سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
سلام
در مورد مسابقه عکاسی آسمان شهر.... ما می توانیم متن دلخواه داخل عکس بگذاریم ؟
یا علی
سلام
در مورد مسابقه عکاسی آسمان شهر.... ما می توانیم متن دلخواه داخل عکس بگذاریم ؟
یا علی
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
درج متن در تصاویر بشرطی که به محتوای اصلی تصویر خدشه وارد نسازد، بلا مانع است.
خواهشمند است پست مربوط به مسابقه را با دقت مطالعه نمایید:
با تشکر
سلام
دو ماه قبل برنده شدم با یک نرم افزار + کد تخفیف (هدیه ویژه) رفتم سایت پرینت عکس 10 مورد را انتخاب کردم و پول واریز کردم قرار بود در تاریخ 1392/06/31 ارسال شود ، هنوز بدستم نرسید ... چرا ؟
لطفاً پیگیری نمائید . // باتشکر
سلام
دو ماه قبل برنده شدم با یک نرم افزار + کد تخفیف (هدیه ویژه) رفتم سایت پرینت عکس 10 مورد را انتخاب کردم و پول واریز کردم قرار بود در تاریخ 1392/06/31 ارسال شود ، هنوز بدستم نرسید ... چرا ؟
لطفاً پیگیری نمائید . // باتشکر
با سلام
تصاویر چاپ شده از سوی همان شرکت ارسال می شود و باید از عکس پرینت آن را پیگیری نمایید. اگر پک نرم افزاری را دریافت ننموده اید، فردا موضوع بررسی می شود.
با سلام خدمت مسئول محترم راسخون
ببخشید کی امتیازات کاربران برتر به حساب کاربری اضافه می شود؟
با سلام خدمت مسئول محترم راسخون
ببخشید کی امتیازات کاربران برتر به حساب کاربری اضافه می شود؟
ان شاء ا... در ساعات اداری فردا امتیازات تقدیم خواهد شد.
ضمنا پاسخ درخواست مدیریت جنابعالی در تاپیک مربوطه ارسال گردید.
با تشکر
موفق و سلامت باشید
سلام. نتایج مسابقه عکاسی از امام زادگان کی اعلام می شه؟
سلام. نتایج مسابقه عکاسی از امام زادگان کی اعلام می شه؟
با سلام
من ایمیلم پیغام ویریفی می دهد و سئوال امنیتیش رو فراموش کردم و نمی تونم توی ایمیلم برم برای همین ایمیلم رو می خوام عوض کنم چیکار بایستی بکنم ؟
با تشکر
با سلام
من ایمیلم پیغام ویریفی می دهد و سئوال امنیتیش رو فراموش کردم و نمی تونم توی ایمیلم برم برای همین ایمیلم رو می خوام عوض کنم چیکار بایستی بکنم ؟
با تشکر
یک آدرس ایمیل جدید بسازید، سپس موضوع را اطلاع دهید تا از طریق تماس تلفنی با شماره ثبت شده در پروفایل کاربریتان، نسبت به تغییر ایمیل اقدام شود.
با تشکر
موفق باشید
سلام آیا برای فعال سازی بخش پیامک امکان اینکه تعهد نامه ارسال پیامک رو پر کنیم و اسکن کرده با اسکن مدارک شناسایی براوتن ایمیل کنیم هست ؟
لطفا این امکان رو بگذارید که از پست دستی و کاغذی آن جلوگیری و در وقت صرفه جویی بشه
با سلام
با تشکر
یک آدرس ایمیل جدید بسازید، سپس موضوع را اطلاع دهید تا از طریق تماس تلفنی با شماره ثبت شده در پروفایل کاربریتان، نسبت به تغییر ایمیل اقدام شود.
با تشکر
موفق باشید
با سلام
با چه کسی و چگونه تماس بگیرم ؟
جی میل ساختم
سلام آیا برای فعال سازی بخش پیامک امکان اینکه تعهد نامه ارسال پیامک رو پر کنیم و اسکن کرده با اسکن مدارک شناسایی براوتن ایمیل کنیم هست ؟
لطفا این امکان رو بگذارید که از پست دستی و کاغذی آن جلوگیری و در وقت صرفه جویی بشه
در حال حاضر بجز روش ارسال پستی مدارک روش دیگری وجود ندارد.
ان شاء ا... در راستای فعالسازی الکترونیکی سامانه پیامک کاربران، برنامه ریزی های لازم انجام خواهد شد.
با تشکر
موفق و سلامت باشید
با سلام
با تشکر
با تشکر
موفق باشید
با سلام
با چه کسی و چگونه تماس بگیرم ؟
جی میل ساختم
تا لحظات دیگر با شما تماس گرفته خواهد شد.
با تشکر
موفق و سلامت باشید
سلام و تشکر
ممنونم میشم در مورد تازه های انجمن توضیح مختصری بدین ؟؟