راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

با سلام خدمت جناب کیانی و عرض خسته نباشید
اگر خاطر حضرتعالی باشد بنده در خصوص عدم ارسال پیامک و پیغام خطا در موقع ارسال به حضرتعالی اعلام کرده بودم امروز متوجه شدم که ارسال پیامک به شماره های 0919 و 0936 انجام میشود به و به 0912 ارسال نمیشود درخواست بنده این است که برای همه به این صورت است یا سیستم بنده دچار مشکل است اگر زحمتی نیست پیگیری بفرمایید
با تشکر

همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب

در صورتی که چنین مشکلی وجود داشته باشد، مربوط به سیستم شما نیست، بر این اساس مراتب جهت پیگیری و رفع به واحد فنی و مدیریت سامانه پیامک ارجاع داده شد که امیدواریم بزودی مشکل ذکر شده مرتفع گردد.

موفق و سلامت باشید

با سلام و احترام

کاربر گرامی، رقم 0 ابتدای شماره را وارد نکنید. امیدوارم مشکل برطرف شود.

باسلام و عرض خسته نباشید

با توضیحاتی که حضرت عالی فرمودید نه متوجه شدم و صفر را وارد نمیکنم همانطور که توضیح دادم به 919 و 936 میشود ارسال کرد به 912 نمیشود خوب خط تهران بیشتر 912 است

خودم هم دلیل این مورد را نمیدانم چرا پیام داده نمیشود ؟ هم از خانه و هم از اداره امتحان کردم هم از فایرفاکس و هم از اینترنت اکسپلور

سلام

حتماً پیگیری خواهیم کرد.

mohammad98 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6815
|

ضـمـن عـرض سـلـآم و ادای احـتـرام

در صـورت امـکـان به جهت سـهـولـت و رفـاه بـیـشـتـر کـاربـران مـحـتـرم راسـخـون _ که بی شک تلاش جنابعالی و همکارانتان نیز بر این امر است _  فـرآیـنـد اسـتـفـاده از سـیـسـتـم پـیامکی و ارسـال فـرم تـعـهـدنـامـه را ایـنـتـرنـتـی نـمـایـیـد .

مـمـنـون مـیـشـوم اگـر مـقـرر اسـت تـصـمـیـمی در ایـن رابـطـه در آیـنـده گرفـتـه شـود اطـلـاع دهـیـد تـا ارسـال پـسـتـی فـرم صـورت نـگـیـرد . 

بـا تـشـکـر فـراوان از زحـمـات ارزنـده شـمـا

azim88 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 401
|

سلام

اگر امکان داره در بخش مسابقات قسمت پاسخ صحیح سوالات مخصوصا در اعلام نتایج پیش بینی لیگ برتر جواب هایی که کاربر داده را با رنگ قرمز مشخص کنید و جواب صحیح را با رنگ سبز تا متوجه شود که کدام را اشتباه انتخاب کرده است

با تشکر

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

ضـمـن عـرض سـلـآم و ادای احـتـرام

در صـورت امـکـان به جهت سـهـولـت و رفـاه بـیـشـتـر کـاربـران مـحـتـرم راسـخـون _ که بی شک تلاش جنابعالی و همکارانتان نیز بر این امر است _  فـرآیـنـد اسـتـفـاده از سـیـسـتـم پـیامکی و ارسـال فـرم تـعـهـدنـامـه را ایـنـتـرنـتـی نـمـایـیـد .

مـمـنـون مـیـشـوم اگـر مـقـرر اسـت تـصـمـیـمی در ایـن رابـطـه در آیـنـده گرفـتـه شـود اطـلـاع دهـیـد تـا ارسـال پـسـتـی فـرم صـورت نـگـیـرد . 

بـا تـشـکـر فـراوان از زحـمـات ارزنـده شـمـا

با سلام و تشکر از شما کاربر محترم

مسلماً همینطور است و لااقل از زمانی که بنده در این مسئولیت در خدمت شما عزیزان قرار گرفتم، سهولت و دسترسی کاربران به امکانات را جزو ملاک های برنامه های خود قرار دادم.

