انتقادات و پیشنهادات در مورد جوائز و مسابقات
سلام
چرا اصلا توی مسابقات روزانه برنده نمی شیم؟
چیز خاصی هم نیست ها، اما یه دلخوشی صدم ثانیه ایه
لطفا بررسی کنید، واگه تعداد شرکت کننده ها بالاست، تعداد برندگان رو هم اضافه نمایید
یادش بخیر سال های گذشته زود به زود برنده میشدیم
سلام
چرا اصلا توی مسابقات روزانه برنده نمی شیم؟
چیز خاصی هم نیست ها، اما یه دلخوشی صدم ثانیه ایه
لطفا بررسی کنید، واگه تعداد شرکت کننده ها بالاست، تعداد برندگان رو هم اضافه نمایید
یادش بخیر سال های گذشته زود به زود برنده میشدیم
سلام ان شالله شما هم برنده خواهید شد
از اینکه هنوز هم از کاربران خوب سایت هستید باعث افتخار و خرسندی ماست.
شما هر تعداد جواب صحیح بدهید شانس برنده شدن در قرعه کشی هر ده روز را بیشتر دارید.
توکل به خدا
سلام مدارک را یکی دو روز است که فرستادم اما پیامی در یافت نکردم؟
کسی اگر کارت بانکی نداشته باشد یا مدارک را دیر بفرستد ایا پذیرفتنی است یانه؟یا جوایز رد میشود؟
باتشکر
کسی اگر کارت بانکی نداشته باشد یا مدارک را دیر بفرستد ایا پذیرفتنی است یانه؟یا جوایز رد میشود؟
باتشکر
سلام
کاربر گرامی ایمیلی از طرف شما به دست ما نرسیده است لطفا به نکات زیر دقت نمائید
جهت دریافت جایزه به نکات زیر توجه کنید
1-در صورتی که قبلاً برنده نشده اید برای دریافت جوایز خود می بایست فایل زیر را که در قالب word می باشد دانلود،اطلاعات درخواستی را تکمیل کرده و آن را از طریق همان ایمیلی که با آن در سایت عضو شده اید، به پست الکترونیکی mosabeghat@rasekhoon.net ارسال فرمایید. پس از دریافت مدارک و ثبت آن در سیستم جوایز راسخون، یک کد مدرک برای شما ارسال خواهد شد.
"" دریافت فایل ضمیمه مشخصات کاربری ""
2- در صورتی که قبلاً مدارک ارسال کرده اید و کد به شما تعلق گرفته است، جایزه به صورت خودکار برای شما ثبت و ارسال می گردد.
3- مهلت ارسال مدارک، حداکثر دو هفته پس از اعلام برندگان مسابقه می باشد.
سلام
جوایز اردیبهشت ماه کی ارسال میشن ؟ بنده مستاجر هستم و باید منزل رو تخلیه کنم و در فاکتور آدرس منزل قدیم ثبت شده
مشخصات فاکتور شماره 38557
ودر قسمت انتقادات، سوالات و پیشنهادات فروشگاه مطرح کردم و چنین جواب گرفتم :
با سلام و تشکر
جوایز اردیبهشت ماه ارسال شده است. بسته بندی و ارسال جوایز قرعه کشی در بخش روابط عمومی توسط مسئول جوایز انجام میگردد.برای بررسی بیشتر درخواست خود را در تاپیک انتقادات و پیشنهادات جوایز مطرح بفرمایید.
لطفا راهنمایی نمایید
سلام دیگه به اون هایی که وبلاگ هاشون رو همیشه به روز می کنن جایزه و هدیه نقدی نمی دین؟؟؟
سلام
جوایز اردیبهشت ماه کی ارسال میشن ؟ بنده مستاجر هستم و باید منزل رو تخلیه کنم و در فاکتور آدرس منزل قدیم ثبت شده
مشخصات فاکتور شماره 38557
ودر قسمت انتقادات، سوالات و پیشنهادات فروشگاه مطرح کردم و چنین جواب گرفتم :
با سلام و تشکر
جوایز اردیبهشت ماه ارسال شده است. بسته بندی و ارسال جوایز قرعه کشی در بخش روابط عمومی توسط مسئول جوایز انجام میگردد.برای بررسی بیشتر درخواست خود را در تاپیک انتقادات و پیشنهادات جوایز مطرح بفرمایید.
لطفا راهنمایی نمایید
سلام
همانگونه که فرمودند جوایز رو ما ارسال کردیم .
سلام دیگه به اون هایی که وبلاگ هاشون رو همیشه به روز می کنن جایزه و هدیه نقدی نمی دین؟؟؟
سلام
مسئول محترم بخش وبلاگ جواب خواهند داد
باسلام من قبلا یه ساعت دیواری توقرعه کشی فروشگاهتون برنده شدم که برگشته خورده والان یه رومیزی قلم کاری تو برندگان مسابقات روزانه .من مدارکم رو ایمیل ولی گفتید به دستمان نرسیده من دوباره الان ارسال کردم .ممنون میشم دوتا رو باهم برام ارسال کنید
سلام
لطفا به صندوق پیامتون مراجعه کنید.
سلام .امروز جوایزم رو دریافت کردم .با تشکر
سوره نحلسره ۱۶ قران کریم میباشد که مسابقه مورح ۲۷ خردارد از این سوره طرح گردیده است
باسلام
مسوول محترم
میشه شماره فاکتور38785روازلیست فاکتورهای من حذف کنین اشتباهی زدم.باتشکر
سلام خسته نباشید نماز روزتون قبول درگاه حق
خواستم بدونم هدیه نقدی وبلاگ های برتر رو واریز کردین؟
با تشکر
با سلام و آرزوی قبولی طاعات
میخواستم بدونم که جوایز قرعه کشی اردیبهشت ماه فروشگاه کی ارسال میشه?
با تشکر
سلام خسته نباشید نماز روزتون قبول درگاه حق
خواستم بدونم هدیه نقدی وبلاگ های برتر رو واریز کردین؟
با تشکر
سلام بله واریز کردیم هم از وبلاگ های برتر و هم از کاربران و مدیران برتر انجمن .