سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
در « اینجا » طرحی رو عنوان کردم، ممنون میشم نظرتونو بگید و اینکه ان شالله این طرح، اِعمال خواهد شد یا خیر؟
با سپاس
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
از مشارکت فعال و نقطه نظرات ارائه شده ممنونیم
پیشنهادات مطروحه با مسئولین ذیربط در میان گذاشته شده و نتایج اتخاذ گردیده حضورتان اعلام خواهد شد.
امیدواریم بتوانیم بهره برداری شایسته و درخوری از آنچه جنابعالی در اختیار راسخون قرار داده اید داشته باشیم
یا حق
موفق و سر افراز باشید
با سلام و خسته نباشید
فکر میکنم چند وقتی هست که همه کاربران سایت معترض هستند نسبت به اینکه نمیتوانند نام کاربری خودشان را تغییر دهند .یکی از سایت های رقیب راسخون چند سالی است که این موارد (شناسه کاربری-تغییر پست الکترونیک-نام مستعار چت-نام مستعار وبلاگ-نام مستعار ثبت مطالب)را برای کاربران خود در نظر گرفته فکر نمیکنید که زمان ان رسیده که راسخون هم مثل سایت های دیگر یک مقدار پیشرفته تر عمل کند؟من چندین مرتبه دیدم که دوستان این مسئله را عنوان کرده اند ولی هربار از جانب شما گفته شده که در اینده انجام میشود.خواستم بدانم این اینده دقیقا چه زمانی است؟
با تشکر
ضمن عرض سلام و تشکر از نظرات خوب شما
معمولاً کم اتفاق می افتد که نام کاربری تغییر کند. چون خصوصیت بارز نام کاربری، ثابت بودن آن است. کاربران شما را با آن اسم می شناسند. امکان تغییر ایمیل فراهم شده است. به دلیل مسائل امنیتی ما این کار را برایتان انجام می دهیم. کافیتس ایمیل جدید خود را به ما اعلام کنید تا اصلاح شود.
در مورد وبلاگ ها، نام و نام خانوادگی خود را در پروفایل تغییر دهید، در وبلاگ نیز اعمال می شود ولی اینکه می فرمائید سیستم آن کاملاً مجزا باشد، صراحتاً عرض می کنم، در حال حاضر امکان پذیر نیست. چون تغییرات و اصلاحیات زیادی برای سایت وجود دارد که اولویت بیشتر دارند حساس تر هستند. اما مواردی که فوری هستند و واقعاً در حال حاضر لازم است را اگر اعلام کنید، حتماً پیگیری خواهیم کرد.
موفق باشید
با سلام و تشکر بابت اینکه صبورانه به سوالات و انتقادات ما کاربران پاسخگو هستید
این فرمایشی که شما فرمودین مبنی بر اینکه نام کاربری باید ثابت باشد درست ولی باید به نظرم برای سیستم تعریف کرد که امکان تغییر نام کاربری وجود داشته باشد در حالی که با تغییر نام کاربری تغییری در اطلاعات فردی به وجود نیاید .اگر میبینید که قریب به اتفاق کاربران بر روی تغییر نام کاربری اصرار دارند به این دلیل است که در موقع ثبت نام در سیستم ،هر نام کاربری که وارد میشده از طرف سیستم پیام خطا داده شده که این نام کاربری در سیستم است و شاید به دلیل بی دقتی از سوی کاربر ویا...در انتخاب نام کاربری دقت نشده که البته باید ذکر کنم که انتخاب نام کاربری بنده کاملا با رضایت خودم البته در ان زمان بوده ولی قصدم از طرح این موضوع این است که بنا نمیشود چون حالا به دلیل سلیقه فرد در ان موقع یا بی دقتی و یا ... نام کاربری غیرقابل تغییر باشد و راهی هم برای تغییر ان نباشد
در مورد تغییر نام در پروفایل باید عرض کنم که بنده همین کار را کرده ام ولی اگر توجه کرده باشید هنگام ساختن وبلاگ در قسمت وبلاگ هایی که به تازگی ساخته شده اند نام نویسنده همان نام کاربری فرد است و این قسمت را هیچ جور نمیشود تغییر داد مگر با تغییر نام کاربری
با تشکر
با سلام و خسته نباشید
چرا دیگر به امتیاز دادن به مطالب و مقالات حسنه و امتیازی برای کاربر منظور نمیشود؟
آیا به این وضعیت دیگر میشود حسنه کسب کرد؟
با سلام و خسته نباشید
چرا دیگر به امتیاز دادن به مطالب و مقالات حسنه و امتیازی برای کاربر منظور نمیشود؟
آیا به این وضعیت دیگر میشود حسنه کسب کرد؟
همراه گرامی و دوست عزیز ضمن سلام وعرض ادب
رای دهی به محتوای سایت اغلب بدون مطالعه آن و صرفا جهت کسب امتیاز انجام می شود در حالیکه مطالعه و دریافت مفاهیم محتوا بسیار با ارزش تر است، لذا کاربران محترمی که محتوای مختلف سایت را مطالعه نمایند، می توانند با ارسال نظرات سازنده به کسب امتیازی معادل با 5 برابر رای دهی بپردازند.
