انتقادات و پیشنهادات در مورد جوائز و مسابقات
سلام پس این جوایز کاربران برتر چی شد؟
نکنه سرکاریه؟😰😰😰😰😰😮😮😮😮😮
سلام پس این جوایز کاربران برتر چی شد؟
نکنه سرکاریه؟😰😰😰😰😰😮😮😮😮😮
عرض سلام و ادب و تبریک میلاد عصاره ی آفرینش...
همراه گرامی مدت مدیدی است اسامی به واحد مالی ارایه شده و ایشان در اسرع وقت اقدام خواهند کرد. لذا از صبر و شکیبایی و همراهی همه شما عزیزان تشکر می کنیم. ان شاالله این مهم هر چه سریعتر اتفاق خواهد افتاد.
عرض سلام و ادب حضور همه بزرگواران. ضمن تبریک میلاد عصاره ی آفرینش به اطلاع می رساند به دلیل فشردگی نمایشگاه ها و اینکه مسئول نمایشگاه و مسئول مسابقات تا روز گذشته به مدت 10 روز در نمایشگاه تهران حضور داشته و از امروز تا روز میلاد هم در نمایشگاه جمکران هستند و حجم کار بسیار زیاد است ان شا الله تا هفته آینده شکیبایی فرمایید.
از همه عزیزان دعوت می گردد غرفه راسخون را در مسجد مقدس جمکران همراهی فرمایید.
با آرزوی بهترین ها...
سلام من ماه قبل برنده ساعت دیواری تو فروشگاهتون شدم با کد رهگیری که دادید پیگیری کردم ولی جایزه به دست من نرسید توی پیگیری زده برگشت خورده در صورتی که من منزل بودم و تماس با پست گرفتم میگه نمی تونید ثابت کنید که منزل بودید ازشون خواهش کنید دوباره ارسال کنند
سلام وخدا قوت
در مسابقه ویژه مهدویت سوال اول ،گزینه چهارم حرف"و" می باشد ولی در بقیه سوال ها حرف"د" می باشد.
بعضی از کاربران در سوال اول نیز گرینه"د" را به جای "و" درج کرده اند.
و من الله توفیق
با سلام
جوایز برندگان طرح یا علی و یا محمد چه موقع ارسال می شود؟
سلام .
مدیر محترم،مدارک واسه چی فرستادم..بمن گفتی جزء کاربر برتر سری چهارم برنده شدی....هنوز هدیه ام نرسید...خواهش پیگیری نمایید !
باسلام من قبلا یه ساعت دیواری توقرعه کشی فروشگاهتون برنده شدم که برگشته خورده والان یه رومیزی قلم کاری تو برندگان مسابقات روزانه .من مدارکم رو ایمیل ولی گفتید به دستمان نرسیده من دوباره الان ارسال کردم .ممنون میشم دوتا رو باهم برام ارسال کنید
سلام .
مدیر محترم،مدارک واسه چی فرستادم..بمن گفتی جزء کاربر برتر سری چهارم برنده شدی....هنوز هدیه ام نرسید...خواهش پیگیری نمایید !
سلام
همراه گرامی مدت مدیدی است اسامی به واحد مالی ارایه شده و ایشان در اسرع وقت اقدام خواهند کرد. لذا از صبر و شکیبایی و همراهی همه شما عزیزان تشکر می کنیم. ان شاالله این مهم هر چه سریعتر اتفاق خواهد افتاد.
باسلام من قبلا یه ساعت دیواری توقرعه کشی فروشگاهتون برنده شدم که برگشته خورده والان یه رومیزی قلم کاری تو برندگان مسابقات روزانه .من مدارکم رو ایمیل ولی گفتید به دستمان نرسیده من دوباره الان ارسال کردم .ممنون میشم دوتا رو باهم برام ارسال کنید
سلام
لطفا به صندوق پیامتون مراجعه کنید.
باسلام
جناب بمانی
یکی بود،یکی نبود
سالهاقبل لیست جوایزارسالی رومیذاشتین روسایت اماالان دیگه اینکارانجام نمیشه
اگه امکان داره ازطریق پیامک کدارسال محصول روبه اطلاع فردبرنده برسونیدچی میشه؟
اصلا"مگه داریم؟مگه میشه؟خخخخخخ
البته کارنشدنداره امامیدونم که سرتون خیلی شلوغه ونوبته آرایشگاهتون رسیده.خخخخ
باسلام
جناب بمانی
یکی بود،یکی نبود
سالهاقبل لیست جوایزارسالی رومیذاشتین روسایت اماالان دیگه اینکارانجام نمیشه
اگه امکان داره ازطریق پیامک کدارسال محصول روبه اطلاع فردبرنده برسونیدچی میشه؟
اصلا"مگه داریم؟مگه میشه؟خخخخخخ
البته کارنشدنداره امامیدونم که سرتون خیلی شلوغه ونوبته آرایشگاهتون رسیده.خخخخ
سلام
بله درست میفرمائید اصولا قرعه کشی ماهانه به طور خودکار روتین برای همه ارسال میشه و اسامی و جوایز هم مشخصه
اما توی مسابقات دیگه ی خود سایت که انجام میشه و کسی جایزه ایی رو برنده میشه و برای کسی ارسال میکنیم قبول دارم باید اسامی رو بگذاریم.
ان شالله انجام خواهد شد
سلام
بنده مثل اينكه پارسال خرداد ماه توي يكي از مسابقات برنده شدم ولي متاسفانه الان اطلاع پيدا كردم.
امكانش هست برا دريافت جايزه، الان اقدام كنم؟؟؟؟
با سلام وتشکر برنامه های مسابقات مناسب مناسبتها می باشد ولی شاید قرعه کشی ها ایچنین نباشد.
سلام
بنده مثل اينكه پارسال خرداد ماه توي يكي از مسابقات برنده شدم ولي متاسفانه الان اطلاع پيدا كردم.
امكانش هست برا دريافت جايزه، الان اقدام كنم؟؟؟؟
سلام
کاربر گرامی فرصت شما تمام شده
مهلت ارسال مشخصات و مدارک، حداکثر یک ماه پس از اعلام برندگان آن مسابقه می باشد.
با تشکر