پیشنهاد فعالسازی اینترنتی سامانه پیامک را مدتی پیش مطرح کردم که پس از بررسی به تأیید و موافقت نیز رسید. اما برای اجرا باتوجه به اولویت های موجود و موارد اصلاحی فراوان، فعلاً نوبت برای این کار نرسیده است. قطعاً این اقدام در برنامه ما است و در فرصت مناسب، اعمال و اطلاع رسانی خواهد شد.

موفق باشید 

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام

اگر امکان داره در بخش مسابقات قسمت پاسخ صحیح سوالات مخصوصا در اعلام نتایج پیش بینی لیگ برتر جواب هایی که کاربر داده را با رنگ قرمز مشخص کنید و جواب صحیح را با رنگ سبز تا متوجه شود که کدام را اشتباه انتخاب کرده است

با تشکر

با سلام

این موضوع را با واحد فنی درمیان خواهیم گذاشت. اگر امکانپذیر باشد، حتماً اعمال می شود.

از سربازی چه خبر؟!

mardedarya405 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 662
|

چرا زمانی که من به مقالات رای میدهم امتیازی برام محسوب نمیشه؟

با سلام و عرض ادب و احترام

امتیاز مربوط به "رای دادن به محتوای سایت" لغو شده است و به جای آن 1 امتیاز به نظرات ارسالی و 1 امتیاز به ارسال پست در انجمن اضافه شده است.

در صورت نیاز و جهت آگاهی از سایر روش های کسب امتیاز، تاپیک زیر را مطالعه فرمایید:

روش های کسب امتیاز در راسخون

با تشکر

آیا برای مدت محدود لغوشده یا برای همیشه؟

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

چرا زمانی که من به مقالات رای میدهم امتیازی برام محسوب نمیشه؟

امتیاز مربوط به "رای دادن به محتوای سایت" لغو شده است و به جای آن 1 امتیاز به نظرات ارسالی و 1 امتیاز به ارسال پست در انجمن اضافه شده است.

در صورت نیاز و جهت آگاهی از سایر روش های کسب امتیاز، تاپیک زیر را مطالعه فرمایید:

روش های کسب امتیاز در راسخون

با تشکر

آیا برای مدت محدود لغوشده یا برای همیشه؟

کاربر گرامی و همراه محترم ضمن سلام و عرض ادب

در حال حاضر تصمیم یا برنامه زمانی جهت بازگشت امتیاز رای دهی به محتوای سایت اتخاذ نشده است و به احتمال زیاد لغو امتیاز رای دهی به محتوا همیشگی خواهد بود.

با تشکر فراوان

موفق باشید

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

واحد فني راسخون هم خيلي كارها ازش برمياد.

مثال عرض مي كنم تاريخ عضويت مسئول روابط عمومي رو تغيير دادن. يعني الان صفحه اول انتقادات رو نگاه كنيد مي بينيد مسئول روابط عمومي مرداد 92 عضو شدن ولي در تاريخ 3 فروردين پست گذاشتن.

مرحبا به اين واحد فني.

حالا پارتي بازي تو اهداي امتياز كه گفتن نداره. نقل يه شبه راه صد ساله رفتنه.

اين پست محض اطلاع دوستان روابط عمومي و واحد فني بود. لطفا پس از خواندن در صورت لزوم حذفش كنيد.

با تشكر (گشت نامحسوس)

onehamed کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6061
|

واحد فني راسخون هم خيلي كارها ازش برمياد.

مثال عرض مي كنم تاريخ عضويت مسئول روابط عمومي رو تغيير دادن. يعني الان صفحه اول انتقادات رو نگاه كنيد مي بينيد مسئول روابط عمومي مرداد 92 عضو شدن ولي در تاريخ 3 فروردين پست گذاشتن.

مرحبا به اين واحد فني.

حالا پارتي بازي تو اهداي امتياز كه گفتن نداره. نقل يه شبه راه صد ساله رفتنه.

