راسخون

انتقادات و پیشنهادات در مورد جوائز و مسابقات

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

نحوه دریافت جوائز

با عرض سلام و ادای احترام به همه کاربران عزیز سایت راسخون

جهت دریافت جایزه به نکات زیر توجه کنید

1- عضویت در سایت راسخون و داشتن نام کاربری الزامی است.

2-در صورتی که قبلاً برنده نشده اید برای دریافت جوایز خود می بایست فایل زیر را که در قالب word می باشد دانلود،اطلاعات درخواستی را تکمیل کرده و آن را از طریق همان ایمیلی که با آن در سایت عضو شده اید، به پست الکترونیکی mosabeghat@rasekhoon.net ارسال فرمایید. پس از دریافت مدارک و ثبت آن در سیستم جوایز راسخون، یک کد مدرک برای شما ارسال خواهد شد.

3- در صورتی که قبلاً مدارک ارسال کرده اید و کد به شما تعلق گرفته است، جایزه به صورت خودکار برای شما ثبت و ارسال می گردد.

4- مهلت ارسال  مدارک، حداکثر دو هفته پس از اعلام برندگان مسابقه می باشد.

5- پس از ارسال مدارک، ایمیل تائیدیه ظرف مدت 48 ساعت ارسال می گردد، عدم دریافت ایمیل تائیدیه، بمنزله ثبت نشدن مدارک می باشد.

6- جوائزی که شامل اعتبار حسنه، اعتبار پیامک، امتیاز اهدائی و یا مشابه آن باشد، به صورت خودکار به نام کاربری شما ظرف مدت 48 ساعت افزوده می شود.

7- جوائزی که به صورت کارت هدیه یا مبالغ ریالی هستند، به شماره کارت اعلام شده در مدارک و یا ایمیل شما، ارسال می گردند. پس لازم است نام بانک به همراه شماره کارتی که به نام برنده می باشد را به ما اعلام نمائید.

8- اگر برنده کارت شارژ شده اید، نوع شارژ (ایرانسل یا همراه اول) را در متن ایمیل به mosabeghat@rasekhoon.net ذکر کنید. در غیر این صورت، برحسب اپراتور تلفن همراه شما، یک کد شارژ ارسال می گردد. توجه کنید که حتماً کد مدارک باید داشته باشید (بند 2) .

9- دریافت جوائزی از قبیل کمک هزینه سفرهای زیارتی، وجه نقد، دوربین عکاسی و فیلمبرداری، لپ تاپ و امثال آن ها پس از هماهنگی با واحد روابط عمومی موسسه، به صورت حضوری قابل دریافت می باشد.

10- جوائز به هیچ عنوان قابل تغییر، انتقال و یا تعویض با دیگری نمی باشند.

11- در صورتی که از محل سکونت خود نقل مکان نموده ایدجهت اصلاح آدرس شما در سیستم جوائز، کافیست کد مدارک خود را به همراه آدرس جدید پستی به ایمیل mosabeghat@rasekhoon.net ارسال نمائید و در موضوع ایمیل قید شود برای اصلاح آدرس.

12- جوائز از طریق پست سفارشی ارسال می شوند و به محض ارسال، لیست آن در این قسمت قرار می گیرد.

لازم به ذکر است مدارک و ایمیل هایی که موارد فوق را رعایت نکرده باشد تأیید نشده و  عواقب به تعویق افتادن ارسال بر عهده برنده خواهد بود.

امیدواریم که در سال 1394 همه عزیزان شرکت کننده در مسابقات راسخون را بتوانیم به عنوان برنده اعلام نماییم .

13- امکان ارسال جوایز فقط در داخل کشور وجود دارد، از ارسال جایزه به خارج از ایران معذوریم.

always_rasekhoon کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 58
|

با سلام و ارادت

من در قرعه کشی نمایشگاه الیسیت مشهد در بهمن ماه برنده قرعه کشی شدم و کد مدرک به همراه درخواست تغییر پک رو با کیف دانشجویی فرستادم ، اما در لیست جدید ارسال جوایز نام من نبود؟

ممنون

sadeghfafi کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 2257
|

سلام

هديه ي كاربر برتر بهمن ماه بنده هنوز به دستم نرسيده!!!

ممنون

prompet کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4609
|

با سلام

به نظرم یکی از سوالات مسابقه امروز 4 فروردین گزینه صحیح 2 تا داشت

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با سلام

با سلام و تشکر

کدام سوال؟

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با سلام و ارادت

من در قرعه کشی نمایشگاه الیسیت مشهد در بهمن ماه برنده قرعه کشی شدم و کد مدرک به همراه درخواست تغییر پک رو با کیف دانشجویی فرستادم ، اما در لیست جدید ارسال جوایز نام من نبود؟

ممنون

با سلام و تشکر

متأسفانه جایزه شما به دلیل دریافت نکردن ایمیل، ارسال نشده بود. هم اکنون جایزه را برایتان ثبت کردیم و در سری بعدی ارسال، قرار خواهد گرفت.