از طرف دیگر، روش های کسب امتیاز در راسخون بسیار متنوع است، ارسال مطالب کاربردی و متنوع در انجمن البته مطابق با "قوانین فعالیت در انجـمن راسـخون(کاربران/مدیران)" ، شرکت و برنده شدن در مسابقات، شرکت در نظر سنجیها و ...
با تشکر
موفق باشید
با عرض سلام خدمت شما جناب آقای نجاران . قبلا از شما کمال تشکر و قدردانی را دارم
من در مسابقه پازل شرکت کردم و تصویری رو امیل کردم به آدرس report@rasekhoon.net اگر امکان داره بفرمائید که امیل به دست همکارانتان رسیده یا خیر
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام و احترام
با توجه به نزدیک شدن ایام سوگواری و ورود به ماه محرم الحرام و ایام عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(علیه السلام)
خواهشمند است نسبت به غیر فعال نمودن تاپیک هایی نظیر جُک و طنز و ... در ایام ماه محرم و صفر اقدام گردد.
با سپاس
خسته نباشید
بنده حقیر در مسابقه 7 آبان برنده شارژ 2000 تومانی شده ام . برای دریافت آن باید چیکار کنم؟
خسته نباشید
بنده حقیر در مسابقه 7 آبان برنده شارژ 2000 تومانی شده ام . برای دریافت آن باید چیکار کنم؟
با سلام و تبریک
جهت مشاهده نحوه دریافت جوائز، به لینک ذیل مراجعه نمائید:
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام و احترام
با توجه به نزدیک شدن ایام سوگواری و ورود به ماه محرم الحرام و ایام عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(علیه السلام)
خواهشمند است نسبت به غیر فعال نمودن تاپیک هایی نظیر جُک و طنز و ... در ایام ماه محرم و صفر اقدام گردد.
با سپاس
با سلام و عرض ادب و احترام
با همه احترامی که به نظر شما دارم کاملا با اون مخالفم.
شما ممکنه یک فرد کاملا مذهبی باشید و در طول ماه محرم هم اصلا سراغ چنین تاپیکهایی نروید. ممکنه بعضی اشخاص حتی خیلی مذهبی نباشن و خیلی هم به عزاداری و سوگواری علاقمند باشند. ولی کاربران سایت از سلایق و عقاید مختلفی هستند و غیر فعال کردن این تاپیکها نه تنها باعث جاذبه سایت نمیشه بلکه ممکنه دافعه زیادی داشته باشه.
دو ماه کامل بدون طنز و سرگرمی! من باورم نمیشه در این دو ماه کسی اینقدر مقید باشه که به طور کلی خنده و شادی رو از زندگیش حذف کنه.
فکر نمی کنم نوشتن و یا خواندن چند جوک در ایام محرم و صفر اهانتی نسبت به ساحت مقدس اباعبدالله الحسین علیه السلام باشه. البته این موارد کمتر باشه بهتره ولی من با حذف و غیر فعال کردن اونها مخالفم.
اگه بخواهیم اینگونه عمل کنیم در طول سال مناسبتهای زیادی هست که باید در اونها این تاپیکها قفل بشه. مثل ایام فاطمیه و شهادت ائمه و ...........
به نظرم تو این جور موارد افراط و تفریط خیلی خیلی به دین و مذهب ما آسیب می رسونه.
با تشکر از شما
با سلام
در مسابقه روزانه سایت برنده کارت شارژ دو هزار تومانی شدم.
لطفا نحوه ی دریافت آن را اطلاع دهید.
ممنون
با عرض سلام خدمت شما جناب آقای نجاران . قبلا از شما کمال تشکر و قدردانی را دارم
من در مسابقه پازل شرکت کردم و تصویری رو امیل کردم به آدرس report@rasekhoon.net اگر امکان داره بفرمائید که امیل به دست همکارانتان رسیده یا خیر
همراه و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از حضور و مشارکت فعال شما در راسخون، امیدوارم تاخیر پیش آمده در پاسخگویی که به علت بروز اشکال فنی در میل سرور مربوطه پیش آمد را عفو بفرمایید.
ایمیل شما دریافت شده است.
موفق و سلامت باشید
با سلام
در مسابقه روزانه سایت برنده کارت شارژ دو هزار تومانی شدم.
لطفا نحوه ی دریافت آن را اطلاع دهید.
ممنون
با سلام و تبریک
جهت مشاهده نحوه دریافت جوائز، به لنیک ذیل مراجعه نمائید:
با سلام. لطفا امروز پاسخ مشاوره های بخش موبایل رو بدین . با تشکر
با سلام میخواستم درخواست هایی رو برای بهتر و زیباتر شدن عملکرد سایتتان بدهم.
1- همانطور که میدانید تمامی کاور های cd و dvd های فروشگاه راسخون به یک شکل می باشند من درخواست دارم کاور هر یک از محصولات متفاوت باشد و تصویر همان محصول روی کاور و cd و dvd باشد.
2- تنوع کالا ها و بازی های فروشگاه را بیشتر کنید. بازی های ایرانی را در فروشگاه قرار دهید.
3- امکان ارسال مقاله را نیز فعال نمایید.
با تشکر