سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
سلام و تشکر
ممنونم میشم در مورد تازه های انجمن توضیح مختصری بدین ؟؟
مدیر و همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از حضور فعال و مشارکت ارزنده سرکار
پانل سمت راست بخش "تازه های انجمن" همان آخرین مطالب ارسالی کاربران است که در حال حاضر با تاخیر بروز رسانی می شود و این مشکل در روز شنبه پیگیری و رفع خواهد شد.
پانل سمت چپ نیز مشتمل بر تعدادی از تاپیک های مهم و کاربردی است که به صورت دستی قابل بارگذاری می باشد و نوعی تبلیغات از مطالب مهم انجمن است. محتوای این پانل در حال حاضر به صورت آزمایشی بارگذاری شده است.
موفق و سلامت باشید
روابط عمومی عزیز سلام
بعد از یک مدت دوری بخاطر مشکلات اولین پیشنهاد رو میخوام برای سایت راسخون بدم یادتان هست فجر کارت !!
یک طرحی بود فجر کارت دوستان با امتیازاتشون و حسنه هاشون میخریدن خیلی وقته خبری نیست من پیشنهاد فجر کارت پااییزی رو میدم بهتون چون میدونم استقبالی میشه در حد لالیگا بخصوص اینکه خیلی از دوستان این مدت با فعالیت هایشان خستگی زحماتشان گرفته میشود امیدوارم روی این پیشنهاد فکر کنین ...
hakan_01
روابط عمومی عزیز سلام
بعد از یک مدت دوری بخاطر مشکلات اولین پیشنهاد رو میخوام برای سایت راسخون بدم یادتان هست فجر کارت !!
یک طرحی بود فجر کارت دوستان با امتیازاتشون و حسنه هاشون میخریدن خیلی وقته خبری نیست من پیشنهاد فجر کارت پااییزی رو میدم بهتون چون میدونم استقبالی میشه در حد لالیگا بخصوص اینکه خیلی از دوستان این مدت با فعالیت هایشان خستگی زحماتشان گرفته میشود امیدوارم روی این پیشنهاد فکر کنین ...
hakan_01
سلام کاربر گرامی
با سلا م اگر امکانش هست عکس های که از زیارت گاه ها گرفته شده رو قرار بدید با ذکر نام و مکان امام زادگان
با تشکر
با سلام خدمت مسئول محترم روابط عمومی
خواستم بدونم جدیدا روند امتیاز دهی فرق کرده است؟
با تشکر
با عرض سلام خدمت شما ..........
تعداد زیادی از پستهای من از مداهان وشخصیتهای دینی و مذهبی پاک شده اند و هیچ گونه امتیازی به اون تعلق نگرفته است ..........
میخاستم بدونم دلیل لون چیست.........با تشکر
با سلا م اگر امکانش هست عکس های که از زیارت گاه ها گرفته شده رو قرار بدید با ذکر نام و مکان امام زادگان
با تشکر
سلام کاربر گرامی
تصاویر، تحویل واحد مروبطه شده و در حال ویرایش، درج نام کاربران و بارگذاری برحسب استان می باشند.
با تشکر
سلام کاربر گرامی
منظور شما در کدام قسمت است؟ پیش از اینکه وارد محیط کاربری شوید، به قسمت عضویت رفته و در سمت چپ، نحوه امتیازدهی را مشاهده خواهید کرد.
با عرض سلام خدمت شما ..........
تعداد زیادی از پستهای من از مداهان وشخصیتهای دینی و مذهبی پاک شده اند و هیچ گونه امتیازی به اون تعلق نگرفته است ..........
میخاستم بدونم دلیل لون چیست.........با تشکر
با سلام
طبق بررسی انجام شده از واحد نظارت، پستی از شما حذف نشده است.
با سلام و خسته نباشید.
جا داره که بنده هم بابت تغییرات بوجود آمده در صفحه انجمن ها تشکر کنم.
فقط یک نکته که به نظر من مهم هست در قسمت آخرین پستها خوبه که زمان گذاشتن پست نیز نشون داده بشه.
با تشکر.
با سلام و خسته نباشید.
جا داره که بنده هم بابت تغییرات بوجود آمده در صفحه انجمن ها تشکر کنم.
فقط یک نکته که به نظر من مهم هست در قسمت آخرین پستها خوبه که زمان گذاشتن پست نیز نشون داده بشه.
با تشکر.
با سلام و احترام
بنده هم از توجه و دقت نظر شما به بخش انجمن ها سپاسگزارم. قابلیت انتقال تاپیک نیز برای مدیران فعال شده است که نحوه استفاده از حضورتان معرفی خواهد شد.
در خصوص فیلد زمان ارسال، در حال بررسی هستیم که آیا واقعا نیاز است یا خیر.
موفق باشید
سلام و خسته نباشید خدمت جناب آقای کیانی.
ممنون میشم صندوق پیامتون رو چک کنید.
با تشکر.
سلام و خسته نباشید خدمت جناب آقای کیانی.
ممنون میشم صندوق پیامتون رو چک کنید.
با تشکر.
سلام علیکم
شما هم خسته نباشید
پاسخ به صندوق پیامتان ارسال شد.
با تشکر
سلام کاربر گرامی
منظور شما در کدام قسمت است؟ پیش از اینکه وارد محیط کاربری شوید، به قسمت عضویت رفته و در سمت چپ، نحوه امتیازدهی را مشاهده خواهید کرد.
باسلام. چرا در پنل سمت چپ نوشته شده پست های ارسالی انجمن: 6 امتیاز ولی امتیازی که الآن به پست های ارسالی انجمن می دهید 5 امتیاز است.
میخواستم درخواست یک مسابقه در تالار دین و اندیشه بدهم
نرم افزار متنی که لینکش در زیر امده از چند منبع در رابطه با
گناه برگرفته از سایت پرسمان و کتاب گناه شناسی استاد محسن قراءتی است
که بنده بصورت نرم افزار متنی(اتورانی) ساخته ام
خواستم اگر موافقت بشود در زیر تالار دین اندیشه لینک نرم افزار بذارم
و کاربران هم پس از مطالعه به چندین سوال مرتبط پاسخ دهند
و امتیازاتی هم در نظر گرفته شود
و مسابقه برگذار گردد
با تشکر
http://www.7upload.ir/uploads/r87163_gonah_shenasi.rar