انتقادات و پیشنهادات در مورد جوائز و مسابقات
سلام به نظر من اگه مسابقاتی که در قسمت " انجمن ها" است در قسمت " مسابقات" که روزانه است قرار داده بشه تا همه مسابقات یکجا باشند بهتره من گاهی فراموش میکنم در انجمن ها مسابقه وجود داره
سلام و صبح بخیر
چرا صبح شنبه جهت پاسخگویی به سوالات روزانه مراجعه می کنیم مینویسه : این مسابقه فعال نیست!!!!!!
پس معنی این جمله چیست؟🤔🤔🤔
سوالات روزانه ( 30 شهریور تا 6 مهر ) را تا (پایان روز 6 مهر ماه) می توانید پاسخ دهید
با تشکر
با سلام و عرض خسته نباشید
من و همسرم در مسابقات روزانه تابستان برنده شدیم ولی تاکنون وجهی بحسابمان واریز نشده لطفا پاسخ بدید که آیا واریز نمودید و مبلغ چقدره و یا اینکه هنوز واریز نشده ممنون
|
ایمیل |
hamidt2020@iran.ir |
|
نام کاربری |
hamidt20 |
|
نام |
حمید |
|
نام خانوادگی |
توکلی |
|
شماره تلفن ثابت |
03152662409 |
|
شماره تلفن همراه |
09364115292 |
|
استان |
اصفهان |
|
شهر |
شهرستان لنجان (زرین شهر)- شهر زاینده رود |
|
کد پستی |
8493175761 |
|
آدرس |
اصفهان- شهرستان لنجان (زرین شهر)- شهر زاینده رود- محله بیستجان- بلوار پیامر اعظم- خیابان گلشن 24- کوچه مسجد جامع- منزل توکلی- کد پستی: 8493175761 |
|
نام مسابقه |
|
|
شماره کارت و نام بانک (حتماً به نام شخص برنده باشد- در صورت عدم تطابق، عواقب به عهده برنده خواهد بود) |
شماره کارت 16 رقمی بانک صادرات به نام حمید توکلی قلعه تکی : 6037691541384756 |
سلام علیکم، با عرض خدا قوت خدمت تمامی عوامل سایت،ببخشید ولی متاسفانه روند اعلام برندگان مسابقات و ارسال جوایز بسیار طولانی و طاقت فرسا و ناامید کننده است لذا خواهشا" هر چه سریعتر به این موضوع رسیدگی شود و در روند اعلام برندگان و ارسال جوایز سرعت عمل به خرج دهید تا هم کاربران عزیز را از بابت پرداخت جوایز راحت کنید و هم کاربران سایت را بیشتر...
برای نمونه بعضی از دوستان پس از گذشت 3 ماه از روز برنده شدن هنوز جوایز خود را دریافت نکرده اند و این ناامید کننده است و از بین برنده اعتماد کاربران گرامی...
با تشکر،موفق باشید،التماس دعا،خدانگهدار...
نمیدونم چطوری امتیازم رو بالا ببرم🤔🤔🤔🤔
من در مسابقه مربوط به ماه محرم برنده شدم مبلغ جایزخ چقدراست ایا به حساب برندگان ریخته شده لطفا به صندوق پیام پاسخ دهید
با عرض سلام.چرا هیچ مسابقه ای جدیدا نتایجش اعلام نمیشه؟نه مسابقات فصل زمستان نه بهار نه مسابقات ماه رمضان!!!!!!
بنظرم روال قرعه کشی رو تغییر بدید و ماهانه باشه بهتر از فصلی هست
فرشید سنجری
شماره شبا:IR500190000000211292421004
سلام، وقتتون بخیر، طاعات و عبادات قبول
میخواستم بپرسم قرعه کشی ماهانتون غیزفعاله؟؟؟ چه موقع میتونیم مجدد در قرعه کشی ماهانه شرکت کنیم؟؟؟
امیدوارم کمک هزینه سفر به کربلا و سوریه ومکه در صف هدایاتون باشه ارزوی هر یک از ما میباشد
درود بر شما در خصوص مسابقات ونحوه وزمان مسابقه چطور هست مسابقه و قرعه کش خیلی وقتع شرکت میکنیم ولی اصلا مسابقه قرعه کشی برگزار نمیشود؟