سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
با سلام
پیشنهادی در مورد آموزش آنلاین زبان اینگلسی داشتم اگر برای سایتتون امکانش رو داره.
من خودم دانشجوی ارشد آموزش زبان هستم و دوست دارم که با سایتتون که بیشتر از 4 سال است که عضوم همکاری مفیدی داشته باشم
در پناه خدا
سلام نظر مسئول محترم راسخون راجب این مطلب چیه؟
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=201487
با سلام
موارد منفی که در این لینک اشاره شده شامل افت سایت راسخون، نابودی، رتبه نگران کننده و ... کاملاً نامعتبر و بدون سند است. زیرا در همان زمان که انتشار یافته بود، دقیقاً به خاطر دارم که سایت راسخون در چه وضعیت مطلوب و خوبی قرار داشت.
با سلام
موارد منفی که در این لینک اشاره شده شامل افت سایت راسخون، نابودی، رتبه نگران کننده و ... کاملاً نامعتبر و بدون سند است. زیرا در همان زمان که انتشار یافته بود، دقیقاً به خاطر دارم که سایت راسخون در چه وضعیت مطلوب و خوبی قرار داشت.
عکس العمل راسخون چی بود نسبت به این مطلب؟
نمیشه که علیه راسخون یچیزی بگن و بعدش هیچ اقدامی نشه...
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام و احترام
خواهشمند است فُرم دکمه پاسخ موجود در صفحات تاپیک را اصلاح فرمایید [تا حالا چند بار اتفاق افتاده که میخاستم سریع روی دکمه تشکر بزنم، روی تکه جدا شده دکمه پاسخ زدم. ضمن اینکه نمود خوبی هم نداره]
عرض دیگه ای که داشتم: زحمت بکشید لینک زیر را [به عنوان خبر مهم] در مجموعه لینکهای چرخشی قرار بدید:
http://rasekhoon.net/forum/post/show/782320/1473035
با سپاس
با سلام و خسته نباشید
فکر میکنم چند وقتی هست که همه کاربران سایت معترض هستند نسبت به اینکه نمیتوانند نام کاربری خودشان را تغییر دهند .یکی از سایت های رقیب راسخون چند سالی است که این موارد (شناسه کاربری-تغییر پست الکترونیک-نام مستعار چت-نام مستعار وبلاگ-نام مستعار ثبت مطالب)را برای کاربران خود در نظر گرفته فکر نمیکنید که زمان ان رسیده که راسخون هم مثل سایت های دیگر یک مقدار پیشرفته تر عمل کند؟من چندین مرتبه دیدم که دوستان این مسئله را عنوان کرده اند ولی هربار از جانب شما گفته شده که در اینده انجام میشود.خواستم بدانم این اینده دقیقا چه زمانی است؟
با تشکر
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
در « اینجا » طرحی رو عنوان کردم، ممنون میشم نظرتونو بگید و اینکه ان شالله این طرح، اِعمال خواهد شد یا خیر؟
با سپاس
با سلام
عکس العمل راسخون چی بود نسبت به این مطلب؟
نمیشه که علیه راسخون یچیزی بگن و بعدش هیچ اقدامی نشه...
سلام
مسئولین در آن زمان اینطور صلاح دیدند که عکس العملی نشان ندهند و برخوردی صورت نگیرد.
با سلام و خسته نباشید
فکر میکنم چند وقتی هست که همه کاربران سایت معترض هستند نسبت به اینکه نمیتوانند نام کاربری خودشان را تغییر دهند .یکی از سایت های رقیب راسخون چند سالی است که این موارد (شناسه کاربری-تغییر پست الکترونیک-نام مستعار چت-نام مستعار وبلاگ-نام مستعار ثبت مطالب)را برای کاربران خود در نظر گرفته فکر نمیکنید که زمان ان رسیده که راسخون هم مثل سایت های دیگر یک مقدار پیشرفته تر عمل کند؟من چندین مرتبه دیدم که دوستان این مسئله را عنوان کرده اند ولی هربار از جانب شما گفته شده که در اینده انجام میشود.خواستم بدانم این اینده دقیقا چه زمانی است؟
با تشکر
ضمن عرض سلام و تشکر از نظرات خوب شما
معمولاً کم اتفاق می افتد که نام کاربری تغییر کند. چون خصوصیت بارز نام کاربری، ثابت بودن آن است. کاربران شما را با آن اسم می شناسند. امکان تغییر ایمیل فراهم شده است. به دلیل مسائل امنیتی ما این کار را برایتان انجام می دهیم. کافیتس ایمیل جدید خود را به ما اعلام کنید تا اصلاح شود.
در مورد وبلاگ ها، نام و نام خانوادگی خود را در پروفایل تغییر دهید، در وبلاگ نیز اعمال می شود ولی اینکه می فرمائید سیستم آن کاملاً مجزا باشد، صراحتاً عرض می کنم، در حال حاضر امکان پذیر نیست. چون تغییرات و اصلاحیات زیادی برای سایت وجود دارد که اولویت بیشتر دارند حساس تر هستند. اما مواردی که فوری هستند و واقعاً در حال حاضر لازم است را اگر اعلام کنید، حتماً پیگیری خواهیم کرد.