اين پست محض اطلاع دوستان روابط عمومي و واحد فني بود. لطفا پس از خواندن در صورت لزوم حذفش كنيد.

با تشكر (گشت نامحسوس)

شما فک کنم نبودید (مسافرت بودید) آقای کیانی که تازه اینجوری شدند :) آقای نجاران هم همین شکل شدند و ما ازشون سوال کردیم :) گفتند که یکسری کار فنی بوده که روی حساب کاربرشون اعمال شده :)

با تشکر فراوان (گشت نامحسوس سابق :)

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

شما فک کنم نبودید (مسافرت بودید) آقای کیانی که تازه اینجوری شدند :) آقای نجاران هم همین شکل شدند و ما ازشون سوال کردیم :) گفتند که یکسری کار فنی بوده که روی حساب کاربرشون اعمال شده :)

حالا باز جناب نجاران خودشون كاربر طلايي بودن فقط تاريخ عضويتشون عوض شد.

من گفتم حال اصحاب كهف رو دارم. اينجا حرفم معلوم شد. الان حس اونها رو درك مي كنم بعد از 300 سال چي كشيدن. (من 2 هفته نبودم ببين چقدر اتفاقات افتاده) حالا 300 سال رو اصلا تو خيالم هم نمي تونم تصور كنم.

azim88 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 401
|

سلام

با تشکر

با سلام

این موضوع را با واحد فنی درمیان خواهیم گذاشت. اگر امکانپذیر باشد، حتماً اعمال می شود.

از سربازی چه خبر؟!

سلام

حقیقتش سربازی هفته های اولش خیلی سخت می گذشت ولی الان خیلی خوش می گذره و راحتم هم مسئول خیلی خوبی دارم و هم همخدمتی های گلی

از اینکه به فکر ما هستید بسیار متشکرم جناب آقای کیانی

راستی اگر بخوام توی طرح حفظ قرآن شرکت کنم چون سرباز هستم امکان پاسخدهی به مسئولینی که برای برنامه ریزی در مورد چگونگی حفظ تماس می گیرند ندارم آیا باز هم می توانم شرکت کنم؟

amirhossian1390 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1660
|

سلام. پس چرا امتیاز پست های انجمن و نظرات ارسالی در راسخون به 6 امتیاز ارتقا نیافت؟

amirhossian1390 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1660
|

سلام. لطفاً مسابقه میعادگاه عاشقان را تمدید کنید. آخه من خیلی در مورد سؤالاتش تحقیق کردم و خواستم که امروز پاسخ های قطعی را درج کنم که مهلتش پایان یافته بود. خواهش می کنم.

|
|

حالا باز جناب نجاران خودشون كاربر طلايي بودن فقط تاريخ عضويتشون عوض شد.

من گفتم حال اصحاب كهف رو دارم. اينجا حرفم معلوم شد. الان حس اونها رو درك مي كنم بعد از 300 سال چي كشيدن. (من 2 هفته نبودم ببين چقدر اتفاقات افتاده) حالا 300 سال رو اصلا تو خيالم هم نمي تونم تصور كنم.

با سلام و عرض ادب

همانطور که جناب onehamed گفتن، به دنبال انجام برخی تست های فنی روی پروفایل کاربری، اطلاعات پروفایل های مورد آزمایش که مربوط به کارمندان موسسه بود حذف گردید و منجر به ریست شدن تاریخ های عضویت و سایر اطلاعات شد. اما در ارتباط با امتیازات فرمایش شما صحیح است، به منظور ارتقاء سطوح کاربری مسئولین، مقداری امتیاز هدیه به حساب های کاربری آنان اضافه گردیده است.

با تشکر

موفق باشید

|
|

سلام. پس چرا امتیاز پست های انجمن و نظرات ارسالی در راسخون به 6 امتیاز ارتقا نیافت؟

همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب

مراتب جهت ارزیابی و اصلاح به واحد فنی ابلاغ شده است.

با تشکر

موفق باشید