سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
با سلام و احترام
از حضور مجدد شما در سایت خرسندیم. امیدوارم تابستان و سفرها به شما خوش گذشته باشد. بله فیض آنلاین دقیقاً 48 ساعت بعد از آنکه قول قطعی برای حل مشکل دادیم، برطرف شد و چندین بار تماس گرفتیم تا آن را بررسی کنید.
اتفاقات زیاد بوده و خواهد بود، به بقیه آن ها می رسید!
سلام مجدد
ممنون از شما. از بابت عدم پاسخگويي به روابط عمومي معذرت مي خوام. من در مسافرت به اينترنت دسترسي نداشتم. امروز كه اومدم خوشحال شدم كه مشكل فيض آنلاين برطرف شده.
اتفاقات رو هم كم كم باخبر ميشم. يعني اميدوارم اتفاقات خوبي باشند و اوضاع بر وفق مراد همگان باشد.
سلام
خواهش می کنم. بابت فعالیت های مستمر و دلسوزانه ای که در سایت دارید، ما باید از شما سپاسگذار باشیم. ایراد بخش فیض آنلاین مستقیماً از ما نبود اما آنقدر پیگیری لازم انجام شد تا این مشکل برطرف گردید.
قطعاً اتفاقی غیر از وقایع خوب در راسخون رخ نمی دهد!
با سلام و خسته نباشید.
کاربر گرامی امتیاز مربوط به "رای دادن به محتوای سایت" لغو شده است.
با تشکر.
کاربر گرامی این بخش در حال پیاده سازی بوده و در آینده نزدیک از طریق صفحه پروفایل کاربری در اختیار قرار می گیرد.
موفق باشید.
کاربر گرامی این بخش در حال پیاده سازی بوده و در آینده نزدیک از طریق صفحه پروفایل کاربری در اختیار قرار می گیرد.
موفق باشید.
با سلام
از توضیحات و راهنمایی های شما ممنونم.
امتیاز رأی دهی به محتوا حذف گردید و در عوض به امتیاز نظر دادن و ارسال پست در انجمن افزوده شد. (هر کدام 6 امتیاز) دعوت از دوستان در بخش های مختلف مثل پرندگان (صفحه داخلی هر پرنده) ، کتابشناسی، مقالات و سایر قسمت ها در گوشه صفحه سمت چپ قابل مشاهده است.
سلام
مدتیه که نمیتونم از پنل پیامکی راسخون استفاده کنم. به محض اینکه در کادر مخصوص شماره شروع به تایپ شماره میکنم، کلا صفحه پیامک محو میشه.
مشکل از سایته یا فقط برای من اینجوره؟
سلام
مدتیه که نمیتونم از پنل پیامکی راسخون استفاده کنم. به محض اینکه در کادر مخصوص شماره شروع به تایپ شماره میکنم، کلا صفحه پیامک محو میشه.
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
این مشکل در حال حاضر بابرخی نگارش های مرورگر کروم وجود دارد و در صورت استفاده از مرورگر دیگری نظیر فایرفاکس رفع خواهد شد.
همچنین مراتب جهت ارزیابی و رفع به واحد فنی ابلاغ خواهد شد.
موفق و سلامت باشید
سلام
با سلام.
متاسفانه کروم این جوریه.اگه می خواین با کروم بفرستین اوّل متن پیامکو بنویسین و بعد شماره رو توی نوت پد یا آدرس بار مرورگر می نویسین و بعد کپیش می کنین و سریع توی قسمتی که باید شماره موبایلو واسه ی ارسال پیامک وارد کنین ، وارد می کنین و سریع گزینه ی ارسالو می زنین.
من امتحان کردم این طوری می شه ولی باید سریع گزینه ی ارسال زده بشه وگرنه صفحه می پره.
با سلام
هیچ یک از نظرات ارسالی بنده مورد تایید قرار نمی گیرند ،لطفاً در این زمینه توضیح فرمایید .
یک سوال هم دارم ، آیا راهی وجود دارد که در قسمت پست های ارسالی استان محل سکونت ،نشان داده نشود ؟
ضمن سلام و عرض ادب
لطفاً فاکتور ها را هر چه سریع تر ارسال نمایید.مخصوصاً فاکتور 14292.پیشتاز کردم که سریع بیاد.لطفاً امروز فاکتور ها را ارسال کنید.
با تشکّر فراوان.
با عرض سلام و ادب
میخواستم صمیمانه از روابط عمومی راسخون به خاطر اهدای امتیازویژه تولدم تشکر کنم
با سلام
از شما بخاطز اهدای امتیاز ویژه برای تولدم متشکرم.
موفق باشید.
با سلام
هیچ یک از نظرات ارسالی بنده مورد تایید قرار نمی گیرند ،لطفاً در این زمینه توضیح فرمایید .
یک سوال هم دارم ، آیا راهی وجود دارد که در قسمت پست های ارسالی استان محل سکونت ،نشان داده نشود ؟
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
برای تایید نظرات ارسالی کاربران معیارهایی به واحد ها ابلاغ شده است که بر اساس آن نظرات کاربران تائید می شوند، اگر همواره و طی یک روال ثابت کلیه نظرات ارسالی شما تائید نمی شود، نام بخش مربوطه را ذکر کنید تا پیگیری شود.
در ارتباط با محل سکونت نیز، می توانید از عبارات دیگری به جای عنوان محل سکونت خود استفاده کنید مثل: کره زمین، ایران و ...
با تشکر
موفق باشید
ضمن سلام و عرض ادب
لطفاً فاکتور ها را هر چه سریع تر ارسال نمایید.مخصوصاً فاکتور 14292.پیشتاز کردم که سریع بیاد.لطفاً امروز فاکتور ها را ارسال کنید.
با تشکّر فراوان.
مدیر گرامی و دوست عزیز با سلام و عرض ادب
فکر می کنم تاپیک طرح مسائل فروشگاه جای دیگری باشد، لطفا درخواست خود را در تاپیک مناسب ارسال کنید.
موفق باشید