موفق باشید
سلام لطفا صندوق پیامتان را چک کنید ممنون
با سلام و خسته نباشید
با تشکر
معمولاً کم اتفاق می افتد که نام کاربری تغییر کند. چون خصوصیت بارز نام کاربری، ثابت بودن آن است. کاربران شما را با آن اسم می شناسند. امکان تغییر ایمیل فراهم شده است. به دلیل مسائل امنیتی ما این کار را برایتان انجام می دهیم. کافیتس ایمیل جدید خود را به ما اعلام کنید تا اصلاح شود.
در مورد وبلاگ ها، نام و نام خانوادگی خود را در پروفایل تغییر دهید، در وبلاگ نیز اعمال می شود ولی اینکه می فرمائید سیستم آن کاملاً مجزا باشد، صراحتاً عرض می کنم، در حال حاضر امکان پذیر نیست. چون تغییرات و اصلاحیات زیادی برای سایت وجود دارد که اولویت بیشتر دارند حساس تر هستند. اما مواردی که فوری هستند و واقعاً در حال حاضر لازم است را اگر اعلام کنید، حتماً پیگیری خواهیم کرد.
موفق باشید
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام و احترام
پیرو درخواست کاربر فوق، مبنی بر تغییر نام کاربری، پیشنهاد بنده اینه که تغییر نام کاربری لحاظ بشه منتها به تعداد معدود مثلاً کاربر حق داشته باشه یک بار یا حداکثر دوبار درخواست تغییر نام کاربری بده.
پیشاپیش از بذل توجه و مساعدتی که خواهید نمود سپاسگزارم
سلام لطفا صندوق پیامتان را چک کنید ممنون
سلام متاسفانه تا خواستم پاسخ بدم قطع شد
ممنون
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام و احترام
خواهشمند است فُرم دکمه پاسخ موجود در صفحات تاپیک را اصلاح فرمایید [تا حالا چند بار اتفاق افتاده که میخاستم سریع روی دکمه تشکر بزنم، روی تکه جدا شده دکمه پاسخ زدم. ضمن اینکه نمود خوبی هم نداره]
عرض دیگه ای که داشتم: زحمت بکشید لینک زیر را [به عنوان خبر مهم] در مجموعه لینکهای چرخشی قرار بدید:
http://rasekhoon.net/forum/post/show/782320/1473035
با سپاس
همراه گرامی و دوست محترم ضمن سلام و عرض ادب
مراتب جهت اصلاح وضعیت پیش آمده در دکمه های پست ها به واحد فنی ابلاغ گردید.
در ارتباط با تاپیک درخواستی برای درج در لینک چرخشی، خبر مذکور در زمان وقوع توسط واحد خبر بطور کامل پوشش داده شده است.
با تشکر فراوان
موفق باشید
با سلام
پیشنهادی در مورد آموزش آنلاین زبان اینگلسی داشتم اگر برای سایتتون امکانش رو داره.
من خودم دانشجوی ارشد آموزش زبان هستم و دوست دارم که با سایتتون که بیشتر از 4 سال است که عضوم همکاری مفیدی داشته باشم
در پناه خدا
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
از مشارکت مسئولانه و حضور فعال جنابعالی سپاسگزاریم
امکان برگزاری دوره های آموزشی در انجمن راسخون وجود دارد، برای این منظور تالار مناسب انتخاب شده و در قالب پست های انجمن، فایل های صوتی و ویدئویی و برگزاری آزمون های دوره ای و پایانی و ... دوره آموزشی اجرا می گردد.
نمونه هایی از دوره های برگزار شده در ذیل آمده است، لطفا آنها را مشاهده و در صورت تمایل به همکاری در این قالب موضوع را در تاپیک جاری اطلاع دهید:
دوره آموزشی طراحی وب سایت خبری با ASP.Net
دوره آموزش مبانی امنیت در کامپیوتر و اینترنت
تاپیک ها و مطالب مرتبط با طرح بها(دوره دوم)
منتظر دریافت پیشنهادات و نقطه نظرات شما هستیم
با تشکر فراوان
با سلام و خسته نباشید
با تشکر
موفق باشید
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام و احترام
پیرو درخواست کاربر فوق، مبنی بر تغییر نام کاربری، پیشنهاد بنده اینه که تغییر نام کاربری لحاظ بشه منتها به تعداد معدود مثلاً کاربر حق داشته باشه یک بار یا حداکثر دوبار درخواست تغییر نام کاربری بده.
بنده هم همچین درخواستی داشتم [در پیام عنوان کرده بودم]، نمیخام تا آخر "تنها" بمونم. اشتباه شد . خواهش میکنم در مورد بنده، ترتیب اثر بدید. ضمن اینکه بنده هنوز کاربر "تازه وارد" هستم و کسی به اون صورت منِ حقیر رو نمیشناسه!
پیشاپیش از بذل توجه و مساعدتی که خواهید نمود سپاسگزارم
همراه گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
نام کاربری به عنوان موجودیتی یکتا و شناسه ای منحصر بفرد در پرتال راسخون در نظر گرفته می شود و همانند بسیاری از سایت ها نظیر یاهو یا گوگل امکان تغییر آن وجود ندارد، در ضمن اگر نام کاربری تغییر کند ، اطلاعات مربوط به تعداد دفعات تغییر در چه موجودیتی باید ذخیره گردد؟
در ارتباط با درخواست مطروحه در صندوق پیام، همانگونه که درخواست گردید، لطف بفرمایید اطلاعات کلیه فیلد های 2 حساب کاربری را مشابه یکدیگر تکمیل فرمایید و درخواست خود را مجددا در صندوق پیام ارسال نمایید تا سریعا ترتیب اثر داده شود.
موفق و شاد باشید