سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
سلام
لطفا راهنمايي فرمائيد كه كاربران سايت بر چه اساسي دسته بندي مي شوند؟
برنزي - نقره اي - طلايي - طلايي 1
لطفا راهنمايي جامعي بفرمائيد؟
سلام
لطفا راهنمايي بفرمائيد در صورت خريد براي مساجد و پايگاه ها و هيئات مذهبي شهرستانها و نقاط مختلف كشور آيا تخفيفي در محصولات فروشگاه كه تبليغاتي هستند و مربوط به روابط عمومي ميشود داده خواهد شد؟!
به طور مثال براي تيم فوتبال هيئت تعداد 12-15 دست لباس نيازمنديم آيا بايد حتما حسنه آنقدر داشته باشيم كه 12 دست بتوانيم بخريم يا نه مي توانيم بدون حسنه تعداد بالايي از محصولات تبليغاتي راسخون دريافت نمائيم
البته توضيح فرمائيد كه آيا تخفيفي در كار هست يا نه
بالاخره شما هم موسسه فرهنگي هستيد و هيئت هم از زير گروههاي فرهنگ
ما در خدمتيم تا اين كار رو در شهرستان خودمون در سطح هيئت و پايگاه بسيج شهر انجام بديم
مي طلبه همكاري موسسه با اين چنين موسسات زير گروه
يا علي (عليه السلام)
سلام
لطفا راهنمايي فرمائيد كه كاربران سايت بر چه اساسي دسته بندي مي شوند؟
برنزي - نقره اي - طلايي - طلايي 1
لطفا راهنمايي جامعي بفرمائيد؟
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
تغییر سطوح کاربری بر اساس امتیاز کسب شده توسط کاربر می باشد.
کاربران سایت راسخون بر اساس امتیازاتی که بدست می آورند در دسته های زیر قرار خواهند گرفت :
| • کمتر از 100 امتیاز | |
| • کاربرانی با 1000 امتیاز | |
| • کاربرانی با 10000 امتیاز | |
| • کاربرانی با 20000 امتیاز | |
| • کاربرانی با 30000 امتیاز | |
| • کاربرانی با 40000 امتیاز | |
| • کاربرانی با 50000 امتیاز |
جهت آگاهی از روش های کسب امتیاز به تاپیک زیر مراجعه فرمایید:
همچنین مسابقات و طرح های مناسبتی برگزار شده در انجمن ها، تاپیک های ویژه بحث و تبادل نظر در تالار های گفتگوی آزاد، پاتوق راسخونی ها، صالحین راسخون و ... دارای امتیازات ویژه می باشد.
با تشکر
موفق و سلامت باشید
سلام
لطفا راهنمايي بفرمائيد در صورت خريد براي مساجد و پايگاه ها و هيئات مذهبي شهرستانها و نقاط مختلف كشور آيا تخفيفي در محصولات فروشگاه كه تبليغاتي هستند و مربوط به روابط عمومي ميشود داده خواهد شد؟!
به طور مثال براي تيم فوتبال هيئت تعداد 12-15 دست لباس نيازمنديم آيا بايد حتما حسنه آنقدر داشته باشيم كه 12 دست بتوانيم بخريم يا نه مي توانيم بدون حسنه تعداد بالايي از محصولات تبليغاتي راسخون دريافت نمائيم
البته توضيح فرمائيد كه آيا تخفيفي در كار هست يا نه
بالاخره شما هم موسسه فرهنگي هستيد و هيئت هم از زير گروههاي فرهنگ
ما در خدمتيم تا اين كار رو در شهرستان خودمون در سطح هيئت و پايگاه بسيج شهر انجام بديم
مي طلبه همكاري موسسه با اين چنين موسسات زير گروه
يا علي (عليه السلام)
در این ارتباط پس از هماهنگی با روابط عمومی، با ید درخواست خود را بصورت رسمی و در سربرگ هیات، مسجد، کانون، پایگاه مقاومت بسیج و ... مربوطه فکس یا ایمیل فرمایید تا پس از بررسی های لازم، حداکثر همکاری ممکن انجام شود.
