سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
سلام عكس كاربر catcat را كه مي بينم يا سال پيش زماني كه اين عكس را براي نام كاربريم انتخاب كردم مي افتم
عجب مي گذرد انگار ديروز بود !!!!
غلط املایی:
می گذرد
منظور شما نفهمیدم توضیخ بدی چی هست این متن وعکس برای شوخی یاچیز دیگر
سلام ما كه از اين و اون غلط گرفتيم فكر كنم حالا ديگه نوبت خودم شده
راستي منظورم از پست عكس زير بود زماني كه عضو شده بودم ( مدير نبودم ) اين عكس را براي نام كاربريم ساختم
هر وقت سوالی مطرح کنم پاسخ کوتاه بدهید بله یا خیر (حرف های اضافی و بی معنی جواب ندهید)
من نه تهدیدی دارم و نه برای پاسخ دادن حتماً جواب بدهید اجباری نیست
ببخشید اگر حرفی بد بود
راستي منظورم از پست عكس زير بود زماني كه عضو شده بودم ( مدير نبودم ) اين عكس را براي نام كاربريم ساختم
سلام بنده تا به حال از هيچ كاربري غلط املايي نگرفته ام و نديده ام كه بگيريم و نخواهم گرفت تنها از آقاي خواجه (مسئول سابق روابط عمومي ) در قسمت صندلي داغ چند غلط املايي گرفته ام و موضوع غلط املايي را بر روي شوخ طبعي براي پاسخ به علي فنودي مطرح كرده ام ، خواهشند است زود قضاوت نكنيد.
سلام بنده تا به حال از هيچ كاربري غلط املايي نگرفته ام و نديده ام كه بگيريم و نخواهم گرفت تنها از آقاي خواجه (مسئول سابق روابط عمومي ) در قسمت صندلي داغ چند غلط املايي گرفته ام و موضوع غلط املايي را بر روي شوخ طبعي براي پاسخ به علي فنودي مطرح كرده ام ، خواهشند است زود قضاوت نكنيد.
نه من هم برای شوخی با ایشون غلط املایی گرفتم وگرنه غلط املایی که خودم زیاد دارم.هنوز نمی دونم بارگزاری درسته یا بارگذاری.
با سلام
اومدم عذرخواهی بکنم منظور ندارم که حرف بد بگم این حرفا چیه(زود قضاوت نکنید) ببخشید خواستم نام کاربری بدرستی جواب بدهید ولی نشد دیگه هر چه داری برایم بفرستی /شرمنده
نه من هم برای شوخی با ایشون غلط املایی گرفتم وگرنه غلط املایی که خودم زیاد دارم.هنوز نمی دونم بارگزاری درسته یا بارگذاری.
با سلام
اومدم عذرخواهی بکنم منظور ندارم که حرف بد بگم این حرفا چیه(زود قضاوت نکنید) ببخشید خواستم نام کاربری بدرستی جواب بدهید ولی نشد دیگه هر چه داری برایم بفرستی /شرمنده
سلام ، دشمتان شرمنده نيازي به عذر خواهي نيست بنده فقط مي خواستم بدانيد خواهان مسخره كردن كاربران نبوده ام فقط شوخي بود با علي كه شما هم متوجه آن شديد ، انشاالله در تمامي مراحل زندگيتان موفق و مويد باشيد.
با سلام و احترام و آرزوی توفیق و سلامتی برای همه دوستان
و مدیران عزیز بنده طی تماس هایی با مدیران راسخون از طریق تماس با ما درخواست اسامی برندگان را نمودم در رابطه با نام سال جدید که فرمودن برنده نداشتیم خوشبختانه گویا نظرشان عوض شده و برندگانی را اعلام نمودن لی گویا فراموش کرده اند که بنده پیگیر ماجرا بوده ام دقیق یادم هست که یکی از نانهای ارسالی من در رابطه با رشد اقتصادی بوده و از تلاش زیاد برای حدس زدن نام سال جدید تلاش وافری داشتم و خدم را مستحق دریافت جایزه دارم.نمیدانم چرا هر چی بدشانسی هستش به نام من در میاد دو سال که فعالیت داشتم تو بخش مسابقات اکانتم پاک شد و نمیتونم ثابت کنم.
اینم از برندگان سال جدید بخشکی شانس البته آمار تماسهای من موجود هستش تمایل داشتین ارسال نمایم با سپاس فراوان
اومدم با راسخون دوست شوم
یک پیشنهاد خوب :
انشاءالله اجرا بشه
سلام د وست عزيز كاربر محترم catcat
لطفا نوشته هاي خود را بصورت گفتار عاميانه خود درج نفرماييد و آنها را بصورت صحيح و با فعل و مفعول و فاعل و نهاد و ... مناسب و در جاي دقيق خود كتابت فرماييد چون حداقل ما كاربران با اين طرز نوشتن شما خسته مي شويم ،حالا بنده خدا مسئولان سايت را نمي دانم.
و اينكه شما سعي كنيد پيشنهادات خودتان را جمع كنيد و همه را در يك پست ارسال كنيد و بصورت كوتاه كوتاه نفرستيد چون به نظر بنده شما با اين كار قصد داريد كه تنها امتيازاتتان را افزايش دهيد درصورتي كه بعضي از پيشنهاداتتان غيرعملي و نامفهوم است.
