سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
با سلام خدمت مسئول محترم راسخون
سایت راسخون حدود یک ماهی هست برای من باز نمیشه
نه مشکل از انتی ویروس هست نه مرورگر چون تست کردم
ولی با فیلتر شکن باز میشه و من هرماه باید هزینه ای بپردازم
میشه راهنماییم کنید مشکل از کجاست؟
با تشکر
با سلام و تشکر
مشکلی در این زمینه وجود ندارد. کاربران مختلفی از سراسر ایران سایت را مشاهده می کنند. شاید مشکلی در dns باشد که پیگیری خواهیم کرد.
سلام ببخشید هنوز هم باید با فیلتر شکن وارد بشم
سایت راسخون حدود یک ماهی هست برای من باز نمیشه
نه مشکل از انتی ویروس هست نه مرورگر چون تست کردم
ولی با فیلتر شکن باز میشه و من هرماه باید هزینه ای بپردازم
میشه راهنماییم کنید مشکل از کجاست؟
با تشکر
با سلام و تشکر
مشکلی در این زمینه وجود ندارد. کاربران مختلفی از سراسر ایران سایت را مشاهده می کنند. شاید مشکلی در dns باشد که پیگیری خواهیم کرد.
سلام ببخشید هنوز هم باید با فیلتر شکن وارد بشم
سلام
جناب علوی، این موضوع را بررسی کردیم. از سمت ما هیچ مشکلی نیست. گزارش دیگیری هم در این زمینه نداشتیم.مطمئن باشید مشکل از سیستم یا مرورگر شماست.
سلام قالب جدید مبارک
سلام
حسنه محصولات، بالا رفته اما حسنه ای که با هر امتیاز دریافت میکنیم تغییر نکرده
سلام
حسنه محصولات، بالا رفته اما حسنه ای که با هر امتیاز دریافت میکنیم تغییر نکرده
با سلام و تشکر
حسنه های محصولات بر اساس میزان تخفیف در قیمت ریالی درنظر گرفته می شود.
با عرض سلام و خسته نباشید.
از تغییر نام تالار چهار دیواری به خانه و خانواده ممنونم. :)
با سلام و خسته نباشید
میخواستم بگم کسانی مثل من که از سرویس پیام کوتاه استفاده نمیکنن، بهتره امکانی فراهم کنید که اعتبار پیامکمون رو به امتیاز تبدیل کنیم.
مثلا به ازای هر اعتبار پیامک، یک امتیاز.
با سلام و خسته نباشید
میخواستم بگم کسانی مثل من که از سرویس پیام کوتاه استفاده نمیکنن، بهتره امکانی فراهم کنید که اعتبار پیامکمون رو به امتیاز تبدیل کنیم.
مثلا به ازای هر اعتبار پیامک، یک امتیاز.
همراه گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
اعتبار پیامک از امتیار به دست می آید، بدین صورت که هر 30 امتیاز معادل با یک اعتبار پیامک است، بعبارت دیگر اعتبار پیامک و امتیاز از یک جنس هستند و تبدیل آنها به یکدیگر معنا ندارد، شما اگر از سرویس پیامک استفاده نمایید، برای هر پیامک ارسالی 15 حسنه می پردازید و اگر استفاده نکنید حسنه هایتان برای شما باقی خواهد ماند.
با تشکر
موفق و سلامت باشید
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیریت محترم
آدرس بنده در قسمت پروفایل تغییر یافته است متاسفانه فراموش کردم به شما اطلاع دهم فکر میکنم جوایز به آدرس قبلی ارسال شده است
با سلام
اگه یک ترتیبی بدین توی سایت راسخون که یه قسمت به نام انتقال حسنه ایجاد شود خیلی عالی میشه.
راسخونی های عزیز میدونن که بانک ملت یک طرحی داره به نام باشگاه مشتریان بانک ملت که بر اساس آن به جمع آوری امتیاز پرداخته می شود و قابل خرج کردن می باشد. انتقال امتیاز آن هم فعال می باشد.
با سلام میخواستم ببینم در مورد طرح مذکور به نتیجه ای رسیدید.با تشکر
با سلام وآرزوی موفقیت خواهشمندم در صورت امکان در بخش محیط کاربری ریز امتیازات اهدایی را هم مثل ریز نظرات و پستها را قرار داده تا معلوم شود امتیاز اهدایی مربوط به چه قسمتی است .ممنون
این موضوع را رسیدگی کنید ایده جالبیه
خیلی ممنون از پاسخگویی سریعتان
لطفا لینک زیر را در لینک چرخشی قرار دهید
شهیدی که یک زمانی گنده لات تهران بود ولی…+عکس
با تشکر
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیریت محترم
آدرس بنده در قسمت پروفایل تغییر یافته است متاسفانه فراموش کردم به شما اطلاع دهم فکر میکنم جوایز به آدرس قبلی ارسال شده است
با سلام و احترام
مانعی ندارد. هم اکنون آدرس شما اصلاح گردید.
با سلام
اگه یک ترتیبی بدین توی سایت راسخون که یه قسمت به نام انتقال حسنه ایجاد شود خیلی عالی میشه.
راسخونی های عزیز میدونن که بانک ملت یک طرحی داره به نام باشگاه مشتریان بانک ملت که بر اساس آن به جمع آوری امتیاز پرداخته می شود و قابل خرج کردن می باشد. انتقال امتیاز آن هم فعال می باشد.
با سلام میخواستم ببینم در مورد طرح مذکور به نتیجه ای رسیدید.با تشکر
با سلام و تشکر از ایده ها و نظراتتان
کاربر گرامی، انتقال حسنه و امتیاز از یک کاربر به کاربر دیگر، جزو برنامه ها نیست و چنین تصمیمی نداریم. چون هر کاربر بهتر است به فعالیت خود در سایت، به صورت مجزا ، امتیاز مورد نیاز خود را کسب کند.