorojali کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 37
|

سلام

موفق و پایدار باشید.

با سلامی دوباره. لطفا با حسنه تعویض بفرمایید فقط چند حسنه و کی اضافه می شود؟

sadeghfafi کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 2257
|

با عرض سلام

بنده دو هديه قراره برام فرستاده بشه لطفا باهم فرستاده بشن كه نخواد دوبار هزينه ي پستي پرداخت كنيد

با تشكر

yasbagheri کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6297
|

سلام

خسته نباشید

با سلام خدمت مدیریت محترم

فکر میکنم ایده جالبی باشد لطفا اگر امکان دارد ارسال جوایز کمی متنوع باشد

ما که اصفهان نیستیم از سوغاتی های اصفهان بهره مند شویم

|
|

با عرض سلام

بنده دو هديه قراره برام فرستاده بشه لطفا باهم فرستاده بشن كه نخواد دوبار هزينه ي پستي پرداخت كنيد

با تشكر

با سلام کاربر گرامی لطفاً ذکر کنید که غیر از جایزه مدیران فعال چه جایزه دیگری برنده شدید تا قبل از ارسال جوایز ثبت گردد.  با تشکر

sadeghfafi کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 2257
|

با عرض سلام

با تشكر

با سلام کاربر گرامی لطفاً ذکر کنید که غیر از جایزه مدیران فعال چه جایزه دیگری برنده شدید تا قبل از ارسال جوایز ثبت گردد.  با تشكر

جايزه ي مسابقات روزانه مربوط به روز روابط عمومي كه به هر 10 برنده جايزه داده ميشه

درسته؟؟؟

|
|

با عرض سلام

با تشكر

با سلام کاربر گرامی لطفاً ذکر کنید که غیر از جایزه مدیران فعال چه جایزه دیگری برنده شدید تا قبل از ارسال جوایز ثبت گردد.  با تشكر

جايزه ي مسابقات روزانه مربوط به روز روابط عمومي كه به هر 10 برنده جايزه داده ميشه

درسته؟؟؟

بله درسته و انشاا.. هر دو با هم ارسال میگردند.  با تشکر