اميدوارم انتقاد خيرخواهانه مرا بپذيريد
باتشكر
یک پیشنهاد خوب :
خودش نظریه بایستی ببینیم سایرکاربرانظرشون چیه؟
با سلام و احترام و آرزوی توفیق و سلامتی برای همه دوستان
و مدیران عزیز بنده طی تماس هایی با مدیران راسخون از طریق تماس با ما درخواست اسامی برندگان را نمودم در رابطه با نام سال جدید که فرمودن برنده نداشتیم خوشبختانه گویا نظرشان عوض شده و برندگانی را اعلام نمودن لی گویا فراموش کرده اند که بنده پیگیر ماجرا بوده ام دقیق یادم هست که یکی از نانهای ارسالی من در رابطه با رشد اقتصادی بوده و از تلاش زیاد برای حدس زدن نام سال جدید تلاش وافری داشتم و خدم را مستحق دریافت جایزه دارم.نمیدانم چرا هر چی بدشانسی هستش به نام من در میاد دو سال که فعالیت داشتم تو بخش مسابقات اکانتم پاک شد و نمیتونم ثابت کنم.
اینم از برندگان سال جدید بخشکی شانس البته آمار تماسهای من موجود هستش تمایل داشتین ارسال نمایم با سپاس فراوان
با سلام و تشکر
دوست عزیز، اتفاقاً به دلیل پیگیری های مکرر شما در خصوص مسابقه نامگذاری سال، منحصراً نام کاربری hoseini1362 را بررسی کردیم ولی متآسفانه چنین کاربری در مسابقه نامگذاری سال شرکت نکرده بود! این نکته را در خصوص قرعه کشی مسابقه متذکر می شوم، کاربرانی به عنوان برنده انتخاب شدند که در پاسخ هایشان هم عبارت اقتصادی و هم عبارت سیاسی را با مفهوم مناسب، بکار بردند.
اومدم با راسخون دوست شوم
با سلام
عضویت و پیوستن شما به جمع کاربران راسخون را تبریک می گوییم. در خصوص فعالیت در سایت و استفاده از بخش های آن، هرگونه سوالی داشتید، با ما در میان بذارید.
یک پیشنهاد خوب :
انشاءالله اجرا بشه
سلام د وست عزيز كاربر محترم catcat
لطفا نوشته هاي خود را بصورت گفتار عاميانه خود درج نفرماييد و آنها را بصورت صحيح و با فعل و مفعول و فاعل و نهاد و ... مناسب و در جاي دقيق خود كتابت فرماييد چون حداقل ما كاربران با اين طرز نوشتن شما خسته مي شويم ،حالا بنده خدا مسئولان سايت را نمي دانم.
و اينكه شما سعي كنيد پيشنهادات خودتان را جمع كنيد و همه را در يك پست ارسال كنيد و بصورت كوتاه كوتاه نفرستيد چون به نظر بنده شما با اين كار قصد داريد كه تنها امتيازاتتان را افزايش دهيد درصورتي كه بعضي از پيشنهاداتتان غيرعملي و نامفهوم است.
اميدوارم انتقاد خيرخواهانه مرا بپذيريد
باتشكر
با سلام و عرض خسته نباشید به کلیه کاربران سایت راسخون
دوست عزیز، catcat: بنده هم با نظر کاربر خوبمون FSTahami هم عقیده هستم. چون ممکن است منظور شما را از برخی پست ها متوجه نشویم و بی پاسخ بماند و خدایی نکرده از دست ما دلخور شوید... در خصوص نظرات و پیشنهاداتتان، مواردی را که تصور می کنید واقعا در پیشرفت سایت و اهداف کاربران، موثر می باشد را مطرح نمائید تا ما نیز بررسی های خود را انجام دهیم.
موفق باشید
با سلام و عرض خسته نباشید به کلیه کاربران سایت راسخون
دوست عزیز، catcat: بنده هم با نظر کاربر خوبمون FSTahami هم عقیده هستم. چون ممکن است منظور شما را از برخی پست ها متوجه نشویم و بی پاسخ بماند و خدایی نکرده از دست ما دلخور شوید... در خصوص نظرات و پیشنهاداتتان، مواردی را که تصور می کنید واقعا در پیشرفت سایت و اهداف کاربران، موثر می باشد را مطرح نمائید تا ما نیز بررسی های خود را انجام دهیم.
موفق باشید
سلام خدمت همه دوستان.
كساني كه با زباني غير از فارسي صحبت مي كنن موقع ترجمه فارسي دچار مشكل ميشن. دوستان خوب راسخوني بايد مدنظر داشته باشن اين نكته رو.. به نظرم دليل اينكه نوشته هاي دوست عزيز catcat از نظر دستوري مشكل داره همينه كه به زباني غير از فارسي صحبت مي كنن مثل عربي. زبان با لهجه متفاوته و لهجه رو ميشه به راحتي تبديل كرد ولي ترجمه زبان براي بعضي مشكله. من دوستان عرب زبان داشتم كه موقع فارسي حرف زدن گفته هاشون از لحاظ دستوري درست نبود. نمي دونم راه حل چيه ولي سعي كنيم مشكلات همديگر را درك كنيم.