راسخون

انتقادات و پیشنهادات در مورد جوائز و مسابقات

catcat کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6699
|

سلام

هديه ي كاربر برتر بهمن ماه بنده هنوز به دستم نرسيده!!!

ممنون

با سلام،کاربر گرامی هدیه "کاربر برتر بهمن ماه " شما در تاریخ 1391/12/15 برای شما ارسال گردیده است.

اگر بخواهید که کد رهگیری را هم برایتان به صندوق پیامتان ارسال می کنیم.  با تشکر

تشکر می کنم از کاربر طلایی 1   بخاطر سریع جواب دادن کاربران بدهد /کار جناب عالی بود

راسخون یارهمیشه همراه

onehamed کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6061
|

ضمن سلام و عرض ادب ، خواهشمند است در صورت توان ، کد رهگیری مرسوله پستی من را در صندوق پیامم ارسال نمایید ( جایزه ارسالی مسابقه تصویر همراه )

با سپاس فراوان     موفق و موید باشید

nezarat_ravabet کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 917
|

با سلام

کاربر گرامی اسامی برندگان مسابقه نقاشی جشــنـواره عــکــس هـمـــراه ویـژه نـــــوروز 1392 اعلام گردید.

mina_k_h کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 12298
|

با سلام

کاربر گرامی اسامی برندگان مسابقه نقاشی جشــنـواره عــکــس هـمـــراه ویـژه نـــــوروز 1392 اعلام گردید.

با سلام و خسته نباشبید.

ببخشید پک تبلیغاتی حاوی چه چیزی هست؟

جوایز کی ارسال می شوند؟

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

من قبلا موقع دريافت جايزه كاربران كد مدارك رو براي جايزه نقاشي كودكان هم فرستادم. لازمه باز هم بفرستم؟

|
|

ضمن سلام و عرض ادب ، خواهشمند است در صورت توان ، کد رهگیری مرسوله پستی من را در صندوق پیامم ارسال نمایید ( جایزه ارسالی مسابقه تصویر همراه )

با سپاس فراوان     موفق و موید باشید

با سلام،کد رهگیری مرسولات پستی به صندوق پیامتان ارسال گردید.  با تشکر

|
|

من قبلا موقع دريافت جايزه كاربران كد مدارك رو براي جايزه نقاشي كودكان هم فرستادم. لازمه باز هم بفرستم؟

با سلام 

کاربر گرامی دیگر لازم نیست دوباره کد مدرک را ارسال کنید و ما همان دفعه اول جایزه شما را ثبت کردیم و انشاا.. بزودی برایتان ارسال خواهیم کرد.  با تشکر

|
|

با سلام

با سلام و خسته نباشبید.

ببخشید پک تبلیغاتی حاوی چه چیزی هست؟

جوایز کی ارسال می شوند؟

با سلام ،کاربر گرامی جوایز انتخابی برای نقاشی کودکان عبارتند از: کتاب داستان+cd بازی+بادبزن+خوشبو کننده 

و جوایز تا 2 هفته دیگر ارسال میگردد. با تشکر

always_rasekhoon کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 58
|

با سلام و احترام

با توجه به گذشت چند روز از ارسال سری جدید جوایز ، جایزه ی من بدستم نرسیده ، در صورت امکان کد رهگیری مرسوله را برای بنده ارسال کنید تا پیگیری کنم.

با تشکر

onehamed کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6061
|

ضمن سلام و عرض خسته نباشید ، هدفونی که برای بنده در لیست جوایز ارسالی بود ، هذفون  Stereo Headphone از مدل EP04 بود ، ولی هدفونی که امروز به دستم رسید از برند MONESTER و از مدل Md-210 است ، لطفاً پیگیری نمایید

با سپاس فراوان      موفق و موید باشید

salmanjavan کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11418
|

سلام و خسته نباشید

در اعلام برندگان مسابقه عکس نوروز نوشته بودید به تمام نقاشی ها یادبودی تعلق می گیرد ولی الان که به اسم اعلام کرده اید نام کاربری بنده نیست

من به دختر عمویم گفتم برنده شده ! حالا می بینم نیست

البته فکر می کنم از قلم افتاده باشد. چون نام کاربری سایر کاربران دیده می شود

ممنون اگر پیگیری نمایید

catcat کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6699
|

با عرض سلام وادب

برای برندگان پیش بینی فوتبال لازمست کد مدارک ارسال کنیم / ما چند بار در مسابقه پیش بینی فوتبال برنده شده ایم نه امتیازی اضافه شد ونه جایزه دریافت کردیم جریان این مسئله چیه ؟( در مورد نوع جایزه لطفاً توضیح بدهید)

راسخون یارهمیشه همراه

hamiddaneshvar کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 62
|

با سلام و خسته نباشيد . من ايميل قديميم مدت هاست كه پسوردش لو رفت و به سرقت رفت . الان ايميل جديدم رو چطور ميتونم جايگزين ايميل قبليم كنم ؟

با سلام

کاربر گرامی لطفاً مشکلتان را در تاپیک سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392 در میان بگذارید تا شما را راهنمایی کنند.

با تشکر

مرسي از راهنماييتون . 

nasirolmolkmosque کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 62
|

با سلام:

مدارک من مدارکم رابرای دریافت کر و جایزه، دوباره ارسال نموده ام . میشود اطلاع دهید که رسیده یا نه؟

doctor114 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5491
|

با عرض سلام وادب

برای برندگان پیش بینی فوتبال لازمست کد مدارک ارسال کنیم / ما چند بار در مسابقه پیش بینی فوتبال برنده شده ایم نه امتیازی اضافه شد ونه جایزه دریافت کردیم جریان این مسئله چیه ؟( در مورد نوع جایزه لطفاً توضیح بدهید)

راسخون یارهمیشه همراه

با سلام:

دوست عزیز و گرامی همراه تالار ورزش :

http://rasekhoon.net/forum/thread/730544/page1/

لطفا این لینک را خوانده و در جواب دوست گرامی rashon جواب خود را دریافت کنید ! درواقع شما اصلا یک بار هم برنده نشده اید !!!!!!!!!

سپاس