با تشکر
موفق و سلامت باشید
سلام
یک سوال داشتم طریقه امتیاز دادن ها تغییر کرده ؟؟ ما 1 هفتس کارمون گیره 200 امتیازه هر کاری می کنیم امتیاز نمیده
با عرض سلام و ادب
من سری چهارم از عکسهای مربوط به مسابقه عکاسی از امام زادگان رو امروز 23شهریور ماه92 برای شما ایمیل کردم ولی تا الان در قسمت عکسهای ارسالی قرار نگرفت فردا هم آخرین مهلته لطفا پیگیری نمایید
ایمیل من:manochehrsalamat@gmail.com
سلام
یک سوال داشتم طریقه امتیاز دادن ها تغییر کرده ؟؟ ما 1 هفتس کارمون گیره 200 امتیازه هر کاری می کنیم امتیاز نمیده
امتیاز رای دهی به محتوای سایت لغو شده است و در مقابل امتیاز هر پست ارسالی در انجمن و هر نظر ارسالی به 6 افزایش خواهد یافت.
با تشکر
موفق و سلامت باشید
با عرض سلام و ادب
من سری چهارم از عکسهای مربوط به مسابقه عکاسی از امام زادگان رو امروز 23شهریور ماه92 برای شما ایمیل کردم ولی تا الان در قسمت عکسهای ارسالی قرار نگرفت فردا هم آخرین مهلته لطفا پیگیری نمایید
ایمیل من:manochehrsalamat@gmail.com
در ساعات اولیه اداری فردا موضوع پیگیری و نتیجه حضورتان اعلام خواهد شد.
با تشکر
موفق و سلامت باشید
با سلام خدمت آقای کیانی،
بنده یک پیشنهاد دارم که فکر کنم برای همه جالب باشه و خیلی هم کار نداره چون زیاد وقت تیم برنامه نویسی رو نمیگیره.
شما میتونید توی سایت یه قسمتی رو برای اذان گویا در نظر بگیرید که بر اساس موقیعیت جغرافیایی هر کاربر و در موقع اذان به صورت خودکار شروع به پخش اذان بشه. البته موقیعیت جغرافیایی کاربر میشه از روی آی.پی باشه یا از روی شهری که کاربر توی پروفایلش انتخاب میکنه.
این یه ایده ی کوچیک بود که امیدوارم اجرایی بشه . من نمونش رو جایی ندیدم و امیدوارم که راسخون اولین سایتی باشه که همچین کار زیبایی رو میکنه.
ممنون و تشکر
با سلام خدمت آقای کیانی،
بنده یک پیشنهاد دارم که فکر کنم برای همه جالب باشه و خیلی هم کار نداره چون زیاد وقت تیم برنامه نویسی رو نمیگیره.
شما میتونید توی سایت یه قسمتی رو برای اذان گویا در نظر بگیرید که بر اساس موقیعیت جغرافیایی هر کاربر و در موقع اذان به صورت خودکار شروع به پخش اذان بشه. البته موقیعیت جغرافیایی کاربر میشه از روی آی.پی باشه یا از روی شهری که کاربر توی پروفایلش انتخاب میکنه.
این یه ایده ی کوچیک بود که امیدوارم اجرایی بشه . من نمونش رو جایی ندیدم و امیدوارم که راسخون اولین سایتی باشه که همچین کار زیبایی رو میکنه.
ممنون و تشکر
همراه گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از نقطه نظر ارائه شده که می تواند بسیار کاربردی هم باشد، مراتب به مسئولین ذیربط جهت ارزیابی و تصمیم گیری ارجاع داده شد، امیدواریم بتوانیم بهره برداری شایسته از آن داشته باشیم.
موفق باشید
سلام
نتایج مسابقه عکاسی از امامزادگان را درکجا می توان مشاهده نمود؟
با تشکر
با عرض سلام و خسته نباشید از گواهینامه های طرح بها خبری نیست میخواست تا نیمه دوم شهریور ارسال بشه پیگیری کنید. ممنون
سلام
نتایج مسابقه عکاسی از امامزادگان را درکجا می توان مشاهده نمود؟
با تشکر
با سلام و تشکر
به دلیل تعدد شرکت کنندگان، بررسی تصاویر نیاز به زمان بیشتری دارد. إن شاالله در هفته آینده برندگان از طریق اطلاعیه ای در صفحه اصلی سایت، اعلام خواهند شد.
موفق باشید
با عرض سلام و خسته نباشید از گواهینامه های طرح بها خبری نیست میخواست تا نیمه دوم شهریور ارسال بشه پیگیری کنید. ممنون
با سلام و احترام
کلیه مدارک، امروز بسته بندی و فردا تحویل اداره پست خواهند شد.