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام

هديه ي كاربر برتر بهمن ماه بنده هنوز به دستم نرسيده!!!

ممنون

با سلام و تشکر

شاید به خاطر تعطیلات نوروزی بوده. اگر می توانید به پست منطقه تان مراجعه کنید.

fazli1184r132 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4054
|

ضمن سلام و ارادت و احترام

می خواستم بدونم جوایز مسابقات عیدانه برای هر 10 نفر برنده هستش یا برای نفر اول؟

با تشکر

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با تشکر

با سلام و تشکر

دوست عزیز این جایزه فقط برای نفر اول است

onehamed کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6061
|

با تشکر

با سلام و تشکر

اوووووووووو ، من رو بگو خوش حال شدم ! (البته 200 امتیازم بد نیست ؟!) ولی چرا ننوشته اید ؟

frinaz کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 289
|

سلام بنده هم مي خواستم كه جايزه ام كه دفتر خاطرات فانتزي + پك اسماءالحسني در مسابقه خاطره نويسي بود را با امتياز عوض كنم يعني تقريبا مي شود 16 يا 17هزار حسنه . لطفا درخواست من را بپذيريد ممنون ميشوم

با سلام ، کاربر گرامی 2800 امتیاز(معادل 14000 حسنه ) به جای جوائز مسابقه، برایتان منظور خواهیم کرد. در صورت تأیید نهایی شما، این کار را برایتان انجام دهیم.

سلام بله اين كار را انجام دهيد فقط اگر امكانش هست 3000 امتيازش كنيد ممنون مي شوم

پيشاپيش سال جديد را به شما و همه راسخوني هاي عزيز تبريك عرض مي نمايم انشاالله سالي سرشار ازموفقيت داشته باشيد

سلام

ممنونم. سال نو را نیز به شما و همه کاربران تبریک عرض می کنم.

با درخواست شما موافقت می گردد.

با سلام

ببخشيد امتياز هنوز اضافه نشده است كي اضافه مي شود؟

با تشكر

prompet کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4609
|

با سلام

با سلام و تشکر

کدام سوال؟

شماره سوال دقیق یادم نمی یاد ولی سوالی بود که درباره پایتخت خوزستان وشوشتر بود که فکر کنم هم گزینه 1 وهم گزینه 2 درست بودند.

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با تشکر

با سلام و تشکر

اوووووووووو ، من رو بگو خوش حال شدم ! (البته 200 امتیازم بد نیست ؟!) ولی چرا ننوشته اید ؟

سلام

بازم خوشحال باشید چون از بین تعداد زیادی شرکت کننده، برنده شده اید. این امتیاز به صورت خودکار اضافه می شود. برای مسابقات آتی حتما مورد را به مسئول مربوطه یادآوری خواهم کرد.

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با سلام

با سلام و تشکر

کدام سوال؟

شماره سوال دقیق یادم نمی یاد ولی سوالی بود که درباره پایتخت خوزستان وشوشتر بود که فکر کنم هم گزینه 1 وهم گزینه 2 درست بودند.

سلام

قرعه کشی را انجام ندادیم تا این موضوع بررسی شود. ممنون از توجه شما

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام بنده هم مي خواستم كه جايزه ام كه دفتر خاطرات فانتزي + پك اسماءالحسني در مسابقه خاطره نويسي بود را با امتياز عوض كنم يعني تقريبا مي شود 16 يا 17هزار حسنه . لطفا درخواست من را بپذيريد ممنون ميشوم

با سلام ، کاربر گرامی 2800 امتیاز(معادل 14000 حسنه ) به جای جوائز مسابقه، برایتان منظور خواهیم کرد. در صورت تأیید نهایی شما، این کار را برایتان انجام دهیم.

سلام بله اين كار را انجام دهيد فقط اگر امكانش هست 3000 امتيازش كنيد ممنون مي شوم

پيشاپيش سال جديد را به شما و همه راسخوني هاي عزيز تبريك عرض مي نمايم انشاالله سالي سرشار ازموفقيت داشته باشيد

سلام

ممنونم. سال نو را نیز به شما و همه کاربران تبریک عرض می کنم.

با درخواست شما موافقت می گردد.

با سلام

ببخشيد امتياز هنوز اضافه نشده است كي اضافه مي شود؟

با تشكر

با سلام و تشکر

هم اکنون اضافه شد.